- 6 Mart 2024
- 13.083
- 11.640
- 218
- 29
söyle söyleyeyim; arkadasınızın yerinde olsam gelmediğiniz için ben alınırdım. siz tek kişi belli oranda zorlanacaksınız ama o, herkese karşı zor durumda kalacak.. neden? arkadasım nişanımda olsun diye..Nisan evde ve sade bir sey olucak ve sadece en yakinlar davetli. Yani cok buyuk ayarlanmis bir organizasyon yok ortada. Arkadasimin kardesi yok ben kardesi gibiyim herhangi biri olsa tabii ki bana gore ayarlamasini beklemem ama bu arkadasim ozelinde ben o yurtdisinda yasiyor olsa tarihimi ona uydurmaya calisirdim.
Nisanlimin da en yakin arkadasi dugun tarihini bizim gelisimize gore ayarladi bence bunu beklemekte utanacak bir sey yok.
benim esimin abisi de yurt dısındaydı nişanımızda. iş yerinden izin ayarlayamadı ve gelmedi. nişandan bir hafta sonra başka bir iş için geldi. ne esim ne de ben garipsemedik. bir tek biz yokuz, herkesin gündemi bizim hayatımız olamaz. herkesin kendi öncelikleri var mesela sizinki de maddi olarak gireceğiniz zarar ve çekeceğiniz yol.
bence boşa alınganlık ediyorsunuz. iyi dileklerde bulunup, sonrasında düğünde vs birlikte olmayı dilemek çok mu zor? kardesi yok da sizi kardesi yerine neden koysun?