en yakın arkadaşınız ve eşiniz?

'Canım arkadaşıma kıyamam hakikaten dayanamam ama böyle birşeye de EVET diyemem.Çok üzgünüm çoook
.Buna ne kalbim izin verir ne beynim.:1no2:.Bak düşüncesi bile osmanlı tokadı gibi çarpıyor adamın yüzüne;acıtıyor;utanç ; vicdan ; şefkat ;AŞK ;aldatılmak hayat kurtarmak YAŞAM ve ÖLÜM çizgisi ..Bu duygu ve ihtimallerin hepsi birbirine karışıyor..Arkadaşımın hayatı benim HAYATIMA;yani sevgilime bağlı yani? CADIARZU ufff nerden girdi şu kız o sıfır noktasına psikopata bağladı beni ya durduk yere ..Kötü Kazen Ben eşime öyle birşey diyemem desem de o yapmaz hiç hiç hiiiç sanmıyorum;inanın;Rabbımın rızasını gözetir (Eminim diyebilirim) Her sıkıntı ve bela Ondandır der YAŞAMASI için herşeyi yapar ama bunu sanıyorum :kahve:...(Amma konuymuş ya Hu;insanı alaşağı ediyor;silkeliyor)
BU BENCE TAMAMIYLE ZORLAMA bir KURGU
.Bizim toplumumuzda EVET diyecek birileri çok çıkmaz zannetmiyorum;insanların kafasını karıştırmak;allak bullak etmek için çok mu arıyorlar acaba böyle uç konuları...Türk toplumumun ahlaki değerlerine;örfüne;yaşam tarzına oldukça ters bir konu..Bu yüzden de hedeflenen DİKKATI fazlasıyla çekecek film ama ÇOK DA olumsuz tepki alabilir bence...Kadınlar eşlerine hadi izin verdi diyelim ama erkekler olsa NE YAPAR sizce;düşünsenize;El sürdürmez eŞlerine;asla diye düşünüyorum...Senaryo da hata var bir kere..Eşimle gideceğim tatilde partnersiz bir ARKADAŞIM ne ALAKA..:1ninca:
Ne işi var aramızda ya.gitsene arkadaşım git diit dıt
..Başka yöntem yok mu acaba..İlla sevişmek mi..Hipoter mi vücut ısısının normalin altına düşmesi demek;yani arkadaşımın başına gelen olay...Bu durumda başka çareler de var;elimizden geleni yaparız.;ısı iletimi sağlarız;( heyecan yaptım sanki yaşıyorum şuanda;kendimce arkadaşımı kurtarmaya çalışıyorum:çok üzgünüm: -bu arada da sıkı sıkı yapışmışım eşime;sahiplenme içgüdüsüyle Şeniz)
Yaptıklarımız işe yaramadıysa;
Son söz:İNNA LİLLAH İNNA İLEYHI RACIUN..senağlama
ALLAHTAN geldik yine Ona döndürüleceğiz..
Ne diyeyim...

(Modlara söylerim heee edepli olun ikazınada bittim:dance:)

Onu bile bile başkasının kollarında görmektense ( bide en yakın arkadaşım) ölürüm ölürüm ölürüüüümmm:kızgın::kızgın:ben sararım sarmalarım arkadaşımı yaaaaaaa:çok üzgünüm:

ay inanamiyorum boyle sacma sapan bir filmin boyle sacma sapan hastalikli bir konusunun tartisildigina o filmi biraz izlemistim ben turkmax de ama daha o donma olayina gelmemisti oraya gelmeden ne kadar amatorce oldugunu anlayip dayanamadim izlemedim.. duyan da kutupta mahsur kaldilar donuyorlar sanacak uludagdalar alt tarafi hey allahim ya.. neyse bunu tartismak bile abes..

asil soyle bir film vardi bilirsiniz mutlaka ablaniz olumcul bir hastalikta ve doktoruna asik oluyor tabii o doktor sizin sevgiliniz ama bunu bilmiyor :bbo: ve bu ask onu hayata bagliyor buarada anneniz 2 yasindayken olmus size hep ablaniz bakmis yememis yedirmis cok iyi ve fedakar bir abla bu durumda sevgilinizi ablanizla evlenmesi icin ikna eder misiniz cunku aksi takdirde hastaligi nuksedecek ve artik kurtarilamayack :bbo: (boyle bir turk filmi vardi da sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey)

ya bunu düşünme bile düşünemiyorumki
valla açıkçası böyle ahlaksızca bi duruma düşeceğime arkadaşımın ömrünün sonuna geldiğini düşünmek bana en mantıklı olanı gibi geliyo
şahsi fikrim ama asla derim
buna cevap; benim ahlaki değerlerim hiç bir zaman hiç biryerde değişmez
ölüm anında bile
aynı şekilde bende donuyo olsam hem kabul etmem hem eşiminde kabul etmemesini isterim
çok meraklandım bunu soracam kocama ya bakam gerçekten benim kocammı:))

ayy bilmiyorum ama bende kesinlikle olmaz derdim yani
kan dolaşımın hızlanması için sevişmesi gerekiyosa başka birini falan bulmaya çalışırdım
ama kocam asla olmazdı yani

kan dolaşımı için farklı yollar bulmak lazım. Şu an "asla olmaz" desem bile o an bir CAN kurtarmak için neler yapılacağını bilemem :uhm:

bende sanırım arkadasımın donmasını tercih ederdim bu durumda.eşimi paylaşamam ki kim olursa olsun:(

arkadaşlar jinekologlarla bunun ne ilgisi var anlamadım.. kadın-doğumcular bu işin ehli adamlar hipokrat yemini etmiş gecesi gündüzü bu benim kocam inşaat mühendisi gecesi gündüzü toprak taş bina..
şimdi onunla sevişirken nasıl bir jinekolog edasında olabilir ki adam ruhen.. arkadaşıma "Tanrıdan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum..."

bence hayır ama o durumu gerçekten yaşayınca ve bir insan hayatı gerçekten söz konusu olunca fikrim değişirmi bunu gerçekten bilmiyorum. ama teoride ASLA!!!!

Back
X