- Konu Sahibi merakedemem
-
Ne görürsen gör karışmamalısın.
6 yaşında aşık olduğu kız meselesi o kadar da önemli bir şey değil, söylemene gerek yok.
Onlar aralarını düzeltir, sen bozan konumuna düşersin.
hiç karışma en basit benim üniversitede en yakın arkadaşımla aram böyle bir mesele yüzünden bozuldu yıllardır konuşmuyoruz ki kankiydik ama seni anlıyorum arkadaşına bağlı her insan gibi onun bir şekilde incitilmesini istemiyorsun ama bazen bilmemek hepsinden iyidir. yok ille öğrensin onun için önemli bir konu dersen olayı tesaddüfe bağla sanki oradaki üyeliği hiç görmemişsin gibi arkadaşını o foruma yönlendirebilrisin
6 yaşındaken mi aşık omuş
cedric bile 8 yaşında aşık oluyor arkadaş 6 yaşında aşk mı olur
sen arkadaşını haberdar et bence.
arkadaşıma gir o siteye bak çok güzel bir site desem alacağım cevap ''ben facebooktan başka bir yere ne üye olurum nede bakarım, x ile aramız bozulur'' der bana. x beye yalan söyleyemez.
ben kendime o siteden üyelik alıp, onun yanında girsem bir şekilde x in konularını çıkarsam karşısına. salak yapsam? nasıl olur[/QUO
olabilir kızcağız ona bağlılığından bi yere üye olmuyor beye bak vay be
arkadaşıma gir o siteye bak çok güzel bir site desem alacağım cevap ''ben facebooktan başka bir yere ne üye olurum nede bakarım, x ile aramız bozulur'' der bana. x beye yalan söyleyemez.
ben kendime o siteden üyelik alıp, onun yanında girsem bir şekilde x in konularını çıkarsam karşısına. salak yapsam? nasıl olur[/QUO
olabilir kızcağız ona bağlılığından bi yere üye olmuyor beye bak vay be
bir görsen benim güzeller güzeli arkadaşım o odunun aşkından ölüyor.
yap der yapar yapma der yapmaz.
x beye gelince onu zaten bir türlü sevemedim. eskide kalmış olsa bile çapkındı napıyım sevmiyorum.
hiç yakışmıyorlar. arkadaşımın sevgisini hiç haketmiyor. inşallah öğrenir ya zaten çocuk gibi zırt bırt ayrılıp duruyorlar.
Cnm siz 10 yasinda degilsiniz ki!!!
Aradan yillar gecmis en az bir 10 yil gecmistir kizi gordugu yoktur bile
Kaldiki kim unutuyor cocukluk askini??? boyle sacma seylere takilma
Arkadasina hic bir yamuk yapmamis bugune kadar demi?
Kas yapayim derken goz cikarma bence, sonra kotu sen olursun.
Arkadasini korumak istemen guzel ama sen sonucta arkadasisin ve oda sevgilisi unutma
bir görsen benim güzeller güzeli arkadaşım o odunun aşkından ölüyor.
yap der yapar yapma der yapmaz.
x beye gelince onu zaten bir türlü sevemedim. eskide kalmış olsa bile çapkındı napıyım sevmiyorum.
hiç yakışmıyorlar. arkadaşımın sevgisini hiç haketmiyor. inşallah öğrenir ya zaten çocuk gibi zırt bırt ayrılıp duruyorlar.
seni çok ii anlıyorum yıllar önceki kendimi gördüm inş.senin arkadaşın senin kıymetini bilirde sonunuz bizim gibi olmaz ama şunu biliyorum aradan 7 yıl geçti yine aynı şey olsa ve onu kaybedeceğimi bilsem yinede yapardım
Cnm siz 10 yasinda degilsiniz ki!!!
Aradan yillar gecmis en az bir 10 yil gecmistir kizi gordugu yoktur bile
Kaldiki kim unutuyor cocukluk askini??? boyle sacma seylere takilma
Arkadasina hic bir yamuk yapmamis bugune kadar demi?
Kas yapayim derken goz cikarma bence, sonra kotu sen olursun.
Arkadasini korumak istemen guzel ama sen sonucta arkadasisin ve oda sevgilisi unutma
seni çok ii anlıyorum yıllar önceki kendimi gördüm inş.senin arkadaşın senin kıymetini bilirde sonunuz bizim gibi olmaz ama şunu biliyorum aradan 7 yıl geçti yine aynı şey olsa ve onu kaybedeceğimi bilsem yinede yapardım
bizim arkadaşlığımız çok başka. hep kader bizi yan yana getirdi hiç ayrılamadık.
o çok cıvıl cıvıl bir kız bir çok arkadaşı var ama oldukça da saf kalpli.
hiç olumsuz düşünmez düşmanının bile söylediklerinden iyilik çıkartır.
hep onu yönlendirmeye çalıştım. bir arkadaşlığını onaylamıyorsam açıkça söyledim hep.
yapma etme o kız/erkek senin arkadaşın olamaz görmüyor musun vs. vs. çok uyardım.
kiminle ilgili kötü yorum yapıysam geldi sen haklısın beni çok üzdüler diyip omzumda ağladı.
ilk başta sevgilisinide onaylamıyordum çok gittim üzerine üzülmesini istemedim ama dinlemedi.
ama artık biriyle arkadaş olmadan önce bana sorar oldu iyice paranoyak oldu:)
her önüne çıkanla arkadaş olmasına çok kızıyorum ya. seç ele tart bişey yap haksız mıyım?
o x var ya kızı üzerse onu doğduğuna pişman ederim
bence o sitedeki üyeligini söylemelisin şahsen benim arkadasım böle biişeyi ögrense ve bana söylemese çok bozulurdum.bende olsam arkadasıma söylerdim
Bence sen karisma az deil iki yillik bi iliskiyms yikilmaz yanigizli uyeliklerle..cocuk bi yolunu bulur ikna eder satrn..gun grlir onlar ayrilir saten ..ama sole bisey yapabilin..yeni bi mail adresi al..o linki yolla arkadasina mail olarak ce cocugun adini yaz basligina..x in gercek yuzu falan gibi..konuya da linki ver..uyelik istemeden grur heralde dimi grmesse ona da baska bisi bul ama sen oldugun belli olmasin.cunku sen 5yillik arkdsinla bozulursun yuzde yuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?