- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
Siz hoşlanmıyor olabilirsiniz de arkadaşınız böyle düşünüyor olabilir.ay yok öyle bir şey.. ahmetten falan hoşlanmak ne alaka, hiç öyle bir durum yok :) bir arkadaş daha buna benzer yorum yapmış mümkünatı yok. ben zaten başka birini seviyordum üniversite dönemlerinden.
ya işte onun da mümkünatı yok.Siz hoşlanmıyor olabilirsiniz de arkadaşınız böyle düşünüyor olabilir.
yok öyle bir şey yapmam, karışmam ki.Belki aralarini yapmayin diyedir saklamasi.bence sorun yakin arkadasinizsa zaten karsi tarafa bisey soylemez.
evet bir nedeni vardır da ben de onu merak ettim acaba nedir diye. her şeyi anlatan insan bu kadar basit bir mevzuyu neden özellikle benden saklasın. evet ahmetin söylemesi yanlış o konuda diyecek bir sözüm yok .Arkadaşınız kabul etmiş olsaydı ve çıkıyor olsalardı da saklasaydı size hak verirdim ama reddetmiş bilinmesini istemeyebilir bunun sizin arkadaşlığınızla ne alakası var illa her olan biteni anlatmak zorunda değik ki bir nedeni vardır. Ayrıca o arkadaşınız söyleme dediği halde Ahmet'in size söylemesi çok iyi niyetli gelmedi aranızı açmak istemiş olabilir sizde bilmiyormuş gibi yapın
ahmete de söz verdim şimdi, yemin ettirdi. anlatsam sıkıntı olucak yani ben sözümü tutmamış olucam. ahmet temiz biridir benim de iyi arkadaşım öyle bir iş çevirdiğini fslan düşünmüyorum tamamen dertleşmek için söyledi buna eminim yoksa bizim aramız bozulsa onun eline ne geçecek?Galiba Ahmet bşyler karıştırıyor ama bnce arkadaşına ima edin tam olarak açmayın konuyu biri bana böyle yapsa çok kızarmış fln belki söyler
çok komik ya :) mümkün değil.Acaba sizin Ahmet’e ilginiz olduğunu düşünüyor olabilir mi?
yahu sorun anlatıp anlatmaması değil, özellikle benden saklaması, benim bilmemi istememesi. yani kimseye söyleme der anlarım da neden özellikle bana anlatılmıyor o canımı sıktı.Herkesin bir özel hayati olabilir ilkokulda değilsiniz ki arkadaşınız size her şeyini anlatsın. Sanki arkanızdan dedikodu yapmış ya da çok büyük sırlar saklamış gibi davranmanız çok gereksiz.
valla sevgiliniz olduğunu en iyi arkadaşınıza 2 yıl sonra söylüyorsanız burda anormallik biraz sizde :)insan kardeşine bile her şeyini anlatmıyor
benim sevgilimi en yakın arkadaşlarım 2 sene sonra öğrendi. o benim özel durumumdu. hem reddettiği kişiyi size neden anlatsın ki.
valla sevgiliniz olduğunu en iyi arkadaşınıza 2 yıl sonra söylüyorsanız burda anormallik biraz sizde :)
olabilir. aslında ben de milletin özel hayatını merak eden, herkesin her şeyini öğrenmeye çalışan biri değilim. hatta hiç değilim. çünkü birisi bana beni ilgilendirmeyen şeyler anlattığında bunalırım bi süreden sonra. ama bu arkadaşım farklı. yani çok şey paylaştığımız için beklentim farklı olabiliyor. aslında onun özel hayatını da çok merak etmiyorum, hani ne yalan söyleyim anlatmış olsa da öyle heyecanlanmazdım 5 dakika lafı geçer sonra unutulurdu. sonuçta banane yani. ama özellikle yeliz bilmesin deyince, bu da insanın en iyi arkadaşından olunca insanın kafası karışabiliyor.biraz ketum olmakta fayda var bence.
en yakın arkadaşlarımın da hayatındaki her şeyi sormam anlattıklarıyla yetinirim
arkadaş sonuçta bugün var yarın yok. herkes kendi hayatına doğru savrulunca görüşmeler azalıyor. o eski arkadaşının bildiği sırlardan rahatsız olabiliyorsun
bi arkadaşımın tüm sevgililerini ve onlarla yaşadıklarını biliyorum, o yüzden şimdiki eşiyle evlendiğinden beri sanırım eskiyi unutmak istediğinden benimle de eskisi gibi samimi olmak istemiyor, çok anlaşılabilir bişey
o gerçekten garip neden illaki senin bilmemen için vurgu yapmış acabaolabilir. aslında ben de milletin özel hayatını merak eden, herkesin her şeyini öğrenmeye çalışan biri değilim. hatta hiç değilim. çünkü birisi bana beni ilgilendirmeyen şeyler anlattığında bunalırım bi süreden sonra. ama bu arkadaşım farklı. yani çok şey paylaştığımız için beklentim farklı olabiliyor. aslında onun özel hayatını da çok merak etmiyorum, hani ne yalan söyleyim anlatmış olsa da öyle heyecanlanmazdım 5 dakika lafı geçer sonra unutulurdu. sonuçta banane yani. ama özellikle yeliz bilmesin deyince, bu da insanın en iyi arkadaşından olunca insanın kafası karışabiliyor.
ahmet şimdi ortak arkadaşımız, sık görüştüğümüz biri, yani okul zamanı beraber takılırdık hep. yani özellikle de yelize söyleme deyince şey ettim biraz.Herşeyini anlatmak zorunda mı?
Ve belliki ayse hıc umursamadığı ıcın soyleme gereği bıle duymamış zaten reddetmiş adamı neyini anlatsn. Kırılmaya yer arıyon sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?