- 20 Temmuz 2013
- 672
- 233
- 133
- 32
Başlıkta da belirttiğim gibi lise sondan beri tanıştığım iki arkadaşım vardı ve geçenlerde bunlardan birinin face sinde konuşmalarını yakaladım. isimlerini anmak istemiyorum o yüzden i ve s olarak hitap edeyim. i nin face sinde s ile konuşmalarını okudum. Biz dört kız arkadaştık. İkisi , ben ve ikizim. i ve s benle ikizim hakkında öyle şeyler konuşmalardı ki...... düşmanımız olsa anca bu kadar olurdu. "Ay bunlar ne mallar, keşke nişanıma gelmeseler (ama gitmemiz için yalvardılar resmen ablam hastaydı diye birimiz gidemedik), zaten menfaatleri olmasa bişey yapacakları yok vs.vs.." halbuki görseniz hergün beraberdir. Canımlı cicimli konuşmalar samimi muhabbetler derstleşmeler ... ben EN yakın onları bitmiştim oysa. Gittik. Konuştuk. .gördüm dedim mesajlarınızı. Ne dese beğenirsiniz. ... s başladı bağırmaya ben zaten seninle iyi değildim de ben ikizinle yakın olabilmek için seninle konuşuyodum da.. tam kalkıp gidicez bağırmaya başladı hakkımda bildiklerini tek bi kişiye söylersen mahfederim seni felan falan .. ben hiçbirşey demedim.seni Allah'ıma havale ediyorum dedim kalktık. Bir daha da görüşmedik onlarla. . Ama öyle çok yandı ki içim ..