Hayata bi yerden baslamak lazim doğru yada yanlış ama sen kendi kararın arkasinda durHiç görüşmedik ama 4 yıldır arkadaşız, her gün konuşuruz. Onun yanına gideceğim yazın. Sonra ayrı eve çıkacağız. Ailem karşı çıktı, benimle görüşmeyeceklerini söylediler. Ama ben kararlıyım. Ayrı bir hayat kurmak istiyorum. İkimizin de ailesiyle yaşadığı problemler var. Sizce ayrı eve çıkmalı mıyız?
Psikolog sayfasından tanışmıştık. Her şeyini bilirimHiç görüşmediğiniz biriyle nerde nasıl arkadaş oldunuz anlamadım? Sanaldan falan demeyin lütfen
Hiç görüşmediğiniz, kim olduğunu bilmediğiniz birinin yanına gitmeyi düşünmeniz tehlikeli değil mi sizce de ?Hiç görüşmedik ama 4 yıldır arkadaşız, her gün konuşuruz. Onun yanına gideceğim yazın. Sonra ayrı eve çıkacağız. Ailem karşı çıktı, benimle görüşmeyeceklerini söylediler. Ama ben kararlıyım. Ayrı bir hayat kurmak istiyorum. İkimizin de ailesiyle yaşadığı problemler var. Sizce ayrı eve çıkmalı mıyız?
Hiç görüşmediğiniz birisi olduğu için ayrı eve çıkmanız pek mantıklı gelmedi bana. Benim bir arkadaşım da ailesiyle sorun yaşadığı için ayrı eve çıkmak istiyor. İş buldu çalışmaya başladı. Yakın arkadaşıyla aynı evde yaşayıp kirada ortak ödeme yapacak.Hiç görüşmedik ama 4 yıldır arkadaşız, her gün konuşuruz. Onun yanına gideceğim yazın. Sonra ayrı eve çıkacağız. Ailem karşı çıktı, benimle görüşmeyeceklerini söylediler. Ama ben kararlıyım. Ayrı bir hayat kurmak istiyorum. İkimizin de ailesiyle yaşadığı problemler var. Sizce ayrı eve çıkmalı mıyız?
Nasıl biliyosun? Ben burda bi konu okumuştum. Kadının 9 yıllık sevgilisi nişanlısı yakında evleneceği adam meğerse annesine babasına kadar yalanmış. Villa tutmuşlar o bile yalanmış, parası yokmuş, bindiği araba bile yalanmış. Yani o anlamamış. Sen neye dayanarak böyle olduğunu düşününüyorsun? Nasıl her şeyini biliyosun? Bu kafayla sakın ayrı eve çıkmayın.Psikolog sayfasından tanışmıştık. Her şeyini bilirim
Vay be olaya bak. Var öyle insanlarNasıl biliyosun? Ben burda bi konu okumuştum. Kadının 9 yıllık sevgilisi nişanlısı yakında evleneceği adam meğerse annesine babasına kadar yalanmış. Villa tutmuşlar o bile yalanmış, parası yokmuş, bindiği araba bile yalanmış. Yani o anlamamış. Sen neye dayanarak böyle olduğunu düşününüyorsun? Nasıl her şeyini biliyosun? Bu kafayla sakın ayrı eve çıkmayın.
Sacmalamayın belkide herseyi yalan insan babasına güvenemiyor şu zamandaPsikolog sayfasından tanışmıştık. Her şeyini bilirim
9 yıl sadece sanaldanmı konuşdu acaba, oysa ki aklı olan 9 yıllık sevgilisinin nasıl olduğunu anlar gibiNasıl biliyosun? Ben burda bi konu okumuştum. Kadının 9 yıllık sevgilisi nişanlısı yakında evleneceği adam meğerse annesine babasına kadar yalanmış. Villa tutmuşlar o bile yalanmış, parası yokmuş, bindiği araba bile yalanmış. Yani o anlamamış. Sen neye dayanarak böyle olduğunu düşününüyorsun? Nasıl her şeyini biliyosun? Bu kafayla sakın ayrı eve çıkmayın.
40 yıllık arkadaşlar birbirini şişliyor bu devirde. Bunlar yaşandı bu ülkede. Milletin özgüvenine şaşırıyorum valla.Nasıl biliyosun? Ben burda bi konu okumuştum. Kadının 9 yıllık sevgilisi nişanlısı yakında evleneceği adam meğerse annesine babasına kadar yalanmış. Villa tutmuşlar o bile yalanmış, parası yokmuş, bindiği araba bile yalanmış. Yani o anlamamış. Sen neye dayanarak böyle olduğunu düşününüyorsun? Nasıl her şeyini biliyosun? Bu kafayla sakın ayrı eve çıkmayın.
Aynısını eltimin kardeşi yaptı kız evde otururken yurtdışındayım diyordu ve sosyal medyası ona göre düzenleniyor du videoları fotoğrafları benden bir yerden video istedi tesadüfen gördüm onu kendi geziyormuş gibi yüklemişNasıl biliyosun? Ben burda bi konu okumuştum. Kadının 9 yıllık sevgilisi nişanlısı yakında evleneceği adam meğerse annesine babasına kadar yalanmış. Villa tutmuşlar o bile yalanmış, parası yokmuş, bindiği araba bile yalanmış. Yani o anlamamış. Sen neye dayanarak böyle olduğunu düşününüyorsun? Nasıl her şeyini biliyosun? Bu kafayla sakın ayrı eve çıkmayın.
Hayır bilemezsiniz. Kafanız güzelmiş, güle güle kullanın.Psikolog sayfasından tanışmıştık. Her şeyini bilirim
Ee ailen haklı konu sahibi. Ne demek hiç görüşmedik ? Hiç görmediğin doğru dürüst huyunu suyunu bilmediğin biriyle eve çıkmak istiyorsun. Aileni dinle bir anlık hırsla hata yapma.Hiç görüşmedik ama 4 yıldır arkadaşız, her gün konuşuruz. Onun yanına gideceğim yazın. Sonra ayrı eve çıkacağız. Ailem karşı çıktı, benimle görüşmeyeceklerini söylediler. Ama ben kararlıyım. Ayrı bir hayat kurmak istiyorum. İkimizin de ailesiyle yaşadığı problemler var. Sizce ayrı eve çıkmalı mıyız?
Hiç görüşmedik ama 4 yıldır arkadaşız, her gün konuşuruz. Onun yanına gideceğim yazın. Sonra ayrı eve çıkacağız. Ailem karşı çıktı, benimle görüşmeyeceklerini söylediler. Ama ben kararlıyım. Ayrı bir hayat kurmak istiyorum. İkimizin de ailesiyle yaşadığı problemler var. Sizce ayrı eve çıkmalı mıyız?
Valla ne desem, fazla detaya girmek istemem ama gireceğim. Sahilde oturuyorum diye bana o... diyen bir adam. Bu kafa yapısını değiştirememKaç yaşındasınız
Problemden yorularak ayrı yaşamak kararınızı vermeden önce ailen ile sorunlarınızı konuşup ortak noktayı bulmaya calışmadınız mı
Bu kararı vermeye cesaretiniz varsa aile probleminide çözmeye cesaretiniz vardır diye düşünüyorum.
Ayrı yaşama kararı vermenize gelince tanımadığınız biri ile bu karara gelmeniz doğru değil. Belki bu kararda sanaldan tanıştığınız sizi yönlendirmişde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?