En yakın arkadaşlarim

_Depply_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
5.379
5.224
148
İnsanın evleneceği o gün en mutlu günüdür,sevdiği aşık olduğu adamla hayatını birlestirecektir.Ve tüm sevdiği dostum arkadaşım dediği sandığı insanları yanında ister değil mı? Buraya kadar herşey normal de benim birkaç çok sevdiğim özellikle bir tanesi dostum, gelmedi.o gün arayarak saçma bir bahane uydurdu tabi.. ve ben çok üzüldüm kırıldım vede kızgınim. Ben mi abartiyorum acaba?

Son düzenleme:
boşver canım ya gelmezlerse gelmesinler sonuçta onlarsızda oldu yani dimi neden şimdi kafana takıyorsun bunları

Bir kaç ay evvel evlenmiştim.. İnsanın o gün en mutlu günüdür,sevdiği aşık olduğu adamla hayatını birlestirecektir.Ve tüm sevdiği dostum arkadaşım dediği sandığı insanları yanında ister değil mı? Buraya kadar herşey normal de benim birkaç çok sevdiğim özellikle bir tanesi dostum, gelmedi.o gün arayarak saçma bir bahane uydurdu tabi.. ve ben çok üzüldüm kırıldım vede kızgınim. Ben mi abartiyorum acaba?
Gecerli sebebi olsa kirilmazdim ama sacma bahane diyosun. Kirilirdim evet.

Cok önceden planlanan bır durum düğün vb gunler .. hastalık ölüm dısında dostumun yanımda olması gerekır.

Eger sehirler arasi mesafe varsa kirilmazdim sonucda gidis gelis vs uzun sürüyor ama ayni sehir de ise kesinlikle haklisin kücük bahanelerle gecistirilcek birsey degil dügününün.. ama onuda bosver dügünün sorunsuz problemsiz kazasiz gecmeside büyük birsey :KK25:

Abartmıyorsunuz
Arkadaşlığınızı gözden geçirmenizi öneririm.
Arkadaş kıtlığı yok bu dünyada, gerçekten arkadaşlığın ne olduğunu bilen arkadaşlar bulun.

Eger sehirler arasi mesafe varsa kirilmazdim sonucda gidis gelis vs uzun sürüyor ama ayni sehir de ise kesinlikle haklisin kücük bahanelerle gecistirilcek birsey degil dügününün.. ama onuda bosver dügünün sorunsuz problemsiz kazasiz gecmeside büyük birsey :KK25:
Orası öyle kazasız belasız atlattık çok şükür..birbtanesi şehir dışındaydi gelecekti ama gelmedi.sonrada 3 ay sonra aradı mesaj attı ama hiç bir şekilde cevap vermedim telefonlarında dönmedim.diğeri aynı şehirde cocuklarini bırakacak kimse yokmuş. Özel bakıcısı annesi ablası ve babaları var.. tarih belli insan önceden ayarlayabilir

Ya aklıma geldi bizim bir grup var kızlar grubu whatsappta. benim de çok sevdiğim yıllardır arkadaşım olan biri de var içinde. Böyle konularda mutlu bir şeyler gelişince onlarla paylaşıyorum tek sessiz kalan o oluyor. Acaba düğünüme gelir mi? :KK51::-)
Ben hiç umursamıyorum üzmüyorum kendimi. Siz de öyle yapın evlenmişsiniz ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK37:

Yok abartmiyorsun.. Benimde arkadas evlendi, yurtdisindaydi simdi turkiyede kaliyor.. Sade yurt disi tel no su var ulasamiyorum.. Face , istigram ve snapchat yok bende ama baskalarin face veya istigramdan aratim yok bulamiyorum :( turkiyede seni ararim dedi. Yok halen yok :( suan belki yeni ciftler belki doludur. Kizimla arkadasimin dogum gunu bir, hatirlarsa belki ozaman hatirlar veya kışı bekliyorum ozaman eli boş olur diye dusunup aramasini umut ediyorum.. Ben evlendigimde ve cocuklarimin dogumunda hediyesi eksik olmadi.. Bende isterim ki ona hediye alip kargoyla yolamak, icimden geliyor cunku...

Ya aklıma geldi bizim bir grup var kızlar grubu whatsappta. benim de çok sevdiğim yıllardır arkadaşım olan biri de var içinde. Böyle konularda mutlu bir şeyler gelişince onlarla paylaşıyorum tek sessiz kalan o oluyor. Acaba düğünüme gelir mi? :KK51::-)
Ben hiç umursamıyorum üzmüyorum kendimi. Siz de öyle yapın evlenmişsiniz ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin :KK37:
Tesekkur ederim:) inşallah amin

Sürekli seninle görüşen biriyse gelmemesine bende kırılır, kızar hatta mesafe koyardım. Belkide çekemedi senin evlenmeni, ya da mutluluğunu çekememişte olabilir. demek gerçek dost değilmiş.

Biraz gaz vermek gibi oldu ama aklıma gelen ihtimalleri söyledim sadece:KK70:

Sürekli seninle görüşen biriyse gelmemesine bende kırılır, kızar hatta mesafe koyardım. Belkide çekemedi senin evlenmeni, ya da mutluluğunu çekememişte olabilir. demek gerçek dost değilmiş.

Biraz gaz vermek gibi oldu ama aklıma gelen ihtimalleri söyledim sadece:KK70:
Aslında durumu ozetlediniz! Öyle yapacağım bende

Bir kaç ay evvel evlenmiştim.. İnsanın o gün en mutlu günüdür,sevdiği aşık olduğu adamla hayatını birlestirecektir.Ve tüm sevdiği dostum arkadaşım dediği sandığı insanları yanında ister değil mı? Buraya kadar herşey normal de benim birkaç çok sevdiğim özellikle bir tanesi dostum, gelmedi.o gün arayarak saçma bir bahane uydurdu tabi.. ve ben çok üzüldüm kırıldım vede kızgınim. Ben mi abartiyorum acaba?
kabul edilebilir sebepsiz
en mutlu gününde yanında olmayan kötü günlerinin birindede vurur abartmıyorsun . benim bir arkadas cevrem vardı bazıları dostumdu dügünden 3 gün bulustuk bir tanesinin sehir dısında stajı vardı birinin görevi baslıyordu sehir dısında gelemezlermiş söylediker ve dostum kardesim dediğim kişi yani üçüncü kişi gülerek ailesiyle tatile antalyaya gidebilrilermiş onu söyledi ve bu kız free de takılabilir yani . o an kaynar sular döküldü basımdan bunu gülerek söylemesi sinirimi dahada arttırdı eve geldim anneme anlattım cok üzüldüm etkisinden cıkamadım uzun süre sonra karar verdim en bas o dostum dediğimi çıkardım hayatımdan cokda iyi yaptım yıllarca zarar vermişti bana . diğerleriylede görüsüyorum ama hakettiği kadar deger veriyorum herkese fedakarlık yapılacaksa ederleri kadar yapıyorum .

belki anlatamayacağı bir sorunu vardı veyahut maddi olarak vs

Back
X