Böyle bir olaya tanık oldum. Kızlar arkadaş ve sevgilileri var. Birinin sevgilisi ile diğer kız farklı bir şehre iş için gidiyor. Orada birşeyler yaşanıyor. Üzücü, komik, garip... 7 yıllık sevgilisini ve arkadaşını aldattı kız. O adamla da evlendi.
Şimdi arkadaşınıza uymayan şikayet ettiği detaylar sizin ikili ilişkşnizde okadar da sorun olmayabilir ona kötü görünen size önemsiz gelebilir ...sonuçta arkadaşınız tapulamamış nikahına alıp boşamamış ...
Kendinizi bukadar yargılamayın yargılatmayın da
Karşılıklı olarak duygularınız kesinse tanımaya çalışmakta bir zarar görmüyorum...
Ama arkadaşınızı aldatmıştır yarıyılda bırakmıştır Canını yakmıştır vs...ozamanda bile bile lades denilmez...yani biraz ayrılma şekli falan önemli sanırım .
Olmaz bence yasanmis bi iliski var gecmiste de olsa eski sevgilisini arkadasina mi anlatacaksin bu durumda secim yapman lazim cooook mutlu olacagina inaniyosan sevgilini sec ama arkadasin senelerdir sirdasin dostunsa oncelik onun olmali kolay bulunmuyor su zamanda
1) En yakin arkadasim bu iliskiyi benden sakladiysa zaten o adami hic sevmemis demektir, ya da adam birlikte olmaktan utandigi birisidir o yuzden bahsetmemistir. Bu tur bir adamla da neden iliski yuruteyim?
2) Bir de o adam bizim yakin arkadas oldugumuzu biliyor mu? Eger bilmeden bana yaklastiysa cok sorun degil, ama bilerek yaklasma ihtimali daha yuksek. Bir takim ezik intikam planinin icinde yer almak istemem.