en yakın dostuma bir daha nasıl güvenirim?

Kuzum bunlara takılma, hayat daha neler gösterecek sana. Böyle gidersen beyninde ur oluşur. Boşversene kimseye güvenme zaten
öyle dedim zaten bu sıralar psikolojim normal değil önceki konumu okuduysanız 2.5 yıllık sevgilim bana tokat attığı için ayrıldım. zaten sağlıklı düşünemiyorum

Takilma bunlara alti ustu instagram takip ,biz buyukler bile usulen kabul ediyoruz ,sonucta cikma degil ,ciddi birsey yok ortada ,biraz daha serin ol ,
Bir sure sonra idare etmeyi ogreniyorsun ,
Adam zaten kotu niyetli 2 gun sonra arkadasin pisman olur

3 yıldır arkadaşım. eskiden aynı odada kalırdık herşeyimi anlattığım birisi, bende şaşkınım
3 yıl bence güvenmek için az... ( ben güvene inanmam ama güvene yakın duygular için bile az bir süre ) Araya mesafe koy , takılmıyormuş gibi yap . Sakın ona bağlanma sen üzülürsün . Başıma gelmişti her şeyimi bilen kız benim hoşlandığımla çıkıp sen istersen ayrılırım demişti karaktersiz ya ... böylelerine sinir oluyorum o yüzden

haklısınız sanırım oluruna bırakmak lazım bazen. Gelecek neler gösterecek bilmiyorum tabii

gerçekten mi? o zaman beni iyi anlıyorsunuzdur. ben bu konuyu dışardan okusam aman ne var bunda tapulu malın değil ya derdim. ama yaşayınca öyle olmuyor gerçekten. insanlar egolarına yenik düşüyor. hoşuna gitti besbelli benim değilde onun beğenilmesi, kırıldım ama allahtan aşık falan değilim yani..

evet ama 8, sınıftım yinede koymuştu . o zaman o kızın karaktersiz olduğunu anlamıştım . senin arkadaşında istemem de yan cebime koy yapıyor ben diyeyim

Sen haklısın arkadaşın sana yalan söylüyor. Besbelli hoşlanmışlar işte yakında da duyarsın çıkmaya başladıklarını.

İlla sevgiliniz olmasına lüzum yok.. Birinden hoşlanıyorsanız en yakın arkadaşınız olarak sizin tanışmanıza yardımcı olması gerekirdi. Yani kendisi onun yanına oturacağına seni oturtmaya çalışması gerekirdi.

Sosyal medyada 10 veya daha fazla resmini begenen cikma teklifi etmis oluyor.
30 u gecerse bu resmen evlilik teklifi oluyor diyorlardi. Buda oyle bisey galiba.
Takip ediyorlar demekki hoslaniyorlar.
Aman Allahim.
Abartiyosun.

Sosyal medyada 10 veya daha fazla resmini begenen cikma teklifi etmis oluyor.
30 u gecerse bu resmen evlilik teklifi oluyor diyorlardi. Buda oyle bisey galiba.
Takip ediyorlar demekki hoslaniyorlar.
Aman Allahim.
Abartiyosun.
Çocuk zaten hoşlandığını söylemiş ortak arkadaşımıza hatta boş ev ayarlamaya kalkmış o gece pelin için. ancak pelin de buna izin vermiş oldu takibine geri dönerek.

Oturup gayette güzel sohbet etti orada valla hiç uğraşmadı beni de dahil etmek için

Çocuk zaten hoşlandığını söylemiş ortak arkadaşımıza hatta boş ev ayarlamaya kalkmış o gece pelin için. ancak pelin de buna izin vermiş oldu takibine geri dönerek.

Belki pelinin bos evden haberi yoktu?
Sadece masada sunlari konstuk dedigi konularda kaldilar? Belki ben lavuboya gidicem diyip arkdasi aramistir ev ayarla diye?

ahmet gelir mehmet gider falan demişsin eee tamam problem ne bu kadar takacak birşey yok ozaman

ama

tabi o ilgiyi, takipleşmeyi ben isterdim olmadı ve arkadaşımı kıskanıyorum diyedebilirsin. çok samimi arkadaşınız olmasından daha çok pelinle yarışa girmişsiniz sanki, hoş degil buda samimi bir arkadaşlıkta degil.

Kizcagiz gayet guzel aciklamasini yapmis. Sen senin yerine onu begendi diye bozuluyosun anlasilan. Ama oglanin derdi ciddi degil sex yapacagi kiz ariyo. Ben olsam sevgili bile olsalar tinlamazdim. Sonucta oglan senin sevgilin degil elinden almamis. Kendini kullandiracaksa kullandirsin. Bu kadar ustune gittigin icin kiz icin de durduk yere cazip olmus herhalde

bana normal geldi pelin
napsaydı çocuğu engellese miydi
ama yine de kendi yerime koyuyrum ben olsam takip etmezdim geri
bence pelin de o çocuktan hoşlanıyor ama senden dolayı yaklaşamıyor..

Pelin in söyledikleri doğru ise hakli. Ayıp olmasın diye eklemistir. Belki de hoslanmistir. Senin de alinman normal . Arkadasindan daha hassas davranmasini beklemissin.Hikayede tek anormal mert. Oda ayarlamak nedir ya . Hoduk.

Sizin arkadasliginiz da çok sağlam değilmiş. Bi mert rüzgar olup arkadasliginizi dağıtabilmis.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…