• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımın sevdiği çocukla çıkıyorum

pollyece

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
9
0
16
İstanbul
Merhaba ben 14 yaşındayım lise 1'e gidiyorum. Yaklaşık 4 hafta önce en yakın arkadaşımın kursuna gitmiştim ve orada bir çocuk beni görmüş. Beni seviyormuş. Arkadaşıma gittiğimde arkadaşım başkasından hoşlanıyordu hatta çocuğa beraber bir şeyler bile yazmıştık. 2 hafta önce arkadaşım bana kursundaki çocuğun beni sevdiğini söyledi. Normalde erkeklerle aram kötüdür ama çocuğa yakınlık hissettim çocuk beni baya seviyordu ben de hoşlanmadım değil. Daha sonra biz çocukla gayet iyiyken arkadaşım bana o çocuğu sevdiğini söyledi. Ben ne diyeceğimi bilemediğim için arkadaşıma ben zaten sevmiyordum dedim. Geçen Cumartesi ben arkadaşımın kursuna gittim ve çocukla karşılaştık. Bu arada arkadaşım çocuğa onu sevdiğini söylemişti. Ben de bugün duygularıma dayanamayıp çocuğa ondan hoşlandığımı söyledim ve şuan çıkıyoruz. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki arkadaşıma en büyük ihaneti yaptığımı düşünüyorum. Lütfen yardım edin bunu arkadaşıma nasıl söyleyebilirim? Ben sizce kötü bir arkadaş mıyım?:43::43:

İhanet falan degil. Daha once dememis ki sana. 14 yasindasiniz. Tutup evlenecek de degilsin.

Tek mesele arkadasina durust ol. Asil ihanet bunu saklamaktir. Kuserse kussun. Sen durustlugunden odun verme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İhanet falan degil. Daha once dememis ki sana. 14 yasindasiniz. Tutup evlenecek de degilsin.

Tek mesele arkadasina durust ol. Asil ihanet bunu saklamaktir. Kuserse kussun. Sen durustlugunden odun verme.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama bunu ona nasıl söyleyeceğim? Ben biraz duygusal biriyim diğer arkadaşıma da söyledim bana senin bir suçun yok dedi fakat kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim.

Ama bunu ona nasıl söyleyeceğim? Ben biraz duygusal biriyim diğer arkadaşıma da söyledim bana senin bir suçun yok dedi fakat kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca yorumunuz için teşekkür ederim.

Suçlu olan o arkadasin.
Önceden söylemesi gerekirdi geçti artik..

canım :) arkadaşın senin çocuğa, çocuğun da sana olan ilgisini farkedince kıskanmış ve kendisinin de çocuktan hoşlandığını söylemiş bence. hatalı olan o. asıl o kötü bir arkadaş mıyım diye düşünmeli bence. eğer ikiniz de birbirinizden hoşlanıyorsanız çocukla birbirinize şans verin :)

Merhaba ben 14 yaşındayım lise 1'e gidiyorum. Yaklaşık 4 hafta önce en yakın arkadaşımın kursuna gitmiştim ve orada bir çocuk beni görmüş. Beni seviyormuş. Arkadaşıma gittiğimde arkadaşım başkasından hoşlanıyordu hatta çocuğa beraber bir şeyler bile yazmıştık. 2 hafta önce arkadaşım bana kursundaki çocuğun beni sevdiğini söyledi. Normalde erkeklerle aram kötüdür ama çocuğa yakınlık hissettim çocuk beni baya seviyordu ben de hoşlanmadım değil. Daha sonra biz çocukla gayet iyiyken arkadaşım bana o çocuğu sevdiğini söyledi. Ben ne diyeceğimi bilemediğim için arkadaşıma ben zaten sevmiyordum dedim. Geçen Cumartesi ben arkadaşımın kursuna gittim ve çocukla karşılaştık. Bu arada arkadaşım çocuğa onu sevdiğini söylemişti. Ben de bugün duygularıma dayanamayıp çocuğa ondan hoşlandığımı söyledim ve şuan çıkıyoruz. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki arkadaşıma en büyük ihaneti yaptığımı düşünüyorum. Lütfen yardım edin bunu arkadaşıma nasıl söyleyebilirim? Ben sizce kötü bir arkadaş mıyım?:43::43:

Yaa cidden anlamıyorum ben sizi ya sizden kastım sen değil..
Tam şu ergenlik zamanında ne bu arkadaşın sevdiği çocuk sevdası ya..
Arkadaşı sevince kıymete biniyor çocuk..
Anlamıyorum ki..

1 çocuk seni baya sevemez 4 hafta önce gördüğü birine insan kör kütük aşık olamaz baya sevemez sadece hoşlanmadır..
2 Arkadaşına o çocuk seni anlatınca arkadaşında kıskanmış hırslanmış
3 Sende arkadaşın sevdiğini söyleyince ''hayır ben çıkıcam o çocukla'' diye hırsa girmişin
4 Sen nasıl duygularına dayanamadın onuda anlamadım daha kaç kere gördün çocuğu
5 Bu ilişki senin elinde patlar söyliyeyim
6 O kızlada artık arkadaşlığın devam etmez kızıda kaybettin

Bu durum kardeşimin başına geldi tepkim daha ağırdı bil yani..
Arkadaşının eski sevgilisi kardeşime teklif etmiş bi güzel kızdım kabul etmiceksin diye :ssz:

Back
X