En yakin arkadasimin,kardesim dediğim insanin bana yaptıkları...

Yapmadı kuseyimmi😁😁

:D:D
ay biri keşke benim yaptığım bir şeyi beğense memnuniyetle yapardım
hem de hamile bir arkadaşım istemiş
yuh artık yani
hani 40 kere yapsa bıkmış olsa diycem tamam da
işte diyorum ya bir garip oluyor arkadaşlıklar bir süre sonra çok üzülüyorum
Acaba biz de yapıyoruz da farkına mı varmıyoruz

Belkide en doğrusunu yapıyorsundur.hep verici olmak yıpratıcı bence
Aman ne verici olucam.
Akrabaları mecburen düğün dernek bi yerlerde görüyoruz ama arkadaşı silip atmak benim için çok kolay.
Ben mutlu olacağım, kendimi yanında kasmak zorunda olmadığım arkadaş isterim

:KK70::KK70:
ay biri keşke benim yaptığım bir şeyi beğense memnuniyetle yapardım
hem de hamile bir arkadaşım istemiş
yuh artık yani
hani 40 kere yapsa bıkmış olsa diycem tamam da
işte diyorum ya bir garip oluyor arkadaşlıklar bir süre sonra çok üzülüyorum
Acaba biz de yapıyoruz da farkına mı varmıyoruz
Yaa sorma bunlar sadece buz dağının görünen yüzü neler neler var daha ama ben hep unutuyorum yapılanları.. bizde yapıyoruzdur belki farkında olmadan kimbilir

Aman ne verici olucam.
Akrabaları mecburen düğün dernek bi yerlerde görüyoruz ama arkadaşı silip atmak benim için çok kolay.
Ben mutlu olacağım, kendimi yanında kasmak zorunda olmadığım arkadaş isterim
Işte bunun adına bencillik değil mutluluğun formülü diyorlar.yapabiliyorsan ne alâ

Sizi çok iyi anlıyorum , kuzenim hamileyken son aylarında evine temizliğe gittim 15 de bir Kasım’a para vermesin bebeğin bir ihtiyacını alsın diye . Her gidişimde elim kolum dolu ( meyve börek kuruyemiş ) ile gittim. Evinde Ekim’in değmediği yer kalmadı baza içlerinden dolaplara vs her yeri temizledim düzenledim hamileyken. Doğumdan sonra 4-5 kere gittim yemek yaptım, misafirlerine hizmet ettim. O da sen hamile olunca ben de sna yapıcam diyip duruyordu. Sonra ben hamileyken bir kere bile gelmedi temizliği eli kolu dolu gelmeyi geçtim görmeye bile gelmesi. Hamileliğimin son 2 ayı yatarak geçirecek dışındaki kalkmam yasaktı eşim işte ben evde tavan izliyorum. Bir gün aradım be olur gel çok canım sokulıyor bir de hastahane çantası için herşeyi aldım ama çantaya yerleştiremedim sen yardım eder misin dedim . Arkadaşlarla piknikteyiz gelemer ne var çok basit bir şey dedi. Yani benim ona yaptığımın binde birini bile yapmadı bana , Allah’a havale ettim gün olur devran söner dedim . Siz de öyle yapın allah görsün diyin boşverin

bi de ilk evlenen çocuk yapan şanslı bence
bütün ilgi alaka onda oluyor zamanında
sonra sıra diğer tarafa gelince gelme zahmetinde bile bulunmuyor
bir de çocuğu/eşi de bahane ediyor.

aman boşverin hamilelikte en son takacağın şey arkadaşın olmalı
bu anların tadını çıkar, bak keyfine yat dinlen gez dolaş
bebiş doğduğunda arkadaşını düşünecek zamanın bile olmayacak

Ozaman da bi börekten küstü diye çıkarır diğer yaptıklarını bilmezde🤣
ayyy dogru.
bi sure gorusme bence. arama sorma.ararsa acma mesela sonra msjla donus yap. bukadar rahat kiramamali kimse kimseyi. hele de sevdiklerimizi.
hamilelik hormon filan demisler ama, ben baya kuserdim ve hamile de degilim hormonlarim degismedi yani☺ size saygi duymayana sizde duymayin.
eminimevinizde kocanizla huzurlusunuzdur. sagliklisiniz ve en guzel hamilesiniz..hayatinizda hersey yolundayken karsinizdaki kim ki? derdiniz olsun.

Back
X