• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakinindakinden Esini kiskanmak! Delilik mi bu?

Allah korusun, elinden almak demeyin:KK61: oyle bir sey olacagini zaten dusunmuyorum, dusunmekte istemiyorum ama benim onun eski esine olan davranislarimi dusundukce, onun ki de tam tersi yonde olunca da afalladim ben. Evet yapilarimiz da farkli ama ben ondan daha sosyalimdir, daha konuskanimdir, daha sicagimdir vs. O halde mesafemi korumusumdur ben hep. Yani tum bu ozellliklerimizi de kiyaslayinca onun kimseyle samimi olmayip esimle samimi olmasi da bir soru isareti. Bunlari dusunmek, yazmak bile inanin ellerimi titretiyor, yuregimi sıkıstırıyor.,
O kadar hassas bir konu ki bu. Aslında burada paylaşmak bile ne kadar doğru onu düşünüyorum şuan.
Herkesin hassasiyetleri, insan ilişkileri farklı, verdiğiniz örneklere asla katlanamayacak, daha kapalı çerçevede değerlendirecek üyeler var, nitekim yazanlar da olmuş, normal bulmadıklarını. Bunları okudukça iyice dolduracaksınız kendinizi. Tam tersine (ben de aralarındayım) daha rahat yaklaşan üyeler var. Bu saydıklarınızı ben yaşasam hayatta aklıma şüphelenmek gelmez mesela. Bunları okuyunca kızacaksınız belki.

Bu yüzden bunu değerlendirirken sadece ablanızı düşünün. Mesela ablanızın herkesle samimi olmadığını yazmışsınız, bu soru işareti sizin açınızdan. Bu durumu tam tersi de değerlendiremez miyiz? Eşinizi insan olarak gerçekten sevmiş, kendine yakın hissetmiş olabilir mi? Eşinizden kötülük gelmeyeceğini görüp, ona güvenebileceğini hissettiği için ona kardeşi gibi yakın olabilir mi? Belki siz eski eniştenizden o güveni alamadınız, ki alsaydınız belki siz de ona abi gibi davranacaktınız. Bu açıdan değerlendirebilir miyiz.

bilmem seviyor gorunuyor. uvey ablam aslinda, babamin ilk esinden:olamaz:

sevgi konusunda üveymiş, özmüş benim için farketmiyor ama sizi kıskanıp, mutsuz olmanızı istiyor olabilir mi diye sordum.
olabilir mi sizce? Daha önceden bi tartısma ya da onun çok ıstedıgı bır seyı sizin elde ettiginiz oldu mu:?

Algida secicilik yapiyor olabilirsiniz. Bir ulke duyunca google a yazip tarihi yapilarima bakarim.
Telefonu siz actiginiz icin iyi oldugunuzu dusunup, esinizi sormus olabilir.
Ellerinizi ayirip ortaniza gecmediyse, tesaduf olmustur. Birde ciftler yanyana yuruyunce 3.kisi genelde unutulur, muhabbete dahil olamaz.

Back
X