acik acik soyleyin bu durumdan hoslanmadiginizi
ve ise hayir ben sacimi senle ayni renkte boyatmak istemiyorum
demekle baslayabilirsin...
çok bunaltıcı bir durum gerçekten.ya karşına alıp konuşmalısın,ya da yavaş yavaş arayı soğutmalısın,çünkü çekilir bir şey değil.laf arasında şey diyebilirsin mesela" bende olan şeyleri başkasında görmekten nefret ediyorum" filan.ya da ona fikir verebilirsin" bence sana bu saç rengi yakışmıyor,şu renk çok yakışır çünkü yüzün şöyle,böyle" gibi.dış görünüşü konusunda bazı şeyler oturmamış demek ki,tarz sorunu yaşıyor..
hahaha :) ilerde erkek arkada$in için de.. Sen dur ben ilgilenirim derse $a$irma!
Kaç ya$indasin? Üniv felan kazandigini dedigine göre 20+ olmalisiniz... ortak payla$ilcak bir$ey yoksa kes sohbeti evine de gitmesin senden habersiz makyaj çantani gezmesi ne demekmi$ baya sokmu$sun özel e$yalarina felan...
Kaç ya$ima geldim en samimi arkada$larim, dostum dedigim insanlar bile ne benim özel e$yalarima dokunur ne de ben onlarinkine. Insan mesafeyi koruyabilmeli yav.
emin ol bu dertten muzdarip olan tek sen değilsin.. insanlar birbirlerini kıskanmaktan kendileriyle ilgilenemez hale gelmiş.. dıştan baksan oralı olmuyor gibi durur ama kendinde olan herbişiyi üstünde görmeye başlarsın.. tavrından tut aksesuara kadar. beğenebilir, üstünde onu görmek isteyebilir, öylebir kişiliğe sahip olmak istiyor olabilir.. ama takdir etmesini bilmeli.benim yıllardır etrafım bunlarla çevrili.. selamı sabahı çok gören kişiler saçımın dalgasından tut makyajıma kadar taklit halinde.. ama umrumda değiller, kaldıki senin en yakın arkadasım dediğin kişi bu. yol ver gitsin.. senden haber alamayınca içi içini yiyecek taklit edeceği baska birini bulacaktır.. nede olsa kişilik sorunları oluyor bu tip insanların :) seni umursamıyorken dibinden ayrılmaz hasbam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?