En yakın arkadaşla ayrı eve çıkmak?

Valla ne desem, fazla detaya girmek istemem ama gireceğim. Sahilde oturuyorum diye bana o... diyen bir adam. Bu kafa yapısını değiştiremem
Denize düşen yılana sarılır mı nemi. Çok dikkatli olun, tek başına çıkabilirsiniz de ayrı eve ama biraz para biriktirseniz iyi olurdu

9 yıl sadece sanaldanmı konuşdu acaba, oysa ki aklı olan 9 yıllık sevgilisinin nasıl olduğunu anlar gibi
Ne sanalı ya hu? Evim diye villaya götürüyormuş her yerdd fotoları falan meğerse günlük kiralık yerlermiş. Bu olay çok eski bu arada. Bulursam paylaşayım link

Valla ne desem, fazla detaya girmek istemem ama gireceğim. Sahilde oturuyorum diye bana o... diyen bir adam. Bu kafa yapısını değiştiremem
Ayrı eve çıkmak kendi hayatınızı kurma isteğinizi anlıyorum ama bu ev arkadaşınızla ne gibi sorunlar yaşayacağınızı bilemezsiniz, öngöremediğiniz bir şeyler olur, sorun yaşarsanız, eve dönmek zorunda kaldığınızda düşünün babanız ne der o zaman. Dikkatli olun, iyi düşünün.

Beybi hiç destek almayı düşündün mü? Konuların, cevapların allahuekber dedittiriyor, hepsi de bı sıkıntılı

cahil cesareti işte siz ailenizi dinleyin hiç bulaşmayın in cin mi belli değil daha görüşmemişsiniz bile çok mantıksız söyledikleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…