Evli olmayanlar ya da evliligin farkinda olmayanlar icin arkadaslik eşten daha önemli gibi goruluyor.
Arkadaş ekmegini, aşını, sevgisini paylaşıyor da koca paylaşmıyor mu? Eş kim peki?
Eşim benim ailemdir, hayati paylaştigim insandir. Disardaki insanlara birbirimizden daha fazla değer vermiyoruz biz. Maddiyat olarak çöktügümüz zor zamanlarda arkadaşim gelip evi gecindirmedi, gecindiremez zaten. Ikimiz mucadele ettik. Arkadas dedigin en fazla borc verir onuda insan almaya cekinir. Ben istemem şahsen. Onun da ayri bi hayati var. Gun gelip birbirimizi de yesek biliyoruz ki bu hayatta biz biriz. Evliligimizde maddi, manevi paylastigimiz hicbir şeyi arkadaşarimizla paylasamazdik.
Kocalar kazık atiyorda arkadaslar atmiyor mu?Oyyylle bir atiyor ki :))) Arkadaslarinin da omur boyu yaninda olma garantisi yok. Hatta coluk cocuga karistiktan sonra herkes kendi derdine düşüyor.
Gorgusuzluk yapin, bosyere millete iftira atin, herkesler kocami çalcak modunda gezin demiyorum sadece boyle de bir gercek var demek icin yazdim.