• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakin erkek arkadasimi kisitliyorum ve bu huyumdan vazgecmek istiyorum :(

Bu geçici bir şey diyecegiz de ergensin kisilik böyle sekillenip kalirsa ne olacak . Biraz arkadaşlarindan uzaklaş kendinle kal kimseye karişmamayi dene .

Bir gün vazgecerler senden bu huylarindan dolayi hakli olarak , o zaman sorunlarin daha çok artar .
zaten dun erkek olandan ozur diledim ama pek kabul etmedi gibi

çocuk üzerinde hiçbi hakkın yok kusura bakma. her dediğini yapıyosa senden hoşlanıyo büyük ihtimal. ama öyle değilse yarın bi gün sevgilisi olduğunda evlendiğinde karşıdaki kız senin bu tavırlarını kabul etmez söylim.
hoslanma felan yok ikimiz kardes gibiyiz o yuzden.

17 yaşındasın ama 15 yazıyor? Bence yaşını büyük yazıyorsun zaten yazdıkların da yaptıkların da 17 yaşına göre de çok çocukça..
Böyle gidersen çevrende arkadaşsız kalacaksın ben söyleyim

17 yaşındasın ama 15 yazıyor? Bence yaşını büyük yazıyorsun zaten yazdıkların da yaptıkların da 17 yaşına göre de çok çocukça..
Böyle gidersen çevrende arkadaşsız kalacaksın ben söyleyim
ne 15 i ben 2003 luyum

bence degil asiri sevgi
Büyüyünce kalmiyor böyle şeyler şimdi sevgi dedigin duruma yillar sonra saygisizlik diyeceksin emin ol bundan . Kimsenin hayatina karismaya hakkimiz yok ve baskalarinin bizim hayatimiza karişmaya hakki olmadigi gibi .

Asla ayrilmayacagiz dedigimiz bir çok insani zaman , yollar , ölüm ve daha birçok sebep ayiriyor . Bunu bilirsen senin için daha kolay olur . Şu an dostuklar güzel tabi ki eglen gez ama kimseyo kisitlamadan . Senin emir erin degil onlar arkadaşin dostun onlarin isteklerine de saygi duymalisin .

Üniverstedeyken samimi bir arkadaşim yapmisti bunu bana kiskanmisti , hatta diger arkadasimla aramizda yalan olan laflar getirip götürmüstu aramizi bozmuştu . Sonra ne oldu biliyor musun ikimizde o kişi ile arkadaşligi bitirdik ama yillar geçmesine ragmen biz hala konuşur görüşürüz.

Büyüyünce kalmiyor böyle şeyler şimdi sevgi dedigin duruma yillar sonra saygisizlik diyeceksin emin ol bundan . Kimsenin hayatina karismaya hakkimiz yok ve baskalarinin bizim hayatimiza karişmaya hakki olmadigi gibi .

Asla ayrilmayacagiz dedigimiz bir çok insani zaman , yollar , ölüm ve daha birçok sebep ayiriyor . Bunu bilirsen senin için daha kolay olur . Şu an dostuklar güzel tabi ki eglen gez ama kimseyo kisitlamadan . Senin emir erin degil onlar arkadaşin dostun onlarin isteklerine de saygi duymalisin .

Üniverstedeyken samimi bir arkadaşim yapmisti bunu bana kiskanmisti , hatta diger arkadasimla aramizda yalan olan laflar getirip götürmüstu aramizi bozmuştu . Sonra ne oldu biliyor musun ikimizde o kişi ile arkadaşligi bitirdik ama yillar geçmesine ragmen biz hala konuşur görüşürüz.
kotu bir sey oldugunu biliyorum kiskancligin ve birakma calismalarina basladim

ulkede 5 yasindaki kiz cocuguna tecavuz ediliyor onca kadin olduruluyor benim yaptigim mi bencillik oluyor?Garipsiniz

Hah klasik demogoji ve ad homineme başladık. Dünyada savaşlar var, çocuklar sınırdan geçerken öldürülüyor, kamplarda tecavüze uğruyorlar, avlanma yasaklarına uymayan insanlar yüzünden pek çok hayvanın nesli tükendi-tükeniyor, çocuk işçiler hala bu dünyanın acı gerçeği... Bunları saymayı unutmuşsun.

Hah klasik demogoji ve ad homineme başladık. Dünyada savaşlar var, çocuklar sınırdan geçerken öldürülüyor, kamplarda tecavüze uğruyorlar, avlanma yasaklarına uymayan insanlar yüzünden pek çok hayvanın nesli tükendi-tükeniyor, çocuk işçiler hala bu dünyanın acı gerçeği... Bunları saymayı unutmuşsun.
edebiyata da basladik onu unutma ben o olaylari biliyorum unutmadim asla da unutmam :)))

Back
X