En yakın arkadaşıma aşık oldum ve beni reddetti

Bende birşeyler hissettmiş söylemiştim. İyi ki söylemişim ne kadar korkak ve aciz bir adam olduğunu görmüş oldum. Yoksa daha uzun süre gözümde büyütürmüşüm. İyi ki olmamış iyi ki şimdi ki hayatımdaki kişiyi sevmişim. Hiç üzülme ilerde sevineceksin emin ol..

Kankadan dost olmaz. Ve eskisi gibi olmayacaksınız artık. O kişiyi unutmaya çalışmak derhal. Yoksa zamanını boşa harcamış olursun

ya ben cok olay gördüm. mesela 2 akraba ama ilk defa samimi oluyorlar. paylaşımları güüşmeleri filan derken biz aşık olduk evlenecegiz diyenler bile var.
bana cok ters mumkun bile degil. kanka dedigim insanla da olamam ama olan var mı var.
ilişkiler de böyle başlamaz mı ? güzel payşalımlar insanları etkiler ve sevgi hisseder bununla yaparım dersin.
bence ekmek yemen lazım.
ve gercekten büyük konuşma :)

Büyük konuşmuyorum ama prensip gibi bir şey anlatabiliyor muyum bir de şey yani insan kendini biliyor sonuçta az çok :) evli değilim ama baya insan tanıdım ben de senin kadar ekmek yemişimdir genç yaşımda sen merak etme :) ama gelişmeye haklı eleştiriye de açığım daha yol uzun yaşayacak çok ilişki tanışacak çok insan var

benimkilerde premsip. akraba ile asla kanka ile asla evli adamla asla derdim. ve şükür evlenmeden önce tabi bunlar asla dedigim hiçbirşey başıma gelmedi.
ama şu gercvek paylaşım arttıkca güzelleşir ve bir taraf muhakkak bunu farklı yorumlar ve bu yorumu yapanlar genelde kızlar olur.
bana aşık herhalde cok iyi davranıyor gibi...

ama 1 kere beni seven hemde coook seven ama bu sevgisini bana ve etrafına belli etmek istemeyen biriyle görüşmüştüm. onu cok iyi anlıyordum. ve hak da veriyordum ama bana göre degildi bırakmıştım.
Bu doğru
Bana kanka dediğim çocuk aşık oldu yüz vermedim işte iyi davrandım gülüp eğlendik aşığım sandı galiba. Tersi de olabiliyor işte :)
duygusal biriymiş.

Duygusallığını gizliyor ama çok üzmüşüm çocuğu ama baktım da yüz vermedim o anlamda eğleniyorduk yani erkekler de bir garip bence :)
nedense ben erkeklere daha cok üzülürüm. cunku garipler ne yapacaklarını bizim kadar bilmiyorlar.
cok kızdıgım hatta nefret ettigim erkek tipleride yok degil.
ve birde şunu yazayım.
peşinden koştuguna degil peşine koşana varacaksın diye biz söz vardır.
tabi buna ragmen boşanan veya ayrılan yok mu var. olaylar, yaşannalar , söylemeler vs... vs.vs..v.b bunda cok etkili. hepsini alıp degerlendirip ona göre yorumlamak gerekiyor.

Olan olmuş ah vah tüh tüh edecek değilsin ve etmede. Hissetmişsin ve açılmışsın bravo sana bunda üzülecek bişey yok silkelen ve kendine gel :)

Acilmissin icinde kalmamis. En yakin arkadas degil de arkadas olarak kalin artik. Hislerinden utanmana gerek yok.

en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildim bu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Reddedilmek umurunuzda degilmis gibi davranin ve ona olan samimiyetinize bir ayar verin. Gec cevap vermek, kisa cevap vermek gibi. Erkekler bir kadının kendisinden hoşlanmasından her zaman memnun olur. İstisnasız. İsterse sana kanka desin :) hiç fark etmez. İçten içe bundan hoşlanır. Ama gözünde çizdiği imajı bir anda değiştiremeyeceği için arkadaşçılık oynar. O arada ondan vazgeçer ve ilgisiz kalırsan birden berbat hisseder. Hayatına kaldığın yerden devam edersin en güzel fotoğraflarınla kocaman gülersin :) bir diğer klasik erkek modeli, kendisinden vazgeçmesi için kendini paralayan erkeğin, kız gerçekten vazgeçip başkasıyla olunca kendisine geri dönmesini bekleyen erkek modelidir. Hiçbir şey yapamazsa flörtöz mesajlar atar kafanı karıştırma ihtimalini yoklar. Çünkü vazgeçilmez olmak isterler. Tamamen ego meselesi. Eğer egosunu yerle bir eden bir kız olursan onun beklediğinden daha güçlü ve iradeli bir kız olduğunu gösterirsin. Seninle kanka muhabbeti yapmasına izin verme. Veriyosan kısa kes meşgul gibi davran. Aksi takdirde bir süre daha platonik aşk yaşamanı seyretmek egosunu 3e katlayacak.

Şu arkadaşlarınıza kankilottalarınıza nasıl aşık oluyorsunuz anlamıyorum. Yeri geliyor bazısı sevgililerini anlatıyor sonra hooop sevgili oluyorlar kankiler ben anlamıyorum be
Al benden de o kadar. Arkadaslar bana gore kardes gibidir. Farkli bir boyuttadir asla asik olunamaz. Bana asik oldugunu iddia eden arkadasi da hayatimdan silerim.

valla bana kadınla erkekten dost olmaz deyince kızıyorlar burda ama bu manzara hem gerçek hayatta hem burda çok karşıma çıkıyor
keşke aşk ilan etmeden önce yoklasaydın
ama olan olmuş, bence kendini yoğun meşgul edecek bişeyler bul ve yoğun spor yap derim
hatta dikkatini başka birilerine yönelt, çivi çiviyi söker

Bende en yakin arkadasimla 3yildir sevgiliyim
Ama oncesinde ikimiz de belli edecek sekilde konusuyorduk arkadasliktan oteye gitmistik sonra itiraf ettik yoksa kesin emin olmadan bunu aciklamak yanlis olur cunku arkadas sizin gibi seyler hissetmiyorsa arkadasinizi da kaybedebilirsiniz.
Diger yakin erkek arkadasim da bana acilmisti o gunden sonra hicbir sey eskisi gibi olamadi maalesef.

Araniz muhtemelen eskisi gibi olmaz. Yapacak bir sey yok hayatiniza devam edeceksiniz

aynen öyle. Sana katılıyorum.

Üniversitedeyken kankam dediğim yediğimizin içtiğimizin ayrı gitmediği en yakın arkadaşım aşık olmuştu bana o kadar üzülmüştümki. Nasıl olur bu diye. O zamandan sonra artık bir kadınla erkeğin dost olabileceğine inancımı kaybettim. Bence bu mevzuyu kapatın ve önünüze bakın. Karşılıklı seveceğiniz birini bulursunuz umarım.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Aslında ben de emin olmadan açılmak istemiyordum zaten emindim de. Ama bana gösterdiği bütün yakınlığı tamamen dostluğa çeviriverdi birden. Beklemediğim bir cevap oldu.

en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildim bu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
ilk önce sükret . acılmayıp yıllar voyunca acaba ona acılsammı acaba oda severmi diye zamanını almayacak.

bide simdi cok zman gectsiğin için onunla bir etkilesim olmus biraz cevre degistir gececektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…