En yakın arkadaşıma aşık oldum ve beni reddetti

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildim bu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

En yakin arkadas her zman oyle kalmasi gereken kisidir ama malesef tarflardan biri duygusal biseyler hisseder sonra arkadasta kalinmaz hic birsey olunmaz
Nasil atlatirsin uzak durarak.cevrene daha baska algiyla bakarak belki baska birini seversin karailikli bir ask olur.

Benim de açılmışlığım var ama yakın arkadaşıma hiç açılmamıştım.Ben olsam bir daha görüşmem onunla.Olay daha çok yeni,zamanla geçer.

Ben de Üniversitedeyken kankam vardı bana aşık olmuş ama hiç çaktırmadı anlamamıştım söyledi bigün inanamadım. Bi süre görüşmedik benim açımdan imkansızdı çünkü o gözle hiç bakmadım. Bi çok kişiyle çıktı unutmak için ama olmadı okul bitti vedalaşırken çok ağladı unutmıcam asla dedi memleketine gidince aradı sürekli sonra numaramı değiştirdim çok üzüldüm çok iyi anlaşıyorduk kötü bi durum ya seni anlıyorum. Ama keşke açılmasaydın ondan emin olmadan

Hii universitedeyken bana da kankam asik olmustu.bu durum beni ondan sogutmustu.derhal samimiyeti kestim.
Okul bitince telefon numarami degistim.sonra aradan gecti 5 yil ev numarami bulmus aradi beni cok ozlemis
Ben evlendim dedim bi daha aramadi

en yakın arkadaşıma aşık oldum ama ona açıldım ve benim sadece onun en yakın arkadaşı olduğumu söyledi. Reddedildim bu süreci nasıl atlatmam gerekiyo fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
bunu dememiş ve bugun yaşanmamış gibi hayatına devam et.

Şu arkadaşlarınıza kankilottalarınıza nasıl aşık oluyorsunuz anlamıyorum. Yeri geliyor bazısı sevgililerini anlatıyor sonra hooop sevgili oluyorlar kankiler ben anlamıyorum be
sana anlatayım. sevgi bazen pat diye olmaz. paylaşım ister. paylasşım güzelleştikce insan karşısındakini yakın görür. ve bir şeyler hissetmeye başlar. durum bu.

sana anlatayım. sevgi bazen pat diye olmaz. paylaşım ister. paylasşım güzelleştikce insan karşısındakini yakın görür. ve bir şeyler hissetmeye başlar. durum bu.
Bilmiyorum yakın arkadaş diye gördüğüm adamlara aşık olmadım. Büyük konuşmuyorum ama ilgileneceğim adama zaten kardeş kanka gözüyle bakmam :) nasıl bende de var mı ilişki koçluğu yoksa kırk fırın ekmek mi yemem gerek

Aynen kanka gozuyle baktigim kisi kardes gibidir benim icin erkek degikdir artik ayse fatma gibi biseydir

Aynen kanka gozuyle baktigim kisi kardes gibidir benim icin erkek degikdir artik ayse fatma gibi biseydir
Ya bir de bazıları b.kunu çıkarıyor tüm sevgililerini eski sevgililerini hoşlaştığını kesiştiğini anlatıyor birbirine bir bakıyoruz sonra kimin eli kimin cebinde kanka ayağı g.t ayağı. Ben orda onu eleştirdim ama bazıları hemen açık arayıp eleştiri yapmayı bekliyormuş. Normal yakınlıkta olup gene de mesafe varken ilişki yaşanmasına bir şey demem ama oooo kank bugün naptın nettin bro hacı derken aşkıma dönüyorsa sıkıntı var zaten :)

O arayıp görüşmek istemedikce siz aramayın,geri çekin kendinizi...
Olan olmuş artık, önünüze bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…