- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
evet soru gayet açık ama onu şu şekilde biraz daha açmak istiyorum;mesela ülkemizden farklı tiplerden yakışıklı ünlüleri sayacak olursak tolgahan sayışman,kıvanç tatlıtuğ,çağatay ulusoy,burak özçivit falan u liste uzayıp gider.. kimimiz esmer severiz, kimimiz sarışın bu zevk değişir ama bildiğimiz birşey var bunlar yakışıklı kişiler.. şimdi benim sorum şu;bazı bayanlar vardır kendi eşlerinin ,sevgililerinin üstüne kimseyi yakışıklı görmezler, bu saydığımız yada yakışıklılığı kanıtlanmış herhangi oyuncu yada mankeni kendi sevgilillerinden, eşlerinden daha aşağıda görürler.. öyle olan var mı ?yani bu gerçek midir,yoksa hayır ben sevgilimi yada eşi mi çok severim, onun üstüne kimseyi istemem bana göre çok yakışıklıdır da ama şimdi objektif bakmak gerekirse şu şu ünlü ondan daha yakışıklı bunu da kabul etmek lazım diyenlerder minisiz?
ben cevap verecek olursam sevgilim bana göre çok tatlıdır, onu sempatik ve yakışıklı bulurum başka birinide istemem hayatımda ama olaya objektif baktığım evet ondan daha yakışıklı kişiler ünlüler falan var yani yalnız yinede o iyiki benim sevgilim
ben cevap verecek olursam sevgilim bana göre çok tatlıdır, onu sempatik ve yakışıklı bulurum başka birinide istemem hayatımda ama olaya objektif baktığım evet ondan daha yakışıklı kişiler ünlüler falan var yani yalnız yinede o iyiki benim sevgilim