En yakın arkadaşım ve Eşim

Eşinin aklına karpuz kabuğu sokma bence

Arkadaşınla da mesafe koy orana öyle bakış gördüysen vardır.

Ateşle barut diye bosuna demiyorlar.

Çok eskiden beri arkadaşmışsınız ya.belki esin de arkadaşınız da bu yüzden rahattím, kötü niyetli değillerdir.tanımış olmalısınız yine siz daha iyi bilirsiniz

Sizi o kadar kişi uyardıysa açıkca belli oluyor olmalı.
Eşinizi didiklemeyip sessiz takip etmelisiniz.
Bir yandan da bu kadar güvenmiyorsanız arkadaşınızla aranıza mesafe koymalısınız.

3 tane can ciğer dostum vardır.
Sadece 1inin telefonu var eşimde.
Eşli görüşüyoruz,ekstrem bir durum olmadıkça da iletişime geçmezler.onun telefondan en fazla ben ararım zaten acilse,şarjım yoksa filan..

Çok gereksiz samimiyetler bunlar,ergence.

Kendinize ve arkadaşınıza güvenmeniz gerekir normal şartlarda.

Ama bu kız belli ki danla bilic'in anlattığı "canım enistem" diyen kızlardan.

Eşinizin mesajlari silmesi şüphe uyandırıcı.

Bütün adimlarinizi dikkatli atin. Eşinizin gözünde özgüvensiz olmayın. Esegin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

Arkadaşınizin gözünde kendine guvenmeyen biri olmayin ve "ayy beni kocasindan kıskandıiı. Çok güzelim ondan" dedirtmeyin.

Eşinize çat kapı sürpriz sevmediginizi söyleyin. Bir tek sen sürpriz yapınca hoşuma gidiyor. Onun dışında belki saçım başım dağınık belki dinleniyorum belki müsait degilim diyin eşinize. O da kızla böyle ortaklıklara girmesin.

Eşinize bir erkek arkadaşı ile sizin bu kızı çok yakistirdiginizi söyleyin. Ya da yok mu işyerinden onunla tanıştırabilecegimiz biri diyin. Bakalım ne tepki verecek.

Kıza da söyleyin. Eşimle ben seni biriyle tanıştırmak istiyoruz diyin. Bakalım kız ne dicek.

Yani çok rahat ve cool durun. Böyle küçük müdahaleler yapin ve bekleyin

Hersey olabilir gercekten saf olma,esini arkadasini birbirinden uzak tut derim...zamaninda annem babamla nisanlilik doneminde gorusurken kuzeninide yanina alirmis,degil arkadasi kuzeni babama yazmaya baslamis ,yedigi icrigi ayri gitmeyen ailesinden biri bunu yapabiliyorsa arkadas neler yapar...

Her zaman derim sevgilinizi/eşinizi arkadaşınızla samimi yapmayın, tek hukukları siz olun.

Eşinizi de bu konuda sorgulayıp kızı aklına düşürmeyin, erkekler böyle durumda aklında yoksa bile alıcı gözle bakmaya başlıyor.

Valla iskillendim ben. Siz evlenmeden aralarinda bisey gecmis olmasin? Ya da kizin gozu var kocanda ezelden beri? Artik kocanda cvp vermeye baslamis olnasin? Kafamda deli sorular olustu

Samimiyeti kes
Eşinin telefonundan gizlice numarasını sil bakalım açığa çıkacak mi
Sonra aldatiliyor muyum diye konu acarsin

Eşinize bunu nasıl söylediniz bunu da aklım almıyor...
Eger içinize sinmeyen bir durum varsa arkadaşınızla yavaştan bagları koparın tamam.
Kocanızı ne karıştırıyorsunuz..

Görüşme ya o zaman
Ben sanmıyorum eşinde gözü olduğunu
Zaten senin için birseyler yapmaya çalışmış kız
Sen rahatsız oluyorsan görüşme tabi ne gerek var..

Benim arkadasim yok ama olsa kesinlikle esim evdeyken kabul etmem ve de onunla telefonla iletisime gecmesine izin vermem ben. Mesafe koyarim araya. demek ki cevrendeki herkes birseylerin farkinda ki dikkat etmen gerektigini soyluyor...

Kız arkadaşımla ne münasebet diyolog kuracak bence bu genislikler yüzünden bir çok evlilik bitiyor ,!

Kız güzel ve alımlıysa kızı kıskanmış ve hafif takıntı haline getirmiş olabilirsin . Ama çok takar ve eşine de devamlı bunu söylesen bu Sefer eşşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmuş olabilirsin dikkat et

arkadasim yeni evlenmisti evine cagirdi gitmedim hatta esin evde uygun olmaz dedim...siz samimiymissiniz ama ben mesafeden yanayim..

Hiç hoş şeyler değil

Bu tip durumlar maalesef yanlış anlaşılmaya müsait ve rahatsız edici durumlar. Hiçbir şey olmasa bile bazen insanların içine kurt düşebiliyor. Şahsen benim yakın arkadaşımın içine böyle bi şüphe düşse çok üzülürüm. O yüzden de ben bütün arkadaşlarımın sevgililerine/eşlerine karşı çok mesafeliyim, evli olan arkadaşlarımın evinden de vakitlice ayrılırım hemen.

Arkadaşınızın hiçbir art niyeti de olmayabilir, bunu bilemeyiz. Ama madem içinize böyle bi şüphe düştü bu durumda sınırları belirleyecek olan sizsiniz.

EŞimin ideal bi erkek olduğunu söyler her seferinde mesela. Böyle söyleyince beğendiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…