• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkdaşım bana aşık :(

Evlenmeden önce bi manyakta bana böyle musallat olmuştu. Ben polise şikayet ettim . Ogunden sonra ses soluk çıkmadı.
Senın gibi çok yakındık ama o adi çıktı.

Yaş ka
Kızlar aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var. En yakın arkdaşm bana aşık oldu ilk başlarda acaba dedm bişey hissediyomuyum ama sonradan hissetmediğimi fark ettim ve bunu ona söyledim. Fakat anlaöıyo görüştüğüm insanlara gittiğim yerlere bi şekilde karışıyo kendi olmasa arkdaşları ulaşıyo. Telefonumu değiştryim heryeden onuda arkdaşlarmızıda siliyim diyorm. Herkes çok ağır olur diyo ama böle kaçak göçek yaşamaktan yorldm sizce ne yapmam gerek :(
Yaş kaç.

açıkça konuş ona birşey hisstmediğini bu şekild davranmaya devam ederse arkadaşlığınızı da bitireceğini söyle

Bunca yılın hatrı varya ojdan vicdan yaptm. Ama doldum artk kızlar yazdıklarını görseniz hergün bi yazdğyla attğı bi tivitle beni vicdan yaptryo. İster istemez fark ettim ki aman o neder diye ben kendi gönlümede engel vuruyorum.

Arkadaşlığınız size zarar veriyorsa boşverin
Bitirin arakadaşlığınızı

Sen böyle vicdan yapiyorsun kaciyorsun ama o yanlis algiliyor canim her asik insan gibi.. direk catir catir söyleceksin hicbirsey hissetmiyorum diyerek hatta vicdan yaptigini da söyle senin davranislarindan olaylari yanlis algiladigini anlasin icinde hic umut kalmasin. Net olacaksin ki cocugu sürünmede birakmayacaksin senin hakaretlerinden bir anlam cikararak kendisini kandirmasina izin verme.

Eğer bir insana onu istemediginizi net olarak anlatır ve ifade ederseniz. Normal bir insan kendini çeker. Aksi halde uzaklaşmaniz normal çünkü bu artık takıntı halini almış ve bu normal değil ve siz ağır olur falan düşünürseniz tehlikeli hal alabilir. Ya siz net olamiyorsunuz ona ve ortak arkadaslariniza(ortak arkadaslar onemli cunku sizin en ufak gulucugunuz o kisiye cesaretlendirici anlatilabilir).kısmen ilgi kiskanilmak hoşunuza gidiyor yada bu kişi ruh hastasi. Çünkü normal insana has değil bu hareketler istenmediğini bile bile.

Bendede hata var kıyamıyorm diye konuşyodm hep. Biara kestim konuşmayı aylarca yazmadm. Daha sonra çok çok kötü oldğnu duyunca gene kıyamadm aradım. Hatanın büyük payı bende galiba.

Tek çözüm ailene anlatmak durumu onlardan biri konuşsun kendisiyle sen muhatap olma kendisiyle artık görüşmeyeceğini onun seni zorlaması rahatsız etmesi durumunda savsılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylesinler ben öyle kurtulmuştum .

Back
X