En yakın arkadaşıma aşık oldum

yarin bir kizla bulusmaya cikacagini soyledi cok uzuldum.
Bu size bir şey ifade etmiyor mu? Hiç mi kendinize sevginiz saygınız yok? En yakın arkadaş dediğin okul projesinde çalışmayla olmaz. Yıllardır tanırsın, iyi günde kötü günde yanında olmuşsundur veya o senin yanında olmuştur.

Bir kaç aydır tanıdığın ve tüm hareketleriyle barzo olduğunu kanıtlayan pis bir insandan bırak sevgiliyi en yakın arkadaş bile olmaz. Yaptıklarına benim burdan midem bulandı ama siz bana iyi geliyor yazıyorsunuz.

Ayrıca terslenme ihtimaliniz de var, iki laf ettik takıldık diye kendi kendine gelin-güvey olma senle o anlamda işim olmaz diyebilir bu karakter.

Kusasım geldi rezil biri bu insana açılırsanız ve sizi kabul ederse bundan sonra yaşayacağınız her iğrençliğe hazır olun eğer bir tepki verirseniz alacağınız tek cevap şu olacak e sen beni biliyordun zaten şimdi ne değişti

Geğirip ve gaz çıkarıyor dememişsin ne ayıp ya kocan değil ailen değil

Sizin gibisine herkes aşık olur

Her türlü öküzlüğüne katlanıyorsunuz çantada kekliksiniz

Sizle romantik anlar yaşayıp daha sonrasında buluşacağı kızdan bahsediyor

Mideniz bu kadar mı geniş

Herifi görmeden profili çizdim

Saygısızlıgın adını samimiyet koymuş herif gram değer vermiyor bu hala ağzının salyası aka aka herifi izliyor

ALLAH ' ım sen insanları bu arkadaşımız gibi derin yoklukta bırakma amin
Adam da sıfır saygı osuruyor,gegiriyor,cinsel konularda edep yok,kızlardan nude resim istiyor ve bunları size açık açık anlatıyor .Size ilgisi yok sadece ona olan ilginiz adamın hoşuna gidiyor iki yatıp kalksa hevesi geçer anında sizi postalar adamın mayası bu........

Size cinsel bir çekimi olsa kendisi açılırdı ve diğer kadınlarla tanismasindan falab bahsetmezdi. Size tensel bir hissi yok gibi gözüküyor o yüzden açılsanız bile aynı karşılığı görmeyebilirsiniz.

Size karşı tavırları yanınızda uyuması, sarılması, elinizi tutması sizin için anlam ifade eden davranışlar ise ve sadece sevgiliniz ile kabul edebileceğiniz şeyler ise size gram saygı duymadan en öküz halini sizi umursamadan gösteren, gözünüze soka soka başka kızların peşinde dolanan adama neden bu kadar taviz veriyorsunuz. Bu yeni nesil de bir acayip z kuşağı falan hikaye erkeklerini bilmiyorum ama akıllı kültürlü ve değerini bilen azınlığı saymazsak kızları bir tuaf cidden ya işi gücü bırakıp, kendini süse dış görünüşe adayıp bunu kullanıp bu yolla zengin olma peşinde ya da sizin gibi erkeklerin etrafında pervane , her öküzlük lerini hoş görüp adamlar bundan ayrılmasın diye her yaptığını istediğini kendi karar ve isteklerini umursamadan kabul ediyor.
O herifin sana gram saygısı yok, arkadaşı olarak falanda görmüyor, emin ol şöyle bir sevgili yapsın, kız seni istemesin adını bile unutur. Sadece boşta kaldıkça gelip gönlünü oyalıyor işte.Büyük ihtimal senin hislerinin de farkında böyle üstünde tepiniyor. Bunları neden yapıyor biliyormusun çünkü sen kendine saygı duymuyorsun. Önce kendine saygın olsun ve sınırların olsun, kimsenin böyle elinin altında olma yoksa seni çok üzerler. Bir insanın yanında gaz çıkarıp geçirmek samimiyet değil saygısızlıktır. Bir bayan arkadaşın yanında başka kızlar ile ilgili ağır cinsel şakalar yapılmaz, sana karşı hislerin olduğundan şüphelendiğin ve bunun kullanarak yakınlaştığın kıznarkadaşına birşeyler yaşadığın kızların resmini gösterip yediğin haltları anlatmak seviyesizliktir. Aklını başına al. Not çok sevdiğim bir erkek arkadaşımın bir lafı vardır çok severim. Bir erkek gerçekten değer verdiği kız dostuna kendi kız kardeşine nasıl davranılmasını istiyorsa öyle davranır, onun gibi korur kollar demişti aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Böyle birinden nasıl hoşlandiniz ben olsam böyle birini asla ama asla yanımda gezdirmem. Hele ki arkadaşlarıyla gelip yanımda cinsellik konuşacak.

Ay Allah aşkına ya hiç düşünmüyorsunuz bu çocuk benimle sevgili olsa neler yaptığımızı herkese anlatır diye

Yanlış anlamayın ama çocuğa sinir olmadım çocuk size tüm gerçek yüzünü gösteriyor ama siz ona aşık oluyorsunuz. Kendinize az biraz saygınız olsun ya

Bence mesafe koy sana dokunamasın ne münasebet ya?
Çıplak kadın fotoları gösteriyor falan?
Açılmana gerek yok adam senin hoşlandığını adı kadar emin .
Erkekler onlardan hoşlanan kızların kokusunu 500 km öteden anlar onlara göre zaten herkes onlara hasta .
Bu çocuk da öyle biri ego tatmini yapıyor kendince .
Aldatmışlar bunu herhalde çok emek verdi o kişiye bu sefer de kızlar piç adam seviyor seviyesine geldi
Yüz kere dedim şu aldatılan erkeklerden uzak durun .
Bunlar toparlanamıyor kadınlar toparlanıyor aldatılmayı çabuk ama erkekler de travma oluyor yıllarca unutamıyor böyle salak salak triplere giriyor.

Ya lütfen açılma, böyle bir adam sana ne verebilecek? Yanında gaz çıkarıp geğiren bir insandan nasıl soğumuyorsun?

Saygısız bir insana asla tahammül edemiyorum

Hem flörtöz gibi takıl hemde başka kızlarla çıksın, kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun?

Sevgiymiş, aşkmış bırak allahaşkına.

ya yanımda osuruyor nedir hem sana dokunarak senden faydalanıyor hemde geniş rahat asker arkadaşı gibisin tepkini koy çizgini çek

Bir ‘merhaba’nıza köpek olması gereken tiplerin şöyle bir taraflarını kaldırıyorsunuz ya ne diyim kızlar… Nerde saygı, centilmenlik, sadakat. Kendinize değer verin biraz, ne mal olduğunu saklamaya hiç ihtiyaç duymamış bu arkadaş ne yapsa gitmeyeceğinizi biliyor çünkü, görüşmeyin bu kişiyle size zarar verir çok üzülürsünüz.

Anlattığınız kadarıyla siz onun boş zamanlarını geçirdiği birisiniz. Evlilikten konuşmanız da, bu konforlu alanı için ağzına bir parmak bak çalması olayı.

Size saygı duymuyor, bari siz kendinize saygı gösterin. Emin olun daha kıymetli olursunuz.

Lisede misiniz? Genelde ogrencilerimde böyle saçma sapan iliskiler görüyorum. Zaman içinde olgunlastikca ozsayginizi kazanirsiniz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…