• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakınınızdan beklediğiniz davranışları kırk kat yabancı biri yapınca ne hissediyorsunz?

sırf aile diye değil onlarla da payalşım var ama bazı zamanlar özellikle çıkarı olmadğı zaman karşı karşıya kalınan bir durum. siznle o kadar paylaşım varken yapmayıp başka akrabasına aa akraba yapmak zorndayım demesi mesala
E tamam kabul et onu seviyor seni sevmiyor demek ki. Ya da ondan menfaati var ticaret yapıyor seni layık görmüyor demek ki. Zorundayım demesi istiyorum ya da mecbur hissediyorum çünkü çıkarım var demektir aslında burada. Sonuç olarak ikisi de tercih. Seni değil başkasını tercih ediyor. Dramatize etme, lafa değil sonuca bak. Daha mutlu olursun..

E tamam kabul et onu seviyor seni sevmiyor demek ki. Ya da ondan menfaati var ticaret yapıyor seni layık görmüyor demek ki. Zorundayım demesi istiyorum ya da mecbur hissediyorum çünkü çıkarım var demektir aslında burada. Sonuç olarak ikisi de tercih. Seni değil başkasını tercih ediyor. Dramatize etme, lafa değil sonuca bak. Daha mutlu olursun..
dramatize ettğimi nerden çıkardınz . olayı çarpıtmayın yada anlamaya çalışın anlamıyorsanız zorlamayın, bi şey paylaşmak istedim o kadar. burda her paylaşım size göre dramitize etmek o zaman

dramatize ettğimi nerden çıkardınz . olayı çarpıtmayın yada anlamaya çalışın anlamıyorsanız zorlamayın, bi şey paylaşmak istedim o kadar. burda her paylaşım size göre dramitize etmek o zaman
Bu genel bir tabirdir, hepimiz durumu dramatize ederiz ya ona yaptı bana yapmadı mağdurum diye. Size özel değil.
Anlamamışsınız. O yüzden fazlasını anlatmaya lüzum görmüyorum.

inşallah öylesinizdir . bunun tersi durum kendini kandırma olur ki benzer durumda kabul edenlerden daha çok acı çekerler. şöyle asılnda insanız ve beklintimiz olması çok doğal.
Öyle de

İmsanlar genelde artık bireysel yaşıyor
Beklesek bile herkesin kendi hayatı var
Yani dünya benim etrafımda dönmüyor.
O yüzden artık beklentiye girmiyorum kimseden bir zamanlar girip üzülüyordum şimdi nötrüm herşeye karşı.

Back
X