en yakın arkadaşınız sizden bir şeyler saklasa?

aynen öyle yapmayı düşünüyorum.

yahu sorun anlatıp anlatmaması değil, özellikle benden saklaması, benim bilmemi istememesi. yani kimseye söyleme der anlarım da neden özellikle bana anlatılmıyor o canımı sıktı.

Benim de çok çok sevdiğim arkadaşlarımdan özellikle sakladığım şeyler oldu. Kişisel algılamayın eğer iyi niyetine güveniyorsanız.

ahmet şimdi ortak arkadaşımız, sık görüştüğümüz biri, yani okul zamanı beraber takılırdık hep. yani özellikle de yelize söyleme deyince şey ettim biraz.

Şey atme cınım çok normal boyle seyler .en yakın arkadasın diye WC gtsede anlatmasınj bekliyosun gıbı

ahmetın yemın ettırmesınden dolayı sızde arkadasınızdan bırsey saklamıssınız
nıye kızıyorsunuz
arkadassınız dıye bırbırınızın herseyını bılmek zorunda mısınız
herkesın kendı ozel seylerı vardır

Belki kimse bilmesin ki normal arkadaş kalabilelim demek istemiştir. Yoksa her sözü her davranışı farklı yorumlara sebep olabilir sizin veya bilen başkası tarafından. Ahmetle arkadaş kalabilmek için yapmış olabilir yani. Dallanıp budaklanmasın olay diye.

Ben bunda kötü bir şey göremedim yani anlatmamasının sebebi sizin ahmet için kendisiyle konuşup aklının karışabileceğini düşünmüştür hem ahmete konunun kapanmasını istediğini söylemiş zaten ona göre bu konu önemsiz demek ki ve ayrıca ahmetin ayşeyle olan konuşmasını size atmasını hiç doğru bulmadım bu onların özeli sonuçta.

Benim aklıma geldi şu geldi hemen. Ahmet ayşeye açıldı reddedildi.ahmet de pislik olsun diye aranizi açıyor

Ben yakın arkadaşımın bana anlattığı kadarını dinlerim sadece
anlatmadıklarını sorgulamam herkesin kendi özelidir şahsen bende en yakın arkadaşıma herşeyimi anlatmıyorum bu beni kötü arkadaşmı yapar??

Çok yakın arkadaşınız diye herşeyini anlatmak zorunda değil. Bende nekadarda yakın olsam herşeyimi anlatmam cünki yapamam içimden gelmiyor. Yani herkes öyle kolay kolay hayatının bütün sırlarını paylaşamaz.

Insanin kendisinden bile saklamak istediği bir şeyler olabilir zaman zaman;
Söz etmek , dillendirmek istemediği. ..

Arkadaşlık tüm hayatına ambargo koymak değildir . Bırakınca insanın kendisine ait sırları olsun..

" Kimseye söyleme " diye söyleyen kimsenin sırrını tutmam , tutmayacagimi da baştan söylerim. En sevmediğim kelime.
Sır vereceğim demek başka , isim vererek söylemek çok başka geliyor bana.

Şuna söyleme , buna söyleme. Öyleyse bana da söyleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…