- Konu Sahibi YesilElmaTT
Ben vefasız mıyım neyim, canımı sıkan arkadaşı hayatımda tutmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle hır-gür olsada sevgi yumağı olsanizda en yakının eşin oluyorbu aralar dostlarımla ben de böyle şeyler yaşıyorum
hep derdim evlenince kocacı olmayacağım diye
valla tek dostun kocan oluyormuş onu anladım
aileyi saymıyorum tabi
Belkide en doğrusunu yapıyorsundur.hep verici olmak yıpratıcı benceBen vefasız mıyım neyim, canımı sıkan arkadaşı hayatımda tutmam.
Yapmadı kuseyimmi![]()
Aman ne verici olucam.Belkide en doğrusunu yapıyorsundur.hep verici olmak yıpratıcı bence
Yaa sorma bunlar sadece buz dağının görünen yüzü neler neler var daha ama ben hep unutuyorum yapılanları.. bizde yapıyoruzdur belki farkında olmadan kimbilir
ay biri keşke benim yaptığım bir şeyi beğense memnuniyetle yapardım
hem de hamile bir arkadaşım istemiş
yuh artık yani
hani 40 kere yapsa bıkmış olsa diycem tamam da
işte diyorum ya bir garip oluyor arkadaşlıklar bir süre sonra çok üzülüyorum
Acaba biz de yapıyoruz da farkına mı varmıyoruz
Işte bunun adına bencillik değil mutluluğun formülü diyorlar.yapabiliyorsan ne alâAman ne verici olucam.
Akrabaları mecburen düğün dernek bi yerlerde görüyoruz ama arkadaşı silip atmak benim için çok kolay.
Ben mutlu olacağım, kendimi yanında kasmak zorunda olmadığım arkadaş isterim
küs valla.. hamile kadina illa arkadasim olmasina gerekte yok, bisey istesin seve seve yaparim.Yapmadı kuseyimmi![]()
kendinizi seviyor ve saygi duyuyorsunuz. en saygi duydugum sevdigim insan modelisiniz.Ben vefasız mıyım neyim, canımı sıkan arkadaşı hayatımda tutmam.
kendinizi seviyor ve saygi duyuyorsunuz. en saygi duydugum sevdigim insan modelisiniz.
Ozaman da bi börekten küstü diye çıkarır diğer yaptıklarını bilmezdeküs valla.. hamile kadina illa arkadasim olmasina gerekte yok, bisey istesin seve seve yaparim.
küs gitsin.senden degerli degil hicbisey, hickimse ❤
ayyy dogru.Ozaman da bi börekten küstü diye çıkarır diğer yaptıklarını bilmezde![]()
Hakketten ne borekmis![]()