• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakışıklısı sizin sevgiliniz mi?

Benım sevgilim dünyanın en yakışıklı erkeğii bana göre çünkü onu bazı ünlülere benzetıyolar kaan urgancıoğluna,tolgahan sayışmana gerçekten cok benzıyo ama bence benım sevgilim onlardan daha yakışıklı objektif bakıncada öylee bakmayıncada öyleee yalan değil valla :1: ama yakışıklı olmasaydıda o temiz kalbi saf sevgisi dürüstlüğü yeter :16:

Son düzenleme:
nası güzel kızlar tabiri caizse taş gibi hatunlar varsa erkekler de var bunu kabul edenlerdenim bende ama ... o kadar benim sevgilimin gözleri, gamzesi zaten beni çekmeye aşık olmama yetiyo :38: yakışıklılığına gelince hiç belli etmedim etmem de gözüme öyle göründüğünde de şımartmaya gerek yok :19: yakışıklı mı dersem de etrafdan aldığım yorumlara göre öyle :1: ama söylemem bilmesin :1:

Çok yakışıklı çok beğenilen biriydi.
Ayrıca aşırı şımartılmış kızlar tarafından havaya sokulmuş biriydi

Yani böylesinden pek hayır gelmiiyo onu söylimde ben:34:

Benim gerçekten esmer, uzun boylu, kirli sakallı, fiziği düzgün erkekler bana her zaman daha yakışıklı geliyor ki zaten sevgilimde tam benim kriterlerime uyuyor. Allah gönlüme göre verdi. Ben sevgilimi gerçekten çok beğeniyorum. Benim için tabiki dünyanın en yakışıklısı benim sevgilim. :9: Ama diğer saydığın ünlülere gelince tabi ki onlarda kendilerine göre yakışıklı. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Son düzenleme:
Benden daha güzel binlerce kadın olduğu gibi, ondan yakışıklısı da vardır elbette. Anatomik olarak altın oranlarda da değilizdir yüksek ihtimal. Ama kimin umurunda? Onun kocaman gözlerindeki, ışıltı, sevgi, sevecenlik duygusunu başka hangi erkek verebilir bana? Hiç kimse... O yüzden yemişim Bradini, Jhonnysini, Kıvançını... 50 sene sonra bile buruşuk yüzüyle dünyanın en çekici, en tatlısı o olacak benim için.

konu başlığı saçma olmuş arkadaşım.Bu devirde yakışıklılığa değil düzgün insanmı değilmi ona bakılır.

valla benm eşim gibisi varmıdır bilmiyorumm..romantik..yardımsever..kmseyi kırmaz...bana çok değer verir..ne istesem yaparr..hem fizik on numara zayıf yakışıklı ayy kocamı ölzedim bn şimdii..ve ben kocmı hem çok sevyorum hemde ona çok hayranım:16::16::16::16::52::52::54::54::54::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
benim ki canımdır candır
yakışıklı değilde sempatiktir canım o benim iyiki var..

Benim eşim diye söylemiyorum dünyanın en iyi insanı en yakışıklısı en beyfendi en anlayışlısı en iyi baba adayı demek isterdim ama diyemiyorum. ya nazar değerse...ahahahahah

hiiiiççç yakışıklı değildir...
hiiiççç çekici bir özelliği yoktur
dış görünüşünde,konuşmasında,duruşunda...:27:
seviyor muyum evet:17:

kocamla severek evlendım..onu herşeyden coook sevıyorum ama su var yıllardır hayalını kurdugum sarısın renkli gözlü aynı su babam için dizisinde bi oğlan varya kadir onun gibi tiplere bayılırken ve isterken asık oldugum adam esmer 170 boylarında kara kas karagöz beyaz ten ve bana biri sorsa yakışıklı değil tipim değil diyeceğim adama asık oldum sevdim...evlendıgımde hiçkimse güzel görmedi bunu bende biliyorum ama bana baska görunuyor işte...

kocacımdan yakısıklıları elbettekı vaaaarrrr...ama onun huyları bana göre yaratılmıs. benım bitanem o....

veee su andada beyazların içinde yakışıklı bi deniz askeri...

Benden daha güzel binlerce kadın olduğu gibi, ondan yakışıklısı da vardır elbette. Anatomik olarak altın oranlarda da değilizdir yüksek ihtimal. Ama kimin umurunda? Onun kocaman gözlerindeki, ışıltı, sevgi, sevecenlik duygusunu başka hangi erkek verebilir bana? Hiç kimse... O yüzden yemişim Bradini, Jhonnysini, Kıvançını... 50 sene sonra bile buruşuk yüzüyle dünyanın en çekici, en tatlısı o olacak benim için.

çok güzel açıkşamışsınız ve çok doğru söylemişsiniz

konu başlığı saçma olmuş arkadaşım.Bu devirde yakışıklılığa değil düzgün insanmı değilmi ona bakılır.

saçma mı neden ki? size göre en yakışılı kişi sizin sevgiliniz mi yani ne var ki bunda :26: ikinci dediğinize katılıyorum

Back
X