- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Evreka1800
-
ya ben cok olay gördüm. mesela 2 akraba ama ilk defa samimi oluyorlar. paylaşımları güüşmeleri filan derken biz aşık olduk evlenecegiz diyenler bile var.Bilmiyorum yakın arkadaş diye gördüğüm adamlara aşık olmadım. Büyük konuşmuyorum ama ilgileneceğim adama zaten kardeş kanka gözüyle bakmam :) nasıl bende de var mı ilişki koçluğu yoksa kırk fırın ekmek mi yemem gerek
Büyük konuşmuyorum ama prensip gibi bir şey anlatabiliyor muyum bir de şey yani insan kendini biliyor sonuçta az çok :) evli değilim ama baya insan tanıdım ben de senin kadar ekmek yemişimdir genç yaşımda sen merak etme :) ama gelişmeye haklı eleştiriye de açığım daha yol uzun yaşayacak çok ilişki tanışacak çok insan varya ben cok olay gördüm. mesela 2 akraba ama ilk defa samimi oluyorlar. paylaşımları güüşmeleri filan derken biz aşık olduk evlenecegiz diyenler bile var.
bana cok ters mumkun bile degil. kanka dedigim insanla da olamam ama olan var mı var.
ilişkiler de böyle başlamaz mı ? güzel payşalımlar insanları etkiler ve sevgi hisseder bununla yaparım dersin.
bence ekmek yemen lazım.
ve gercekten büyük konuşma :)
benimkilerde premsip. akraba ile asla kanka ile asla evli adamla asla derdim. ve şükür evlenmeden önce tabi bunlar asla dedigim hiçbirşey başıma gelmedi.Büyük konuşmuyorum ama prensip gibi bir şey anlatabiliyor muyum bir de şey yani insan kendini biliyor sonuçta az çok :) evli değilim ama baya insan tanıdım ben de senin kadar ekmek yemişimdir genç yaşımda sen merak etme :) ama gelişmeye haklı eleştiriye de açığım daha yol uzun yaşayacak çok ilişki tanışacak çok insan var
Bu doğrubana aşık herhalde cok iyi davranıyor gibi...
ama 1 kere beni seven hemde coook seven ama bu sevgisini bana ve etrafına belli etmek istemeyen biriyle görüşmüştüm. onu cok iyi anlıyordum. ve hak da veriyordum ama bana göre degildi bırakmıştım.Büyük konuşmuyorum ama prensip gibi bir şey anlatabiliyor muyum bir de şey yani insan kendini biliyor sonuçta az çok :) evli değilim ama baya insan tanıdım ben de senin kadar ekmek yemişimdir genç yaşımda sen merak etme :) ama gelişmeye haklı eleştiriye de açığım daha yol uzun yaşayacak çok ilişki tanışacak çok insan var
duygusal biriymiş.Bu doğru
Bana kanka dediğim çocuk aşık oldu yüz vermedim işte iyi davrandım gülüp eğlendik aşığım sandı galiba. Tersi de olabiliyor işte :)
Duygusallığını gizliyor ama çok üzmüşüm çocuğu ama baktım da yüz vermedim o anlamda eğleniyorduk yani erkekler de bir garip bence :)duygusal biriymiş
nedense ben erkeklere daha cok üzülürüm. cunku garipler ne yapacaklarını bizim kadar bilmiyorlar.Duygusallığını gizliyor ama çok üzmüşüm çocuğu ama baktım da yüz vermedim o anlamda eğleniyorduk yani erkekler de bir garip bence :)
Reddedilmek umurunuzda degilmis gibi davranin ve ona olan samimiyetinize bir ayar verin. Gec cevap vermek, kisa cevap vermek gibi. Erkekler bir kadının kendisinden hoşlanmasından her zaman memnun olur. İstisnasız. İsterse sana kanka desin :) hiç fark etmez. İçten içe bundan hoşlanır. Ama gözünde çizdiği imajı bir anda değiştiremeyeceği için arkadaşçılık oynar. O arada ondan vazgeçer ve ilgisiz kalırsan birden berbat hisseder. Hayatına kaldığın yerden devam edersin en güzel fotoğraflarınla kocaman gülersin :) bir diğer klasik erkek modeli, kendisinden vazgeçmesi için kendini paralayan erkeğin, kız gerçekten vazgeçip başkasıyla olunca kendisine geri dönmesini bekleyen erkek modelidir. Hiçbir şey yapamazsa flörtöz mesajlar atar kafanı karıştırma ihtimalini yoklar. Çünkü vazgeçilmez olmak isterler. Tamamen ego meselesi. Eğer egosunu yerle bir eden bir kız olursan onun beklediğinden daha güçlü ve iradeli bir kız olduğunu gösterirsin. Seninle kanka muhabbeti yapmasına izin verme. Veriyosan kısa kes meşgul gibi davran. Aksi takdirde bir süre daha platonik aşk yaşamanı seyretmek egosunu 3e katlayacak.en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildimbu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Al benden de o kadar. Arkadaslar bana gore kardes gibidir. Farkli bir boyuttadir asla asik olunamaz. Bana asik oldugunu iddia eden arkadasi da hayatimdan silerim.Şu arkadaşlarınıza kankilottalarınıza nasıl aşık oluyorsunuz anlamıyorum. Yeri geliyor bazısı sevgililerini anlatıyor sonra hooop sevgili oluyorlar kankiler ben anlamıyorum be
aynen öyle. Sana katılıyorum.Reddedilmek umurunuzda degilmis gibi davranin ve ona olan samimiyetinize bir ayar verin. Gec cevap vermek, kisa cevap vermek gibi. Erkekler bir kadının kendisinden hoşlanmasından her zaman memnun olur. İstisnasız. İsterse sana kanka desin :) hiç fark etmez. İçten içe bundan hoşlanır. Ama gözünde çizdiği imajı bir anda değiştiremeyeceği için arkadaşçılık oynar. O arada ondan vazgeçer ve ilgisiz kalırsan birden berbat hisseder. Hayatına kaldığın yerden devam edersin en güzel fotoğraflarınla kocaman gülersin :) bir diğer klasik erkek modeli, kendisinden vazgeçmesi için kendini paralayan erkeğin, kız gerçekten vazgeçip başkasıyla olunca kendisine geri dönmesini bekleyen erkek modelidir. Hiçbir şey yapamazsa flörtöz mesajlar atar kafanı karıştırma ihtimalini yoklar. Çünkü vazgeçilmez olmak isterler. Tamamen ego meselesi. Eğer egosunu yerle bir eden bir kız olursan onun beklediğinden daha güçlü ve iradeli bir kız olduğunu gösterirsin. Seninle kanka muhabbeti yapmasına izin verme. Veriyosan kısa kes meşgul gibi davran. Aksi takdirde bir süre daha platonik aşk yaşamanı seyretmek egosunu 3e katlayacak.
ilk önce sükret . acılmayıp yıllar voyunca acaba ona acılsammı acaba oda severmi diye zamanını almayacak.en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildimbu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?