- 17 Mayıs 2016
- 1.832
- 1.862
- 133
- 51
öyle dedim zaten bu sıralar psikolojim normal değil önceki konumu okuduysanız 2.5 yıllık sevgilim bana tokat attığı için ayrıldım. zaten sağlıklı düşünemiyorumKuzum bunlara takılma, hayat daha neler gösterecek sana. Böyle gidersen beyninde ur oluşur. Boşversene kimseye güvenme zaten
Takilma bunlara alti ustu instagram takip ,biz buyukler bile usulen kabul ediyoruz ,sonucta cikma degil ,ciddi birsey yok ortada ,biraz daha serin ol ,tabi ki bozuldum insanız sonuçta hepimizin egoları var. ancak ben çocuğu ayırtmadım yanlış anlaşılmasın eğer pelin bana gelip deseydi ki: nelly ben bu çocuktan hoşlandım veya takip etti kabul ettim. ben arada durmazdım çekilirdim zaten. ancak bana gelip merti kötüleyip sonra arkadaşlık teklifini kabul etmesi benim güvenimi sarstı. sonuçta yalan söylemiş oldu bir yerde haksız mıyım?
3 yıl bence güvenmek için az... ( ben güvene inanmam ama güvene yakın duygular için bile az bir süre ) Araya mesafe koy , takılmıyormuş gibi yap . Sakın ona bağlanma sen üzülürsün . Başıma gelmişti her şeyimi bilen kız benim hoşlandığımla çıkıp sen istersen ayrılırım demişti3 yıldır arkadaşım. eskiden aynı odada kalırdık herşeyimi anlattığım birisi, bende şaşkınım
haklısınız sanırım oluruna bırakmak lazım bazen. Gelecek neler gösterecek bilmiyorum tabiiTakilma bunlara alti ustu instagram takip ,biz buyukler bile usulen kabul ediyoruz ,sonucta cikma degil ,ciddi birsey yok ortada ,biraz daha serin ol ,
Bir sure sonra idare etmeyi ogreniyorsun ,
Adam zaten kotu niyetli 2 gun sonra arkadasin pisman olur
gerçekten mi? o zaman beni iyi anlıyorsunuzdur. ben bu konuyu dışardan okusam aman ne var bunda tapulu malın değil ya derdim. ama yaşayınca öyle olmuyor gerçekten. insanlar egolarına yenik düşüyor. hoşuna gitti besbelli benim değilde onun beğenilmesi, kırıldım ama allahtan aşık falan değilim yani..3 yıl bence güvenmek için az... ( ben güvene inanmam ama güvene yakın duygular için bile az bir süre ) Araya mesafe koy , takılmıyormuş gibi yap . Sakın ona bağlanma sen üzülürsün . Başıma gelmişti her şeyimi bilen kız benim hoşlandığımla çıkıp sen istersen ayrılırım demiştikaraktersiz ya ... böylelerine sinir oluyorum o yüzden
gerçekten mi? o zaman beni iyi anlıyorsunuzdur. ben bu konuyu dışardan okusam aman ne var bunda tapulu malın değil ya derdim. ama yaşayınca öyle olmuyor gerçekten. insanlar egolarına yenik düşüyor. hoşuna gitti besbelli benim değilde onun beğenilmesi, kırıldım ama allahtan aşık falan değilim yani..
Çocuk zaten hoşlandığını söylemiş ortak arkadaşımıza hatta boş ev ayarlamaya kalkmış o gece pelin için. ancak pelin de buna izin vermiş oldu takibine geri dönerek.Sosyal medyada 10 veya daha fazla resmini begenen cikma teklifi etmis oluyor.
30 u gecerse bu resmen evlilik teklifi oluyor diyorlardi. Buda oyle bisey galiba.
Takip ediyorlar demekki hoslaniyorlar.
Aman Allahim.
Abartiyosun.
Oturup gayette güzel sohbet etti orada valla hiç uğraşmadı beni de dahil etmek içinİlla sevgiliniz olmasına lüzum yok.. Birinden hoşlanıyorsanız en yakın arkadaşınız olarak sizin tanışmanıza yardımcı olması gerekirdi. Yani kendisi onun yanına oturacağına seni oturtmaya çalışması gerekirdi.
Çocuk zaten hoşlandığını söylemiş ortak arkadaşımıza hatta boş ev ayarlamaya kalkmış o gece pelin için. ancak pelin de buna izin vermiş oldu takibine geri dönerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?