En yakin arkadasimin,kardesim dediğim insanin bana yaptıkları...

belki gerçekten değişmişsinizdir...
hayatını normal bir hayattan tamamen çocuğuna odaklayıp başkalaşım geçiyor bazı kişiler.
inanın sürekli resimlerine bakmaktan, hamileliğinden, çocuğu a dese muhabbetini yapmasından, ateşinden, kusmasından, emzirmesinden, sürekli bebeğinden, çocuğundan bahsetmesinden bunaldığımız kişiler var.
artık iki kişi olarak değil, bir kişi ve bir anne olarak muhabbete dönüyolar, ve bu çok sıkıcı.

Kız daha doğurmadım bile bu olayın geçtiği zaman 3aylik hamileydim ve zor bir dönemdi.o dediğin şeylerden bende haz etmem haz etmediğim şeyleride yapmam zaten ama o benim son 1 yılda degistigimi söylüyor ki son 1 yılda neler yaşadım en iyi o biliyor. Anlamıyor anlamak istemiyor ve buda beni çok yoruyor

Sebep olamaz evet bahane olur ama.
Bazısı öyle çok da şey yapmamak lazım.

2ba ve diger adli üyemiz yorumumu neden begenmediniz acaba? Begenmedim ifadesini birakmissiniz da?

aynen öyle canim gercektende ne kadar az insan o kadar huzur söylentisi dogru imis.
Bir avuc dolusu insan yetiyor gercekten.

Su an hamile misiniz? Bu sanirim hamile alinganligi, pireyi deve yapmak vs vs....15 yillik dostluk oyle sacma sapan bitmez, bitmemeli.
Eger hamileyseniz, Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Hamileler feci alingan olur, kendimden biliyorum

Evet hamileyim az kaldı Allahin izniyle.cok âmin güzel dualarınız için ama saçma sapan dediginiz sadece en son olanlardı ve ilk 3 aylık dönemimdi.ben onun hamileliğinde hep yanındaydım alttan aldım aradım yanında oldum ama onun ortada bir hata yokken şunu bunu yaptın diyemezken sebepsiz 4ay aramaması çok üzücü

Bence kafaniza bunu takacaginiza, miniginizle neler yapacaginiza konsantre olun. Bu siteye uye olup, dert yazarak kaybettiginiz vaktinize cidden yazik, bu degerli zamaninizin kiymetini bilin, zira yakinda uykusuz geceler geliyor yapmayin lutfen, su an bir kadinin en degerli zamaninizdasiniz, sadece ve sadece bebeginize odaklanin. Simdiden tebrikler

Yani haklisin geldi geçti zaten o aralar baya kötüydüm alışamamıştım yaptıklarına şimdiyse sadece yavrumu düşünüyorum.tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…