En yakın arkadaşım ve Eşim

bayanniles

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
9
9
1
arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.

İçiniz almıyorsa, huylanıyorsanız uzaklaştırın etrafınızdan.
Yani şimdi buradan ne denebilir "Yok öyle bakmamıştır, yok yakın arkadaştır olmaz" desek, olanları var görüyor, biliyor, okuyoruz. "Kesin bakmıştır, ay fitne fesat, kocanda gözü var" desek, olmayanı var, yanlış anlaşılmışı var, onu da okuyoruz. İnsanına göre işte bir şey denmiyor, iyisi de var kötüsü de, arkadaşı da var arkadaş gibi görüneni de.

Siz hislerinize göre davranın; mesafe gerektiğini düşünüyorsanız, koyun mesafeyi.

arkadaşınızla bir geçmişiniz var ve o zamanlarda size süpriz yaparlarmış.tabiki ailen dikkat et dediyse bir bildikleri vardır.eşinize bunu hissettirdiyseniz yanlış anlar diye o msjı silmiş olabilir.ailenizin size söylemesinden dolayı belkide bakışlarını yanlış anladınız bilemicem.eşinizle birlikte süpriz hazırldıktan sonra eşinizle beraber onu eve bırakmanız gayet normal yakışan o olur.güvenmiyorsanız arkadaşınıza mesafe koyun.

Benim arkadaşlarım evlendiginde bir adım geri durmayı tercih ederim ama arkadaşlarımdan böyle şüphe duymam Ki zaten dikkat ederler..

Cuma mesajını silmiş demiştiniz Sadece bu mesaj mi silindi.. bide sakın eşinize bahsetmeyin Aklında yoksa bile aklına sokarsanız.. Çok rahatsız oluyorsanız Hakli bir sebep bulup iletişimi kesin.. Siz görüşmeyince konuşacak sebepleri kalmaz

Daha önce de aynı konu açıldı. Yüzlerce de yorum yapıldı. Yeni bi üyelik aldınız heralde. Cevaplar değişmeyecektir.

İçiniz almıyorsa kızla görüşmeyin. Eşinize de güvenmiyorsanız evliliğiniz yürümez.

Bence evlilik sonrası arkadaşlar arasında bir mesafe olmalı bu erkek içinde geçerli kadın içinde mümkünse aile olarak görüşülmeli çünkü sürekli duyuyoruz bekar erkek arkadaşların eşle ilişkileri yada çok güvendiğimiz bayan arkadaşlarımızın eşlerimizle ilişkisi gibi uzayıp gidiyor..Evlilik böyle birşeydir.Mesafe ve saygı sevgi üzerine kurulmalıdır. Eğer eşine bakışları düşündüğünüz gibi rahatsız ediyorsa yada bazı kadınlar erkekler vardır konuşurlarken ağzının içine düşen tipte bu tip insanlardan uzaklaşmak eğer olmuyorsa kurtulmak mutlu bir aile için gereklidir.

kaç zaman oldu hala aynı yerdesin. görüşme madem.

Eşine de arkadasın da birsey söyleme tabii ki.
Ben kendi adıma kardes olunmadığı müddetçe böyle aralarında görüşme işini doğru bulmuyorum. Meyil olabilir. Mesafe koymalıdır.
Ben sahsen ( kimseden şüphe ettiğimden değil) arkadaslarıma
Ayy eşim yok gelsene.... Gün eşim il dışında buluşalım vs derim. Böylece eşlerin olmadığı ortamda daha rahat ve samimi oldugum anlaşılır. Konu sadece kıskanma meselesi değil rahat rahat yayılma anlamı var daha cok.

aynı şeyi sen yapsaydın ve eşin senin en yakın erkek arkadaşıyla görüşmeni istemeseydi adamcağızın ne yobazlığı kalırdı ne gerikafalılığı.. ama konu kadın olunca ne diyoruz içine sinmiyorsa görüştürme onları..

feminist ikiyüzlülüğünden hoşlanmıyorum. ben birbirine namahrem olan evli insanların kadın erkek farketmeksizin görüşmemesinden yanayım çünkü.

Ben her zaman demişimdir, buraya da başka konularda konu sahibi haksız görüldüğünde bile ''biz kadınız, hisssediyoruz'' demiştim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Siz ne hissediyorsunuz? Var mıdır sizce öyle bir şey? Arkadaşınızı siz tanıyorsunuz.

Tabiki de kuruntu deil ilişkini kes ne varsa böyle arkadaşın gördüğün insandan gelir ummadığın anda eşine de söyle konuşmasın

Daha önceden de konu açmışsınız öyle demiş bir kaç kişi.
Bu kadar gözünüze batıyorsa kesin iletişimi . Ne dememizi bekliyorsunuz ki artık ?

İnsanoğluna güven olmaz tatlım kocan çok iyi niyetli bile olsan şeytan bir boşluğuna bakar ve böyle konularda kadınların iç güdüleri biraz yüksek oluyor kız arkadaşınla arana mesafe koysan iyi olur sonra çok pişman olabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…