En yakın arkadaşınızın eski sevgilisine aşık olur muydunuz?

Ben arkadasimin eski sevgilisiyle asla birlikte olmazdim, kaldiki en yakin arkadasim?
Hayir birde en yakin arkadasimin sevgilisine zaten o gozle bakamam, aşki sevgiyi geçtim. Ilk olarak şoyle dusunurum, en yakin arkadasimdan sonra bana teklif ettiyse zaten bundan adam olmaz derdim. Insan sevgilisinin en yakin arkadasina baldiz gozuyle bakmali, en yakin arkadasimin sevgilisinide eniste... bana çok ters. Buyuk konusmuyorum tabi. 25 yildir basima hic boyle bisi gelmedi.

Ilk mesajinizi silmissiniz

Ama basliga istinaden .hislerine engel olamiyorsan da icinde kalmali bence.

Gönül bu...Ama bunu fark ettiğiniz anda kendinize gelin empati yapın iliski başladı diyelim aklınıza gelmez mi arkadaşınıza aşkım günaydın diyen adam size de diyecek.Hos değil.Kimse aşktan ölmemiş.Ki ortada Leyla& Mecnun durumu da yok.

Platonik olarak kalmalı.
O arkadaşla ilişkisinin detaylarını bilirken arkadaşımın sevgilisine aşık olamam sanırım. Olsam dahi o ilişki pek sağlıklı olmaz.
Öte yandan bir arkadaşım vardı. Eski sevgilisinin arkadaşıyla evlendi.
Yani kişiden kişiye değişir.

Ne dersiniz bu konuya? Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba?
Benim çocukluk arkadaşlarım var daha doğrusu dostlarım 6 kişiydik birbirimizle 4 5 yaşından beri oyun arkadaşıydık ve hiç ayrılmadık küsmedik biz liseye giderken 6 kişiden biri bi çocuktan hoşlandı platonik bişey arkadaşımızın bi tanesi dediki ben onu tanıyorum konuşur ağzını yoklarım sonra o kız çocuğa söylememiş arkadaşımızın ondan hoşlandığını ve çocukla mesajlaşmaya başladılar biz 5 miz bi daha o kızla asla konuşmadık halada konuşmayız ve 5 mizim dostluğu hala devam ediyor en mutlu günümüzde en üzgün günümüzde birbirimizin yanındayız

Sahsen bir arkadasimin benim eski sevgilimle sevgili oldugunu duysam "vay canina belki de benimle birlikteyken adama göz koydu" diye dusunup boyle bir insani arkadas edindigim icin kendime kizardim..
Dolayisiyla empati yapinca hic ama hic hoş değil.
O arkadas degildir.
Hani filmlerde,dizilerde olur ya yuzune iyi olan arkadas,arkasini donunce agzinin burnunun yerini degistirerek mimik yapan dost gorunen ama dusman tipler :)
Boyle canlandi gözümde.İyi niyet tasiyan ve etik bir davranis değil bence.
Bu fikri onaylayanlar eski sevgililerini arkadaslarina önersin en güzeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…