üniversitede yasadıgım bir olay aklıma geldi benim de..samimi bir arkdasımla ikiz gibi olmuştuk cok da iyi bir kızdı aslında...ama ne alsam ertesi gün gidip alıyordu ya bekle bari 1ay geçsin...aynı kot aynı deri ceket aynı takılar..e tipimizde benziyordu..sınıftakiler gülmeye başladı artık bana da gına geldi..
oturduk bi yere bak canan dedim böyle olmaz biraz farklı olalım ne alsam gidip almandan bıktım aynı olmak istemiyorum ...onu son görüşüm oldu :2:ertesi gün yanıma oturmadı selam da vermedi okul bitti görüşmedik...tek cümlesi fakındayım nefsime yeniliyorumdu...
aslında bu durum benim peşimi hiç bırakmadı şimdi de etrafımda böyle cok arkadasım var artık ben olgunlaştım takmıyorum demek ki diyorum ben özelim tarzım oturmuş zevkliyim varsın alsınlar giysinler küsmekten iyidir...boşverr...
oldukca can sıkıcı bir durum hakveriyorum sizeyalnız arkadaşınızın başlığa yazdığınız gibi en yakın arkadaşınız olduğuna pek inanmadım çünkü sanmıyorum ki hiç kimse en yakın ark. için ona herşeyi ben kattım pek birşey bilmez bıkktım artık hep ben birşeyler katıyorum desin bence dostluğunuz(!) küflenmeye başlamış
aslında onunda bana kızdıgı nokta bu zevk sahibi olmam insanlar benim zevklerime deger verir cogu arkadasım benimle alısverişe cıkıp onlara kıyafetti esyaydı v.b konularda yardımcı olmamı ister ama arkadasım onlar bu konulardan bahsettikçe bana sinir oldugunu görüyorum yüzünden anlasılıyo işin tuaf tarafı ben artık giyimdi kusamdı bunlara alıstım ama benim davranıslarımı mimiklerimi konusmalarımı birebir taklit etmesi canımı sıkıyo
uni mi? vay canina..
bana bu tarz seylerin seni rahatsiz etmesi cok sacma ve cekememezlik gibi geldi. en yakin arkadaslarimla bende cok benzeriz. tabii ki de bir cok seyde hemfikir oldugumuz icin onlar benim en yakin arkadaslarim ve baskalarina verdigimiz nasihatler de de hemen hemen ayni cumleleri kuruyoruz ve bu beni rahatsiz kesinlikle etmezken, aksine tutarliligimiz hosuma gidiyor. Makyaj ve kilik kiyafetin yani tarzin birbirine benzemesinde ne gibi bi problem olabilir? kizilay dagitmis gibi hergun ayni giyinmiyorsaniz ne sorun olucak ki bu? en yakin arkadasin falan degil resmen sen cekemiyorsun bu kizi, kiskanildigini zannediyorsun falan felan. cok uzun surmez zaten bu arkadaslik merak etme, kurtulursun bu durumdan
çok iyi ya keşke etrafımda böyle biri olsada eğlensem
dalga geç sende arkadaşsınız sonuçta alınmaz,saçımı maviye boyatcam,bundan sonra peştemalle gezcem sende öyle yapsana falan diye takıl ona.
böyle şeyleri de takma bence.özenilcek bi tarzın varsa aldıkların yakışıyodur zaten,insanlar kimin çakma kimin orjinal olduğunu anlar boşver sen
Böyle insanla arkadaş mı olunur? Böyle biri sana arkadaş mı olur?
Fırsatını bulduğu an ayağını kaydırmaktan da asla çekinmez bu!
Bence arkadaşlığını kesmelisin.
Yalnız kalmaktan da sakın korkma.
Böyle gereksiz, daha kendi kişiliğini bulamamış bir insan sana ne verebilir ki?
Böyle bir insan için kafa yorduğun zamana bile yazık.
Okuduklarıma inanamadım bir an!
Kendi kişiliğini yansıtmayan taklitçi ne çok bayan var mış.
Bunlar daha bildiklerimiz ve daha çok vardır böyle arkadaşlardan bence.
Arkadaşlar çok sinir bozucu bir durum ama neden kendinize sıkıntı yaratıyorsunuz ki.
Açık açık söyleyin kişiliğine ayna olun tercüman olun ve nasıl kişilik sahibi olduklarını onlara anlatın.Çekilmez ki fotocopi gibi gezmek.İnsan bir müddet sonra kendi tarzından soğur.
Ne gerek var güzelim benliklerinizden taklitçiler yüzünden soğumaya!
bence inanın burda bazı kişiler benim kıskanclığım oldugunu düşündü ama etrafımdakile söyledikten sonra bunun farkına vardım beni mutlu eden seyler onun suratında tuaf bi ifadeyle resmen nefret dönüyo resmen bunu görüyorum 15 yıldır tanıdıgım insan ama tanıyamamısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?