- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi bayanniles
-
Özür dileyerek soruyorum cevaplamak zorunda değilsiniz sadece merak ettim. Hiç arkadaşınız Yok mu gerçekten ?Benim arkadasim yok ama olsa kesinlikle esim evdeyken kabul etmem ve de onunla telefonla iletisime gecmesine izin vermem ben. Mesafe koyarim araya. demek ki cevrendeki herkes birseylerin farkinda ki dikkat etmen gerektigini soyluyor...
aynı şeyi sen yapsaydın ve eşin senin en yakın erkek arkadaşıyla görüşmeni istemeseydi adamcağızın ne yobazlığı kalırdı ne gerikafalılığı.. ama konu kadın olunca ne diyoruz içine sinmiyorsa görüştürme onları..
feminist ikiyüzlülüğünden hoşlanmıyorum. ben birbirine namahrem olan evli insanların kadın erkek farketmeksizin görüşmemesinden yanayım çünkü.
Ben bi de şunu anlamıyorum. Yapacak olan illa yapar. İster arkadaşıyla mesafe koysun ister eşitle görüştürmesin vs. Yapacaksa o adam aldatır yani. Neyin telaşı buValla siz belli ki takmissiniz kafaya. Annenizle bile gorusturmeyin esinizi bence noolur noolmaz(!) ne de olsa dunyada kalan son erkek esiniz yani
Bayılıyorum bu devirde ile başlayan yorumlara:)Baba kızına o gözle bakar olmuş bu devirde.kimseye güven olmaz
Ben bi de şunu anlamıyorum. Yapacak olan illa yapar. İster arkadaşıyla mesafe koysun ister eşitle görüştürmesin vs. Yapacaksa o adam aldatır yani. Neyin telaşı bu
aynen içinde olan herkes aldatsın da yüzünü göstersinay ek yapayım bari:)
yaparsa da ne karakterde biriyle evlenmiş olduğumu görürüm fena mı? o potansiyelde bir adamla evli olmak istemem şahsen.
Bana biraz dolduruşa gelmişsiniz gibi geliyor. Ilkokuldan beri arkadaşınizsa az çok bilirsiniz nasil biri olduğunu. Daha önce eski sevgilinize vs davranislari nasildi? Hic boyle bir supheye dusmus muydunuz? Ailenize belki laf arasında davranışlarından rahatsız olduğunuzu söylemiş olabilir misiniz onlar da bunun üzerine tepki vermiş olsunlar?arkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
Anlamsiz caba iste. Arkadasina guvenmiyorsun anlarim ama esine guvenmiyorsan onunla ayni evde nasil yasarsin? Sen evde yokken alir sokaktan birini de eve atar yapar cani ne istiyorsa. Bu kadar kolay. Guvensizlik cok zor,hangi bir kadini esinden uzak tutabilirsin ki?Ben bi de şunu anlamıyorum. Yapacak olan illa yapar. İster arkadaşıyla mesafe koysun ister eşitle görüştürmesin vs. Yapacaksa o adam aldatır yani. Neyin telaşı bu
Şuphelendiyseniz vardir bi sıkinti birakmayin pesini belli etmeden kimseye üstumde durun arkadasunizlada mesafe koyun esnizle hediye almalar filan ne alakaarkadaşlar merhaba. İlkokuldan beri görüştüğüm sevdiğim bir arkadaşım var gayet güzel alımlı da bir kız. Eşimle sevgililik zamanlarımızda buluşup bana sürpriz hazırladılar beraber bir yerlere gidip hediye almışlardı ben söylemedim o zaman ama hiç haz etmemiştim. Neyse bir süre sonra ablam biraz arkadaşımdan uzaklaşmamı söylemişti eşine bakışlarını hiç beğenmiyorum demişti içime kuşku girdi ya zaten iyice işkillendim. Bütün ailem ve çevrem bile bunu bana zamanla tekrarlamaya başladı. Evlendik arkadaşım bir gün bana geldi eşime derin bakışını gördüm. Eşimle cuma mesajı olarak mesajlaşmışlar eşim bunu silmiş bana arkadaşım söylemişti konuştuklarını. Geçenlerde bana sürpriz yapmak için evime geldi, eşimle konuşmuş müsait mi sürpriz yapacağım diye, hediye falan almış. Eşimde gitme akşam biz bırakırız seni gibisine konuşmuş. Kfam çok karışıyor ben mi kuruntu yapıyorum yoksa ihmalkarlık mı yapıyorum bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ayrıca eşime bazı seyleri söylediğimde hayır öyle bişey olamaz gibisi konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?