En yakın arkadasım resmen beni taklit ediyor

üniversitede yasadıgım bir olay aklıma geldi benim de..samimi bir arkdasımla ikiz gibi olmuştuk cok da iyi bir kızdı aslında...ama ne alsam ertesi gün gidip alıyordu ya bekle bari 1ay geçsin...aynı kot aynı deri ceket aynı takılar..e tipimizde benziyordu..sınıftakiler gülmeye başladı artık bana da gına geldi..
oturduk bi yere bak canan dedim böyle olmaz biraz farklı olalım ne alsam gidip almandan bıktım aynı olmak istemiyorum ...onu son görüşüm oldu :2:ertesi gün yanıma oturmadı selam da vermedi okul bitti görüşmedik...tek cümlesi fakındayım nefsime yeniliyorumdu...
aslında bu durum benim peşimi hiç bırakmadı şimdi de etrafımda böyle cok arkadasım var artık ben olgunlaştım takmıyorum demek ki diyorum ben özelim tarzım oturmuş zevkliyim varsın alsınlar giysinler küsmekten iyidir...boşverr...

aynen, taklit aslina ÖvgÜdÚr derler,
sinirinizi bozacak derecedeyse, iliskinizi sonlandirin...benim buna benzer yasadigim seyler var, cok sukur kimseyle aram acilmadi ama, umrumda degil en azindan, demekki zevkli ve guzel hatunum! sizde demekki hos , goze hitap eden, zevkli birisiniz, birakin taklidinizi yapsin, rahatsiz olduysanizda mesafe alin, onun arkadasliginami kaldiniz?

aslında onunda bana kızdıgı nokta bu zevk sahibi olmam insanlar benim zevklerime deger verir cogu arkadasım benimle alısverişe cıkıp onlara kıyafetti esyaydı v.b konularda yardımcı olmamı ister ama arkadasım onlar bu konulardan bahsettikçe bana sinir oldugunu görüyorum yüzünden anlasılıyo işin tuaf tarafı ben artık giyimdi kusamdı bunlara alıstım ama benim davranıslarımı mimiklerimi konusmalarımı birebir taklit etmesi canımı sıkıyo

oldukca can sıkıcı bir durum hakveriyorum sizeyalnız arkadaşınızın başlığa yazdığınız gibi en yakın arkadaşınız olduğuna pek inanmadım çünkü sanmıyorum ki hiç kimse en yakın ark. için ona herşeyi ben kattım pek birşey bilmez bıkktım artık hep ben birşeyler katıyorum desin bence dostluğunuz(!) küflenmeye başlamış

bi kaç gün öncesine kadar oyle sanıyodum ama değilmiş şimdi daha iyi anlıyorum gözüm acıldı desem yeridir sözümün hala arkasındayım cünkü gercekten ona herseyi ben kattım bunu görüyorum ve benden baska arkdası yok etrafımdakileri anlatır olmus ve bana laf sokmaya calısıyo artık kesinlikle kimseye güvenmiyorum en yakınımız dediğimiz bize bunları yapıyosa baskaları napmasın sanırm sizin düsündüğünüz benim kendimi abarttıgım bende normal herhangi bi insanım bunu bana cevremdeki insanlar söylemese ben zaten farkına varmazdım dostlugumuz küflenmeyide gecmiş artık çürümüş

sizin ona verdiginiz degeri anlamamis birine benziyor, boyle mikroplari hayatinizdan cikarin, uzulebilirsiniz tabi onun icin harcadiginiz vaktinize ilginize, hakkinizdir elbet, fakat size sinir oluyorsa yol verin gitsin, uzulmeyinde .... eminim yiginla degerinizi bilen arkadaslariniz vardir. ben boyle biriyle arkadas olsam onu bir kayip olarak gormem, kesinlikle takmam ,,,

haha ben aynı durumu yengemle yaşıyorum ya ben ne yapayım canım bunlar mesele değil inan.ben artık gülüp geçiyorum.
beğenmediğin şeyleri beğenmiş gibi yap bakalım ozaman ne yapacak.
yengemle tam 4 montumuz aynıydı bir ara.hatta hiç unutmam lisedeyim bir bayram tamamen aynı kıyafetlerle gezmiştik.sinirimden oturup ağlamıştım.aldığım marka bir ayakkabıyı önce görür sorna gider alır sonrada gelir sanki bende yokmuş gibi yaa bu ayakkabılar çok rahat biliyor musun hiç ağrıtmıyor ayaklarımı falan der bakakalırım ben ne saçmalıyor bu diye.halbuki ben almadan önce o markanın varlığından habersizdir.
sen giyimden bahsediyorsun bizde cep telefonu,laptop,evdeki bir süs eşyası,saçlar,çanta,takı,ayakkabı.neredeyse bu iş çamaşıra vardı düşün artık.aklına gelebilecek her şeyde taklit sözkonusu ben önce çok sinirleniyordum annemi delirtiyordum sonra takmamayı öğrendim.bana karşı kendini ezik hissettiğini farkettim.çünkü bizim ailede herkes öğretmen o değil(yanlış anlaşılmasın kimseyi küçümsemek değil bu.onda olan bir aşağılık kompleksi tespitimiz)diğer yengemde öğretmen.onada yapıyor aynısını.demekki dedik eksikliğini böyle gideriyor bizden aşağı kalmamaya çalışıyor.aldıklarımı göstermemekte çare buldum sonunda.ama mesele değil canımya boşver alsın giysin.sen kendinle gurur duy demekki çok güzel giyiniyorumki bana özeniyor diye.hiçte umursama.şimdi eşim benimle dalga geçiyor moda akımı başlatmışsın işte neden kızıyorsun diye

uni mi? vay canina..
bana bu tarz seylerin seni rahatsiz etmesi cok sacma ve cekememezlik gibi geldi. en yakin arkadaslarimla bende cok benzeriz. tabii ki de bir cok seyde hemfikir oldugumuz icin onlar benim en yakin arkadaslarim ve baskalarina verdigimiz nasihatler de de hemen hemen ayni cumleleri kuruyoruz ve bu beni rahatsiz kesinlikle etmezken, aksine tutarliligimiz hosuma gidiyor. Makyaj ve kilik kiyafetin yani tarzin birbirine benzemesinde ne gibi bi problem olabilir? kizilay dagitmis gibi hergun ayni giyinmiyorsaniz ne sorun olucak ki bu? en yakin arkadasin falan degil resmen sen cekemiyorsun bu kizi, kiskanildigini zannediyorsun falan felan. cok uzun surmez zaten bu arkadaslik merak etme, kurtulursun bu durumdan

onun üniyi kazanması beni cok mutlu etmişti defalarca gitmesini söyledim ama ben kazandıgımda aman gitme demesinin beni rahatsız etmesi cok sacma ve benim cekememezliğim öylemi ? yorumunuzu bide bu acıdan bakıcam!!!

ya yakın arkadaşların birbirine benzemesi doğal bence bizde arkadaşımla aynı saç rengini beğeniyoruz bazı giysileri ikimizde çok seviyoruz tunikler elbiseler topuklu ayakkabılar falan...yani birimiz ak diyince öbürüde aa evet ak diyo başka gün aynı şeye kara diyince aa evet kara diyoruzama tıpatıp aynısını yapması ilginç bence kendi kişiliği zevki yok mu onun

Benim başıma 2 kez geldi.Hatta bir tanesi açık açık sorardı,nereden aldın,neden bana da almadın diye.Ve sonunda ne oluyor biliyor musun? Seni taklit ede ede sonunda oldum sanıp seni beğenmemeye başlıyorlar:)
Tamam bazı şeyleri biz de görüp beğeniyoruz ama her şey kopyalanınca hoş olmuyor.
Bence en azından farkında olduğunu göster.Birşey aldığında hemen söyle : Sen şimdi gider aynısından alırsın gibi...Veya seninle aynı giyindiği bir gün sorabilirsin:Senin kendi tarzın nasıl merak ediyorum,bir gün birlikte alışverişe çıkalım,bakalım sen neler beğeneceksin ? Veya "beni katalog olarak kullanma,gıcık oluyorum" de:))) Senin yaşındayken 2 yakın arkadaşım benim parfümümden almıştı,istemeye istemeye parfümümden vazgeçmiştim.Gerçekten çok cansıkıcı bir durum.

bnmde bi arkadasım var, göz rengimizi karsılastırır onunki daha maviymiş
okudugum kitabın aynısını alır, diyorum ki hızlı da okuyorum yani alma, ben bitince sana veriym, sen de başka bişey al, onu bana ödünç verirsin
yok olmaz, bişeyin bende olup onda olmama imkanı yok
ben param ancak ona yettiği için 2. el nissan micra almıştım kendime, babası da ona araba alıcaktı onların durumu da genel olarak iyidir yani 50.000e kadar olur kızım sen sec dedi babası, kız gitti micra aldırdı sanki mükemmel bi arabaymış gbi
dahası ben evlendim, evlenmeden önce işte tanıştrdm onları, sözlüydük o zaman
ne dese beğenirsiniz ''kardeşi veya abisi yok mu ona benzeyen, onu da bana ayarlayalım'' yuh dedim yuh
biz tatil için istanbula yakın yerlerden ev tutmayı daha uygun buluyoruz cünkü kedilerimiz var otele almıyolar ve uzun yola kediler dayanamıyo, kız bunu duydu, her yaz bodrumda fethiyede 5 yıldızlı otellerde tatil yapan hanımefendi gitti ev tutturdu babasına
benim mükemmel bi hayatım olsada taklit etse yine anlicam da, resmen standartlarını düşürüyo bu yüzden
ama sacıma makyajıma kadar taklit etse hayatta konuşmazdım, bu arkadasımda bu kadar sacmalar ama en ufak bişeyde yine o yanımdadır, en kötü anımda hep o olur yanımda bişey diyemiyorum

çok iyi ya keşke etrafımda böyle biri olsada eğlensem

dalga geç sende arkadaşsınız sonuçta alınmaz,saçımı maviye boyatcam,bundan sonra peştemalle gezcem sende öyle yapsana falan diye takıl ona.

böyle şeyleri de takma bence.özenilcek bi tarzın varsa aldıkların yakışıyodur zaten,insanlar kimin çakma kimin orjinal olduğunu anlar boşver sen

Böyle insanla arkadaş mı olunur? Böyle biri sana arkadaş mı olur?
Fırsatını bulduğu an ayağını kaydırmaktan da asla çekinmez bu!
Bence arkadaşlığını kesmelisin.
Yalnız kalmaktan da sakın korkma.
Böyle gereksiz, daha kendi kişiliğini bulamamış bir insan sana ne verebilir ki?
Böyle bir insan için kafa yorduğun zamana bile yazık.

Okuduklarıma inanamadım bir an!
Kendi kişiliğini yansıtmayan taklitçi ne çok bayan var mış.
Bunlar daha bildiklerimiz ve daha çok vardır böyle arkadaşlardan bence.
Arkadaşlar çok sinir bozucu bir durum ama neden kendinize sıkıntı yaratıyorsunuz ki.
Açık açık söyleyin kişiliğine ayna olun tercüman olun ve nasıl kişilik sahibi olduklarını onlara anlatın.Çekilmez ki fotocopi gibi gezmek.İnsan bir müddet sonra kendi tarzından soğur.
Ne gerek var güzelim benliklerinizden taklitçiler yüzünden soğumaya!

yapar valla korkarım:18: gecen benim aldıgım ayakkabıyı bana baska magzada gösteriyo güzel mi diye bende dayanamadım benim ayakkabımdan ya dedim haa evt dedi

baska magazda atkı bakıyo boyunmdakinin aynısı aynı sekilde baglıyo güzel mi die soruyo gelde cıldırma ya

insanın bi tane arkadası olunca mecbur katlanıyo ama artık ima yoluyla söylicem

bence inanın burda bazı kişiler benim kıskanclığım oldugunu düşündü ama etrafımdakile söyledikten sonra bunun farkına vardım beni mutlu eden seyler onun suratında tuaf bi ifadeyle resmen nefret dönüyo resmen bunu görüyorum 15 yıldır tanıdıgım insan ama tanıyamamısım

en güzel ima yolu:
al onu geç ayna karşısına,sırıtarak:aaaa ni güselll bak malatyalı kardeşler gibi olduk!!!!de.durumun ne kadar salakça olduğunu o da kavrar sonunda.anlamıyorsa,bir gününü feda et ve aynalı kıro bir gözlük al,bi tane de ona al.markette 2tl'ye bulabilirsin.ona bi tanesini uzatırken 'gördüm çok beğendim alırken aklıma geldi,sen de benim gibisin ya hani,ihmal etmedim bi tanede sana aldım,hadi bunu takıp dışarı çıkalım millet kankiliğimizi görüp kıskansın...'de.tak gözlüğü onun da takması için ısrar et ve dışarı çıkın.kesin anlar o zaman.

Açıkça ortada!O sizi deli gibi kıskanıyor..
Bence bütün iltibatınızı bitirin öyle kişiliksiz birisiyle..
Eğer düzelip sizi taklit etmekten vaz geçerse ne güzel..
Ortada küslük olmadan devam edilir ama bu şekilde psikolojik işkenceden farkı kalmaz arkadaşlığınızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…