- Konu Sahibi merakedemem
-
şaka mısınız siz ya neymiş 6 yaşındayken aşık olduğu kızı unutamamış laf ola beri gele maksadıyla söylenmiş bir söz neden durgun suyu bulandırıp şeytan konumuna geçmeye çalışıyosunuz ki?
birşeyi atlamışım.
aynen x in ağzından kopyalıyorum.
Eski ilişkim bitti ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum ama cesaretim yok. Onu hala atamadım ve atmak için yeni bir ilişkiye başlayarak tamamen içimden atmak istiyorum.
Peki bunu nasıl yapıcam?
21 gün önce paylaşmış onu atlamışım.
''Eski ilişkim bitti ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum ama cesaretim yok'' yazarsanız googlea görürsünüz
ve bana daha kolay yardımcı olabilirsiniz.
eski ilişkisi arkadaşım oluyor sanırım. geçenlerde ayrılıp barışmışlardı çünkü
canım çocuk sorularında genelde eski sevgilisindenyani bir önceki ilişkisinden bahsediyor ve bir sorunun yorumunda onu 6 yaşından beri sevdiğini söylüyor(profilini inceledim biraz). yani eski sevgilisini 6 yaşından beri seviyor sevmiyorsa da takıntı haline gelmiş demektir.Ben senin arkadaşının yerinde olaydım söylemeni beklerdim, nasıl olsa evlenmezler diyorsun ama ya iş ciddiye binerse?O zaman söylemek imkansızlaşır işte,olmaz olmaz deme.
Nasilda bir tesadufmus o oyle gezerken hemen goruvermissiniz:44:sanki internette belli birkac website varda.... ilginc....
nedense hepte konular arkadasim diye acilir oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?