- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi misspurple
Gülden kkaraböcek de eski arabekscilerden ablası nese karabocek in kocasıyla evlenmisti. Hatta ssarkisi da vardi, makale iicin arastirmistim. Ama evlisin, adli sarkiyi enistesine yazmis.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülden kkaraböcek de eski arabekscilerden ablası nese karabocek in kocasıyla evlenmisti. Hatta ssarkisi da vardi, makale iicin arastirmistim. Ama evlisin, adli sarkiyi enistesine yazmis.
Ahahahhahahagel sen onu bana sor
dün gece rüyamda annemler bize geliyyy eşim bna o.... diyi
hepsini geçtim bi de sabah adama tavır yapmiyaydim iyiydi garibim sabahtan beri ne oldu neyin var diyip duruyo
Kizi sakinlestirecegimize iyice alevliyozSinirlerim bozuldu
ne olcaksak böyle böyle sonumuz Hayır olsun insallahAhahahhahahasuper ya ben de hafiften sorular sorup deniyorum nerden cikti manyak misin diyor bir de tartisiyorum
ruyamda da karışık kurusuk seyler görüp burdaki seylerle alakali sabah uyanip kavga ediyorum ya da tartisiyorum
r
Aynen oyle olduKizi sakinlestirecegimize iyice alevliyoz![]()
Sen tam benliksinne olcaksak böyle böyle sonumuz Hayır olsun insallah![]()
Ahahah bende oyle ya burdaki konulari okuyunca soyle olursa naparsin falan diye soruyorum sinirleniyorAhahahhahahasuper ya ben de hafiften sorular sorup deniyorum nerden cikti manyak misin diyor bir de tartisiyorum
ruyamda da karışık kurusuk seyler görüp burdaki seylerle alakali sabah uyanip kavga ediyorum ya da tartisiyorum
r
Aynen ben de bunu düşünüyordum, araya girmek de ne var? Eşimle benim arama giren de olmuştur, benim aralarına girip (hatta kollarına girerek) yürüyüşlerine dahil olduğum yakınlarım da var. Tamamen samimiyetten.arada yürümeye kaç kişi takılmış takılacak bir şey yok ki, benim eski sevgilim abisi de kaç kere ortamızdan yürüdü. hatta bi keresinde sinemada da yanımda o oturacaktı da ben köşeye geçmiştim mesela. daha sonra da onu bolca stalkladım. bi sitede yazarmış, bir sürü yazısını açtım okudum üşenmedim. o da beni sosyal medyadan bulmaya çalışmış, sevgilim arama kısmında gördüğünü söylemişti.
ne abisine karşı bi art niyetim vardı ne de onun bana karşı. illa altta bir şeyler aramanın lüzumu yok.
belki bu konuyu başkası açsa "çok sanmam ama olabilir, insan çiğ süt emmiş, insan boş yere şüphelenmez" derdim ama siz hastalık derecesinde kıskanç olduğunuzu belirtiyorsunuz. o yüzden büyük ihtimalle sizin kuruntunuz. bu kadar kıskanç bir insanın hislerine ben güvenmem açıkçası.
Benimk henüz okuyup sorduğumu bilmiyor ve hayranim su beynine uykuda bile senaryo yaziyon sonra gercekmis gb davraniyon diyo. Bir kere rüyamda gordum burdaki bi konuyu sabah uyandim o kadar kötüydü nasil etkilenmisim direk gercek gb mesaj atip agzima ggeleni saydim. 1 saat sonra kendimi ruya olduguna inandirdim hala supheliyim ruya miydi diyeAhahah bende oyle ya burdaki konulari okuyunca soyle olursa naparsin falan diye soruyorum sinirleniyorokuma sunlari diyor
![]()
Emoji kullandik ama dalga gecmedik yanljs anlamayin ben size hak veriyorum olabiliyor boyle seyler zayen yazdim youtubeden onediodan okuyabilirsiniz enistesoyle evlenen birlikte olan cok, burda konu acanlar da oldu. O yuzden size kiskancsiniz ondan diyemem dikkatli olun ve mesafeli olun bence. Ve esinizle ilgili ozel seyleri ablanizla paylasmayinDalga gecer gibi yazanlari gorunce uzuldum. Destek almak icin paylastim bu sorunumu, kimseye anlatamadigim derdimi sizlerle paylasmak istedim.
Hastalik boyutunda dedim evet ama en yakinlarimi bu yasima kadar hic kiskanmamistim.
Ben baskalarinin ikili iliskilerindeki munasebetime cok ozen gosteren birisiyim, keza ablamin eski esiyle olan diyalogumda davranislarimda o derece mesafeliydi. Fakat bunu ondan goremedim. Aksine hic kimseyle olmadigi kadar samimi. İnsanlarla iletisimi cok iyi olmayan biri ama esim ortamda oldugunda enerjisi yukseliyor, sohbetler, kahkahalar vs bariz. Su an kesinlikle objektif yaziyorum.
Kiskancim diye hislerime guvenmeyen de guvenmesin, yapcak bi sey yok.
Sizinle sadece derdimi paylasmak ve yardim edebileceklerden yardim gormek istedim hepsi bu.
Canım ben de kiskancim seni anliyorum ben de yakinlarimi kiskanmam, mesela gelinimizle bana sürpriz hazirlarlar ama mesafeyi korurlar. İkisi de sürpriz olup bitince direk bana anlatırlar mesela boyle yyaptik diye gosterirler mesajlari. Çünkü Huyumu bilirler. Ve fazla samimiyete karsiyim akraba da olsa mesafe olmali. Yaşlar denkse.Dalga gecer gibi yazanlari gorunce uzuldum. Destek almak icin paylastim bu sorunumu, kimseye anlatamadigim derdimi sizlerle paylasmak istedim.
Hastalik boyutunda dedim evet ama en yakinlarimi bu yasima kadar hic kiskanmamistim.
Ben baskalarinin ikili iliskilerindeki munasebetime cok ozen gosteren birisiyim, keza ablamin eski esiyle olan diyalogumda davranislarimda o derece mesafeliydi. Fakat bunu ondan goremedim. Aksine hic kimseyle olmadigi kadar samimi. İnsanlarla iletisimi cok iyi olmayan biri ama esim ortamda oldugunda enerjisi yukseliyor, sohbetler, kahkahalar vs bariz. Su an kesinlikle objektif yaziyorum.
Kiskancim diye hislerime guvenmeyen de guvenmesin, yapcak bi sey yok.
Sizinle sadece derdimi paylasmak ve yardim edebileceklerden yardim gormek istedim hepsi bu.
Bence bize demedi, başka yorumlar da var dalga gibi olanEmoji kullandik ama dalga gecmedik yanljs anlamayin ben size hak veriyorum olabiliyor boyle seyler zayen yazdim youtubeden onediodan okuyabilirsiniz enistesoyle evlenen birlikte olan cok, burda konu acanlar da oldu. O yuzden size kiskancsiniz ondan diyemem dikkatli olun ve mesafeli olun bence. Ve esinizle ilgili ozel seyleri ablanizla paylasmayin
Gormedim onlaari seninle konuşuyorduk bakimBence bize demedi, başka yorumlar da var dalga gibi olan![]()
Biraz daha örnek versene valla ben sana hak veriyorum ben de kiskancimAyrica zaten yeterince yakinimi dert etmenin de vicdan azabindayim, nasil boyle bi sey hissedebiliyorum diye. O yuzden de uzun sure gozlem yaptim. Hep kendime telkinlerde bulundum bir sey yok abartiyorsun diye. Fakat size yazdigim hicbir ornek de kiskancligimin verdigi farklilasma, abartma vs yok
asıl bence zaten ortadan yürümek gerekAynen ben de bunu düşünüyordum, araya girmek de ne var? Eşimle benim arama giren de olmuştur, benim aralarına girip (hatta kollarına girerek) yürüyüşlerine dahil olduğum yakınlarım da var. Tamamen samimiyetten.
Bu demek değil ki, aranıza girdim siz artık ayrılın, kocan benim yanımda yürüyecek.
asıl bence zaten ortadan yürümek gereksonuçta evli olan çift sürekli beraber değil mi? ordaki diğer kişiyse misafir gibi, o ikisiyle nadir görüşüyor ve amacı onların ikisiyle birden vakit geçirmek. bilmiyorum ben açıkçası sevgilimle bir ortama girdiğim zaman ondan ziyade diğer insanlarla ilgilenir vakit geçirirdim, keza o da öyle yapardı. aramızda muhabbeti, birlikkte yürümeyi her zaman yapıyoruz zaten. başka insanlarlayken de dip dibe olmanın manası var mı? ya da hep dip dibe duracaksak başka insanlarla görüşmenin manası var mı?