Zaten pelinin bunlardan haberi yok ki. sadece takibine karşılık vermesı ancak bana haber vermemesi beni üzen durumBelki pelinin bos evden haberi yoktu?
Sadece masada sunlari konstuk dedigi konularda kaldilar? Belki ben lavuboya gidicem diyip arkdasi aramistir ev ayarla diye?
Haklısınız bozuldum evet. Bir sureligine arama mesafe koyup sonra aşacağım sanırım. bu arada üstüne hiç gitmedimki dun g3ceye kadar bu konu hakkında ona tek kelime etmedimKizcagiz gayet guzel aciklamasini yapmis. Sen senin yerine onu begendi diye bozuluyosun anlasilan. Ama oglanin derdi ciddi degil sex yapacagi kiz ariyo. Ben olsam sevgili bile olsalar tinlamazdim. Sonucta oglan senin sevgilin degil elinden almamis. Kendini kullandiracaksa kullandirsin. Bu kadar ustune gittigin icin kiz icin de durduk yere cazip olmus herhalde
Hoşlanıyorsa buyursun alsın birşey demiyorumki sonuçta kırk yıllık aşkım değil bir şey degil. neden bana söylemiyor ama burada güvensizlik basliyorbana normal geldi pelin
napsaydı çocuğu engellese miydi
ama yine de kendi yerime koyuyrum ben olsam takip etmezdim geri
bence pelin de o çocuktan hoşlanıyor ama senden dolayı yaklaşamıyor..
Yorumunuz için teşekkür ederim. bu konuyu bir düşüneceğim. daha mesajına cevap vermedim zaten bakalımBu kadar abartılacak birşey yok ortada bence.
Siz bir çocuğu beğenmişsiniz, tesadüfen aynı ortamda çocuk belli ki arkadaşınıza yazmış inceden.
Arkadaşınız da demiş size "sana göre biri değil çok boş biri" diye.
Demekki sizi arkadaşınız iyi tanıyor.
İnstagramda merak ederek takip etmiş olabilir, demiş zaten kaldırdım takibimi diye.
Uzatacak hiç birşey yok.
Siz arkadaşlığınıza bakın, bir erkek için de arkadaşlığınızı zedelemeyin derim.
Siz de demişsiniz ahmet gider mehmet gelir, hayat böyle gerçekten.
Ama gerçek samimi dostlar giderse gelmez...
Benimle rekabet edip sinsilik yaptığını düşünmüyorum çünkü o karakterde bir kız değil. ancak şuan emin olamıyorum tabiiki..Dost dediğim insanın hoşlandığı çocuğun yanına oturmam daha çok sen geç arkadaşım derim
Bütün gece çocukla sohbet etmem daha çok ikisini ayarlamaya çalışırım
Ve karşılıklı takipleşmem ikisi sevgili olmadığı sürece yanlış anlaşılmasın diye
Pelin bana masum gelmedi
Burda mesele Mert değil mesele Pelin'in güvenilir dost olmaması yanlış yapmış bence
Gerçek dost olsaydı hoşlansaydı bile içine gizlerdi senin mertle olmanı isterdiBenimle rekabet edip sinsilik yaptığını düşünmüyorum çünkü o karakterde bir kız değil. ancak şuan emin olamıyorum tabiiki..
Güzel aciklamissiniz mesele mert değil hiç bi zaman olmadi da zaten. ben ondan oraya oturmayıp masadan kalkmayı teklif etmesini falan bekledim. hadi hoşlandı diyelim gelip yüzüme söylemeliydi bu konuyu.. bilemiyorum kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?