- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi bayanniles
-
Eşinize bunu nasıl söylediniz bunu da aklım almıyor...arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Benim arkadasim yok ama olsa kesinlikle esim evdeyken kabul etmem ve de onunla telefonla iletisime gecmesine izin vermem ben. Mesafe koyarim araya. demek ki cevrendeki herkes birseylerin farkinda ki dikkat etmen gerektigini soyluyor...arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Hiç hoş şeyler değilarkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
EŞimin ideal bi erkek olduğunu söyler her seferinde mesela. Böyle söyleyince beğendiğini düşünüyorumBen her zaman demişimdir, buraya da başka konularda konu sahibi haksız görüldüğünde bile ''biz kadınız, hisssediyoruz'' demiştim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Siz ne hissediyorsunuz? Var mıdır sizce öyle bir şey? Arkadaşınızı siz tanıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?