En yakın arkadasım resmen beni taklit ediyor

eyeshot34

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
213
3
318
İstanbul
ben en yakın arkadasımdan dert yanmak istiyorum.kız resmen beni taklit ediyo.giyim tarzından tutunda saca makyaja kadar acıkcası hiç hosuma gitmiyo.bıktım artık. en iyi arkadasım diyorum ole görüyorum o üniyi kazanınca ben cok sevindim git dedim ben kazanamama rağmen cok sevindim ben kazanıncada bana gitme bosver dedi.hatta gidemiycek nasılsa gözüyle baktı.belli etti yaniben üniye gitttiğimde beni ziyarete geldi ve ordaki arkadaslarımın dediği ikizin kadar sana benziyo die dalga falan gectiler saclar aynı kıyafettler aynı fizik neredeyse aynı.ondan sonra dikkat etmeye başladım ben ne alırsam sonradan gidip bulup alıyo:44:ama bende görüp beyendiği bişeyi kesinlkle soylemiyo gidip alıyo ona msj atarken v yerine w harfini kullanıyorum oda aynen yada baska karakterlerde aynısını yapıyo gecen eyeliner aldım dedim o gözünün üstüne normalde fardan baska bişe kullanmaz baktım makyaj cantamı karıstıyo ertesi gün kadıköyde baktım aynı markadan falan alıyo acıkcası dünyayı bilmeyen hiç bişeyden hbri olmadan yasayan bi insandı sayemde cok sey ögrendi ama kücük dagları ben yarattım modunda beni önemsemiyomus gibi yapıyo ama agzımdan cıkan hersözü beynine kazıyo ben bu noktaya kızıyorum ve karsımdaki insana baktıgımda resmen benle ilgili herşeyi her detayı görüyorum hatta benim kendi kurdugum cümleleri kelimeleri duyuyorum resmen giynişi kuşanışı ve benim biriyle konusurken verdiğim öğütleri ondan duyuyorum ve hiç hoşuma gitmiyo

sizce nasıl davranmalıyım benimle aynı olumaya calısıp birde üstüne beni kandırdrmasını izin mi vermeliyim?
yoksa artık bu gidişe durmu demeliyim?

bu arada sırf ona benzemekten kurtulmak için sac rengimi deiştiriyim dedim dergiden gösteriyodum ertesi gün bana ben o sayfayı kopardım aynı renge boyatırız dedi

ya arkadaslar sorarım size sizin iyi niyetler beslediğiniz insanın en yakın arkadasınız sandıgınız insanın üniverisite gibi bi olayda ki bunu yeni ögrendim anneme bosver gönderme ne işi var demesi normal mi ki ben o gitsn die binlerce dil döktüm

Son düzenleme:
belki heves ediyodur yada sende görünce beğeniyodur...kıskançta olabilr en iyi sen tanırsın arkadaşını...kıskanç olduğunu düşünüyosan uzak dur

bide en son beyendiğim bi cocuk vardı ona söylemiştim.aslında cok ahım şahım bişe deil ama bence hoş yanigecen onu görmüş bana attıgı msj kız xxx gördüm cok dehşet yakısıklı olmustu dieacıkcası biraz korkutmayada başladım

acıkcası biraz arkadasımın bana bişeler katması lazım ben ona bişeler katmaktan bıktım.

canim bunlar cok normal seyler. kimi cok belli eder kimide az...
benimde ayni dertten muzdarip oldugum zamanlar oluyor ama ben
biraz daha rahatim bu konuda. sonucta bizde baskalarina özeniyoruz farkinda olmasakta
fakat mesele kisiligime zarar verecek boyutlara gelirse irtibati kesmeye calisirim.

sende dikkatli ol. böyle insanlar psokoloji bozuyor
kendine cici bak tatlim cok takma kafana :)))

Bence bu arkadaşınızın ciddi psikolojik sorunları var.Sizi kafasında takıntı yapmış.Sizin giyiminizi davranışlarınızı kıskanıyor.Kendisinin belli bir hayat duruşu yok.
Ben olsm kesinlikle arkadaşlık ilişkimi keserdim.Yaptıgı tamamen saçmalık hemde kişiliksizlik

of çok sinir bozucu resmen özenti . bence arkadaşlığınızı bitirmeniz gayet mantıklı olur.

acik acik soyleyin bu durumdan hoslanmadiginizi
ve ise hayir ben sacimi senle ayni renkte boyatmak istemiyorum
demekle baslayabilirsin...

hahaha :) ilerde erkek arkada$in için de.. Sen dur ben ilgilenirim derse $a$irma!

Kaç ya$indasin? Üniv felan kazandigini dedigine göre 20+ olmalisiniz... ortak payla$ilcak bir$ey yoksa kes sohbeti evine de gitmesin senden habersiz makyaj çantani gezmesi ne demekmi$ baya sokmu$sun özel e$yalarina felan...
Kaç ya$ima geldim en samimi arkada$larim, dostum dedigim insanlar bile ne benim özel e$yalarima dokunur ne de ben onlarinkine. Insan mesafeyi koruyabilmeli yav.

çok bunaltıcı bir durum gerçekten.ya karşına alıp konuşmalısın,ya da yavaş yavaş arayı soğutmalısın,çünkü çekilir bir şey değil.laf arasında şey diyebilirsin mesela" bende olan şeyleri başkasında görmekten nefret ediyorum" filan.ya da ona fikir verebilirsin" bence sana bu saç rengi yakışmıyor,şu renk çok yakışır çünkü yüzün şöyle,böyle" gibi.dış görünüşü konusunda bazı şeyler oturmamış demek ki,tarz sorunu yaşıyor..

ben ona cogu zaman herkeste olan seyler cok begensemde almam diyorum ama pek tınladıgını sanmıyorum gecn bi yelek aldım sırtı spor atltler gibi içe kıvrımlı olurya gitmiş başka markanın aynı model yeleğinden almıs ve onun yüzünden giymiyorum o yelegi artık

çok sinir bozucu bir durum,bende nefret ederim aynı şeyleri giymekten,aynı saç modelinden vs.bence yavaş yavaş mesafe koyup uzaklaşmak lazım..tahammül edilir şey değil bilirim..

21 yasındayım işin kötüsü seviyorum arkadasımı bayaa ama işte bolede olsun istemiyorm gecen sene erkek arkadasım vardı tatile cıktık beraber bizde ogun kavga etmstk ben otele gelince dus için banyoya girdim ex manitam benden dert yakınıyo ona ben dustan cıktım onlar balkonda konusuyolar benim duymadıgımı düşünüyolar eex diyoki sen olsan evlenince eşini istedği yerde yasamazmısın swm yasamazmıs dio oda ben yasarım nie yasamıyım dio (ki bana ben hayatta cıkmam istanbul dısına diodu bana)ex manitayla ayrıldık ar<ada sırada knsyoruz bence kes ilişkini tamamen dio gelde inan bu arkadasın sözüne kendime kızıyorum hala bu kızı nie bu kadar cok seviyorum diı offf

emin ol bu dertten muzdarip olan tek sen değilsin.. insanlar birbirlerini kıskanmaktan kendileriyle ilgilenemez hale gelmiş.. dıştan baksan oralı olmuyor gibi durur ama kendinde olan herbişiyi üstünde görmeye başlarsın.. tavrından tut aksesuara kadar. beğenebilir, üstünde onu görmek isteyebilir, öylebir kişiliğe sahip olmak istiyor olabilir.. ama takdir etmesini bilmeli.benim yıllardır etrafım bunlarla çevrili.. selamı sabahı çok gören kişiler saçımın dalgasından tut makyajıma kadar taklit halinde.. ama umrumda değiller, kaldıki senin en yakın arkadasım dediğin kişi bu. yol ver gitsin.. senden haber alamayınca içi içini yiyecek taklit edeceği baska birini bulacaktır.. nede olsa kişilik sorunları oluyor bu tip insanların :) seni umursamıyorken dibinden ayrılmaz hasbam

gercekten beni en cok anlayan sen olmussun canım evet anahtar kelime takdir etmesini bilmeli sanırım en azından ben bunu istiyorum

bölelerine sinir oluyorum

bendede vardı şutladım

sinir ne yapsam onu yapardı ayyy aklıma bile getirmek istemiyorum fesat şeyy

kızlar süper bir konu tam benlik
bizim büroda kızın teki beni taklit ediyor hemde çok komik bir şekilde
kızın doğal hali kumral ancak benim gibi saçlarını simsayah yaptı kısacık kesti
hadi neyse dedim bir kaç gün sonra ne göreyim takma kirpik takmış
geldi masamın önüne dikildi bak bana dedi artık övünme kıvrık kirpiklerim var diye benimde artık uzunlar demezmi ben şoktayım tabi
ancak bu olaydan sonra kendimi daha bir beğenmeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…