En yakin arkadasimin nisani bensiz yapmasi

Nisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Yani cok buyuk ayarlanmis bir organizasyon yok ortada. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.

Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihini bizim gelisimize gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
söyle söyleyeyim; arkadasınızın yerinde olsam gelmediğiniz için ben alınırdım. siz tek kişi belli oranda zorlanacaksınız ama o, herkese karşı zor durumda kalacak.. neden? arkadasım nişanımda olsun diye..

benim esimin abisi de yurt dısındaydı nişanımızda. iş yerinden izin ayarlayamadı ve gelmedi. nişandan bir hafta sonra başka bir iş için geldi. ne esim ne de ben garipsemedik. bir tek biz yokuz, herkesin gündemi bizim hayatımız olamaz. herkesin kendi öncelikleri var mesela sizinki de maddi olarak gireceğiniz zarar ve çekeceğiniz yol.

bence boşa alınganlık ediyorsunuz. iyi dileklerde bulunup, sonrasında düğünde vs birlikte olmayı dilemek çok mu zor? kardesi yok da sizi kardesi yerine neden koysun?

Yorumları anlayamadim bile, altı üstü ev nişanı 2 hafta sonra yapınca ne oluyor?gerdeğe 2 hafta giremeyen damadın çkü mü düsuyor🙄🙄🙄alt tarafı evde bir yüzuk takılacak 2 hafta sonra olsa ne olur , acele neden🙄🙄
İyi de damadın akrabaları da bu tarihe uygun olabilir ki çocukların kasım tatiline denk geliyor ideal bi tarih ..belki onun kankası da izinlerini buna göre ayarladı..

Kizlar merhaba

En yakin arkadasimla ilkokuldan beri beraberiz iyisiyle kotusuyle 15 yil gecirdik ve kiz kardes gibiyiz.
Simdi nisanlaniyor bense birkac yildir yurtdisinda yasadigim icin butun arkadaslarimin ozel gunlerini kaciriyorum maalesef.

Ben de yakinda evleniyorum o yuzden aralik basinda turkiyeye gidicem. Arkadasim 1 ay once evlilik teklif aldi 23 kasimda da nisani var.

Arkadasima gidecegim tarihi coktan soylemistim ve once aralikta olacak nisanim demisti ben de katilabilecektim izinlerimi vs ona gore hazirladim. Simdi damat ve damat ailesi one cekmek istiyor diye 23 kasima almislar.

1 -2 hafta daha gec yapsalar katilabilicem ama damadin annesi arkadasa kuzene gore tarih ayarlayamayiz diyormus damat da annesini destekliyormus. Bir an once olsun ve dugun hazirliklari baslasin istiyorlarmis. Ben de arkadasima 2 kere ucak bileti alabilecek bir butcen olmadigini soyledim. Ama cok bozuldum ben onun kiz kardesi gibiyim 1-2 hafta ertelense kimsenin incileri dokulmeyecek sanki 2 ay erteleyin diyorum.

Bir taraftan da gitsem mi diyorum ama yurtdisi biletleri ates pahasi kaldi ki o kadar 6-7 saat aktarmali yolculugu haftasonu icin cekip sonra geri donup 1-2 hafta sonra tekrar o yolu cekmek cok mantiksiz geliyor

Sizce ne yapmaliyim
Hayatta kendimi bu denli değerli hissedemedim..vay arkadaş düğünüme geç kalan arkadaşım niye 1 saat geç çıkmadın diye beni azarlamıştı demek kafa bu kafa..artık arkadaş değiliz tabi

Nisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Yani cok buyuk ayarlanmis bir organizasyon yok ortada. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.

Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihini bizim gelisimize gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
Bakin sizde uydurmaya calisirdim diyorsunuz kesinlikle ona gore tarihte yapardim diyemiyorsunuz kiz simdi yolun basinda siz nisana katilin diye sevgilisi ile niye arasini bozsun

Bakin sizde uydurmaya calisirdim diyorsunuz kesinlikle ona gore tarihte yapardim diyemiyorsunuz kiz simdi yolun basinda siz nisana katilin diye sevgilisi ile niye arasini bozsun

Yorumlar amma ezikçe , KVyle bozuşma, müstakbel kocayla bozusma eeee gelinin ne istediginin hiçbir önemi yok mu 🙄🙄altı üstü o tarihi değil bu tarihi istiyorum diyince ne oluyor çok kıymetli KVnin KPnin ve yıvrılarının incileri mi dökülüyor🙄🙄🙄bu kadar basit bir işte bile ağız açamayacaksam, hiçbir ağırlığım olmayacaksa o evlilikte ne işim olur???

İyi de damadın akrabaları da bu tarihe uygun olabilir ki çocukların kasım tatiline denk geliyor ideal bi tarih ..belki onun kankası da izinlerini buna göre ayarladı..

Konu sahibesi de gelinin kankası, damadın kankası olunca daha mı kıymetli olunuyor??

Yorumlar amma ezikçe , KVyle bozuşma, müstakbel kocayla bozusma eeee gelinin ne istediginin hiçbir önemi yok mu 🙄🙄altı üstü o tarihi değil bu tarihi istiyorum diyince ne oluyor çok kıymetli KVnin KPnin ve yıvrılarının incileri mi dökülüyor🙄🙄🙄bu kadar basit bir işte bile ağız açamayacaksam o evlilikte ne işim olur???
Eziklik degil ki ben mesela herseyin tarihini kendim belirledim zamaninda kimseyede uygun mu demedim bana uygundu oldu ama konu sahibinin arkadasi illa bu tarihte olacak kararlastirdik diyorsa buyuk ihtimalle kendiside o tarihte istiyor demek ki simdi karar vermisler hadi ben bir daha vazgectim niye desin ki

Yorumlar amma ezikçe , KVyle bozuşma, müstakbel kocayla bozusma eeee gelinin ne istediginin hiçbir önemi yok mu 🙄🙄altı üstü o tarihi değil bu tarihi istiyorum diyince ne oluyor çok kıymetli KVnin KPnin ve yıvrılarının incileri mi dökülüyor🙄🙄🙄bu kadar basit bir işte bile ağız açamayacaksam, hiçbir ağırlığım olmayacaksa o evlilikte ne işim olur???
Of harbiden sanki 500 kişilik daveti ben kendim için değiştirmeye çalışıyorum. Zaten 30-40 kişi olacak evde max. Ki arkadaşım da benim gelmeme önem veriyor demekki ki kaynanaya demiş arkadaşım gelecek diye. Asıl neden kaynana ve damadın istediğine göre oluyor. Sanki tek onların oğlu nişanlanıcak 😂

Kizlar merhaba

En yakin arkadasimla ilkokuldan beri beraberiz iyisiyle kotusuyle 15 yil gecirdik ve kiz kardes gibiyiz.
Simdi nisanlaniyor bense birkac yildir yurtdisinda yasadigim icin butun arkadaslarimin ozel gunlerini kaciriyorum maalesef.

Ben de yakinda evleniyorum o yuzden aralik basinda turkiyeye gidicem. Arkadasim 1 ay once evlilik teklif aldi 23 kasimda da nisani var.

Arkadasima gidecegim tarihi coktan soylemistim ve once aralikta olacak nisanim demisti ben de katilabilecektim izinlerimi vs ona gore hazirladim. Simdi damat ve damat ailesi one cekmek istiyor diye 23 kasima almislar.

1 -2 hafta daha gec yapsalar katilabilicem ama damadin annesi arkadasa kuzene gore tarih ayarlayamayiz diyormus damat da annesini destekliyormus. Bir an once olsun ve dugun hazirliklari baslasin istiyorlarmis. Ben de arkadasima 2 kere ucak bileti alabilecek bir butcen olmadigini soyledim. Ama cok bozuldum ben onun kiz kardesi gibiyim 1-2 hafta ertelense kimsenin incileri dokulmeyecek sanki 2 ay erteleyin diyorum.

Bir taraftan da gitsem mi diyorum ama yurtdisi biletleri ates pahasi kaldi ki o kadar 6-7 saat aktarmali yolculugu haftasonu icin cekip sonra geri donup 1-2 hafta sonra tekrar o yolu cekmek cok mantiksiz geliyor

Sizce ne yapmaliyim
Saçmalamayın sakın gitmek için bıdaha bilet alıp kendinizi zRara sokmayın

Birgun çok pişman Olursunuz bu fedakarlığa
o günlerde asla uzaK degil

Saçma sapan birşey benim nisanimda birileri için tarih ileri atıldı hala aklıma gelince sinirleniyorum haksizsiniz

Of harbiden sanki 500 kişilik daveti ben kendim için değiştirmeye çalışıyorum. Zaten 30-40 kişi olacak evde max. Ki arkadaşım da benim gelmeme önem veriyor demekki ki kaynanaya demiş arkadaşım gelecek diye. Asıl neden kaynana ve damadın istediğine göre oluyor. Sanki tek onların oğlu nişanlanıcak 😂

Neyse ne konu sahibesi bileti iade et paranı al ben olsam gitmezdim.

Kizmadim ve kirmadim zaten sadece gelemeyecegimi ve cok uzuldugumu soyledim. Kan bagimiz olmayabilir ama kardesim gibi kendisini kayinvalidenin arkadasa gore ayarlayamayiz kusura bakmasin demesine de icerledim.

Gitsem mi diye soruyorum burda siz olsaniz napardibiz zaten olan oldu artik tarihi degistirmeyecekler
Yengeç burcu musun veya balık? :KK53: sorry

Birilerine göre nisan tarihi düzenlemek saçma tabi ki. Ama zaten ilk başta tarih belirlenmiş. Konu sahibi ona göre bilet almış. Sonra kayinvalide kendine göre tarihi değiştirmiş. Nisanlanacak kiz da ikna edememiş kimseyi. Ne saçma sapan iş ara bozulacaksa bu aşamada bozulsun zaten. Nisan tarihini bile kendisi belirleyemiyor kiz.

Kizlar merhaba

Sizce ne yapmaliyim
Ay böyle arkadaşlıklar beni çok yorar. Gelmedin, gitmedin, yapmadın demeyen, benim de aynı şekilde davranabildiğim arkadaşlıkları severim 👌🏻 ortada kirilacak bir şey yok, şaşırılacak bir şey de yok.

Kizlar merhaba

Sizce ne yapmaliyim
Bencilsiniz.

Back
X