en yakın dostuma bir daha nasıl güvenirim?

Açıkça konuşmak gerekirse Pelin güvenilir bir kız değil
Çok uyanık ve sinsi
İnsan dostunun hoşlandığı insanla çıkmaz
Resmen yüzüne baka baka sana yalan söylüyor senin hoşlandığın çocukla pişkin pişkin flörtleşiyor
O kız tehlikeli. Uzak dur hayatından çıkar o kızı
Mert'ten hoşlandığı için değil senin Canını acıtmak için yapıyor bunları

Bazı insanların böyle egosu var Seninle rekabet halinde bak sen değil ben kaptım çocuğu gibi..

Çok sessiz bile kalmışsın Pelin'e karşı
Sen gerçek dost değilsin ayıp yaptın bana herşeyin farkındayım diyerek bitir arkadaşlığını

Dost dediğim insanın hoşlandığı çocuğun yanına oturmam daha çok sen geç arkadaşım derim
Bütün gece çocukla sohbet etmem daha çok ikisini ayarlamaya çalışırım
Ve karşılıklı takipleşmem ikisi sevgili olmadığı sürece yanlış anlaşılmasın diye

Pelin bana masum gelmedi
Burda mesele Mert değil mesele Pelin'in güvenilir dost olmaması yanlış yapmış bence

Amaaaan bosversene, cocugun ici bosmus zaten Pelin in de dedigi gibi. Akla bak ya ne demek bize bos ev ayarlasana, pelinden hoslandim falan. Bu nasil cirkin bir krakterdir ya? Daha yeni tanistigi bir kizi yataga atabilecegine dair nasil bir ozguveni var? Ben olsam bu cocuktan uzak dururdum.

İlişkilerde biraz esnek ve rahat olun bence. yaşınız çok genç neler yaşayıp neler göreceksiniz. benim başıma gelmişti böyle bir durum yabancıya gitmesin sen götür demiştim arkadaşıma öylesine beğendiğim bir çocuk için daha fazlası gelmez içimden. gerçekten çok hoşlandığım, aşık olduğum bir çocuk olsa kahrımdan, hırsımdan heder olurdum ama yalan yok.

Bu kadar abartılacak birşey yok ortada bence.
Siz bir çocuğu beğenmişsiniz, tesadüfen aynı ortamda çocuk belli ki arkadaşınıza yazmış inceden.
Arkadaşınız da demiş size "sana göre biri değil çok boş biri" diye.
Demekki sizi arkadaşınız iyi tanıyor.

İnstagramda merak ederek takip etmiş olabilir, demiş zaten kaldırdım takibimi diye.
Uzatacak hiç birşey yok.
Siz arkadaşlığınıza bakın, bir erkek için de arkadaşlığınızı zedelemeyin derim.
Siz de demişsiniz ahmet gider mehmet gelir, hayat böyle gerçekten.
Ama gerçek samimi dostlar giderse gelmez...

Belki pelinin bos evden haberi yoktu?
Sadece masada sunlari konstuk dedigi konularda kaldilar? Belki ben lavuboya gidicem diyip arkdasi aramistir ev ayarla diye?
Zaten pelinin bunlardan haberi yok ki. sadece takibine karşılık vermesı ancak bana haber vermemesi beni üzen durum

Haklısınız bozuldum evet. Bir sureligine arama mesafe koyup sonra aşacağım sanırım. bu arada üstüne hiç gitmedimki dun g3ceye kadar bu konu hakkında ona tek kelime etmedim

bana normal geldi pelin
napsaydı çocuğu engellese miydi
ama yine de kendi yerime koyuyrum ben olsam takip etmezdim geri
bence pelin de o çocuktan hoşlanıyor ama senden dolayı yaklaşamıyor..
Hoşlanıyorsa buyursun alsın birşey demiyorumki sonuçta kırk yıllık aşkım değil bir şey degil. neden bana söylemiyor ama burada güvensizlik basliyor

Yorumunuz için teşekkür ederim. bu konuyu bir düşüneceğim. daha mesajına cevap vermedim zaten bakalım

Benimle rekabet edip sinsilik yaptığını düşünmüyorum çünkü o karakterde bir kız değil. ancak şuan emin olamıyorum tabiiki..
Güzel aciklamissiniz mesele mert değil hiç bi zaman olmadi da zaten. ben ondan oraya oturmayıp masadan kalkmayı teklif etmesini falan bekledim. hadi hoşlandı diyelim gelip yüzüme söylemeliydi bu konuyu.. bilemiyorum kafam çok karışık.

Gerçek dost olsaydı hoşlansaydı bile içine gizlerdi senin mertle olmanı isterdi
Diyorum ya Mert'in yanına oturup onunla sohbet etmek yerine sizi ayarlamaya çalışırdı

Hayır yani gözünün içine baka baka yapıyor birde sana olur mu öyle şey diyor
Uzak dur o kızdan canım ondan sana arkadaş olmaz ben olsam bir dahaasla güvenmezdim

Benim arkadaşım beğendiğim biriyle sohbet etti diye kafaya takmazdım.Hele begendıgım kişinin adam olmayısına hiç.. İcraata geçmiş bir eylem olmadığına göre arkadaşınıza darılıp güceneceğiniz bişey yok bence..

İlk kez tanıştığı kişiyi eve götürme potansiyeli olan biriymiş zaten

Uzak dur böyle insanlardan

Ayrıca dostluk denen şey çok nadir gelişir.

Siz pelinle arkadaşsınız. dost olsaydınız bu hareketleri yapmazdı

Üniversite arkadaşlıkları anlık ve geçici olur çoğu defa

Aman sanki eski sevgilinle takipleşmiş belki kısmetidir birbirlerinin olabilir yani böyle şeyler yanyana gelince etkilşenmişler birbirlerinden sana korkusundan da söyleyememiş üstüne gitme ben sorun etmezdim al karşim güle güle kullan der geyik çevirirdim üstüne

Arkadaşın nasıl bir yol izler bilmiyorum ama.
Bende üniversitede böyle bişey yaşadım tıpkısının aynısı, yılbaşı gecesi beni aldattığını öğrendim hemde kiminle o en yakın arkadasımla.
Mert önemli olmayabilir senin için ama yarın hayatına giren mehmet önemli olur bu sefer üzülen yine sne olursun.

Senin pelin çocuğa takıldı
allah bilir daha ne geçiyodur aralarında
şu an yoksa bile gelecekte....bi yandan da seni idare ediyo bence pelin...manyak egosu da tavan şu an...
ikili oynutor gözün onda olsun...

Abarttigini dusunenlerden biride benim. Uni yillarinda vs cok normaldir, senin hoslandigin begendigin cocuk bi arkadasindan etkilenebilir. Tanismis/gorusmus olsan elbette olayin boyutu degisirdi.
Kiskanclikla guvensizligi karistirma derim ben. Gereksiz ego ve kapriste yapma. Hem arkadasin gayet net ve hos davranmis, takipten cikmis. Muhabbette etmis olabilir, muhabbet/ilgi herkesin hosuna gider normaldir.

bence biraz abartmışsın ya sonuçta ortada çokta bir şey yok

Ben burada adami sahiplendiginizi vs dusunmuyorum arkadasiniza ayar olmakta haklisiniz tapulu mal meselesi degil bu insanlarin sahipleri yoktur ama bi arkadasim birinden hoslansa onunla bu kadar icli disli olmam rahat olucaz genclik aman kasilmayalim diye iyice gururu serefi elden biraktilar..

Hos degil bu! Bence dusman olmayin ama bir dahaki hatasinda defedin gitsin cunku simdi silseniz nellyyone beni bi erkek icün sildiiegg diye sacmalar uzak durun bi muddet elbet baska bi pisligi olur

Sevgilinden yeni ayrılmışsın sen bu çocuktan en fazla ne kadar hoşlanmış olabilirsinki , en fazla begenmissindir.Pelinin yaptığı normal geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…