En yakn Arkadam kskanr hale geldim

seda_341

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
370
0
0
İzmir
Tatildeyken yanımda en yakın kız arkadaşım varken eski erkek arkadaşımla karşılaştım merhabalaştık Tatilden döndükten sonra bana kız arkadaşımın ne kadar hoş göründüğünü çok güzel olduğunu falan söyledi ve ben çok sinirlendim bunu ilk kez yapmıyor eskide olsa yaptığı pek hoş bir şey değil ve kendimi kötü hissettiriyor.Arkadaşımda aramızdaki farkı düşünüp duruyorum ve kabullenmek zor ama onu kıskanmaya başladım..Arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum ve eski erkek arkadaşıma nasıl tavır almam gerektiğini bilmiyorum yardım edin belki çok çocukça bir sorun gibi gelebilir ama sadece yardım edin lütfen kendim çok kötü hissediyorummafoldumbenmafoldumben

canım seninde dedigin gibi eski erkek arkadaş.........
hem tatılde görüşmüşün hem dönünce .......artık görüşmeyerek uzak dur.......
aranıza mesafeler koy.........
o selam verince alma selamını.......eskide kalmış biri için canınıda sıkma .......
ayrıca kız arkadaşını neden kıskanıyorsun ki........belkide seni kıskandırmak istiyor sende erkek arkadasının oyununa gelme......eger öyleyse tabi...........

arkadaşımla aramızdaki farkı düşünüyorum demişin........ne gibi fark varki.......
yada kıskandıgın içinmi farklı geliyor bilemem ama
kıskandıgın sürece araya fesatlık girer arkadaslık bozulur.......bunu yapmaya bilirsin ...........
bozulmasını istemiyecek kadar seviyorsan arkadaş dostsan kıskanmayı bırakmalısın.....

Tatildeyken yanımda en yakın kız arkadaşım varken eski erkek arkadaşımla karşılaştım merhabalaştık Tatilden döndükten sonra bana kız arkadaşımın ne kadar hoş göründüğünü çok güzel olduğunu falan söyledi ve ben çok sinirlendim bunu ilk kez yapmıyor eskide olsa yaptığı pek hoş bir şey değil ve kendimi kötü hissettiriyor.Arkadaşımda aramızdaki farkı düşünüp duruyorum ve kabullenmek zor ama onu kıskanmaya başladım..Arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum ve eski erkek arkadaşıma nasıl tavır almam gerektiğini bilmiyorum yardım edin belki çok çocukça bir sorun gibi gelebilir ama sadece yardım edin lütfen kendim çok kötü hissediyorummafoldumbenmafoldumben

bir kere eski erkek arkadaşla devamlı görüşmediğinize göre ona tavır almanıza gerek yok.. eski nede olsa. zaten size güzel değilsin dememişki. kız arkadaşın çok güzel demiş.
arkadaşlığınız bu yüzden neden bozulacak onuda,anlamadım....eski erkek arkadaş güzel dese ne olacak arkadaşınıza. bitmiş gitmiş zaten.

Eski,eskide kalmıştır güzelim arkadaşının ne suçu var, o patavatsız çocuk yüzünden arkadaşınımı kaybedeceksin.o çocukta sana karşı sevgi değil zerre kadar saygı olsa bu lafı etmez.saygısız işte boşver yüzüne bile bakma.ben olsam allahın selamını bile keserim terbiyesizden haddini bilsin.arkadaşına posta koyma bencesevgili bulunur ama bu zamanda dost bulunmuyo.arkadaşınla tiye alın onu bence hafiflersin.kompleks yapma hiç kimsenin sana kendini değersiz hissettirmesine izin verme.kim olursa olsun.her kez kendi kendine bir değer taşır bu değeri anlıycak belki senden fazla kıymet verecek biri çıkacak karşına merak etme.ama böyle sygısızlara pirim verip kendi değerini düşürme canım öyle bir erkek müsveddesine eski erkek arkadaşım demek bile ona bir değer biçmektir bence.yapma ,tanıma, görmezden gel bence.

çok sağolun kızlar gerçekten ihtiyacım vardı birilerinin fikrini almya zaten arkadaşımla arkadaşlığımızın bitmesi bozulması söz konusu olamaz çok değer verdiğim bi insan sadece o hiç birşey yapmadığı halde ona karşı kırıcı davranmaktan korkuyorum

geçmişte sizi begenmiş ki flört etmşsiniz, şimdı de kıskandırmak amaçlı yapıyor olabılır, belkı de sinirini bozmaya çalıştı. oyuna gelme yawriii kuş

hala seni seviyorum diyor ama kıskandırmak falan ne kadar çocukça şeyler

Arkadaşım eski bir ilişkinin ardından kıskançlık bana biraz tuhaf geldi;yani ya unutamadığın bir ilişki yada hazmedemediğin içinde yarım kalan birşeyler var...Herkesin hayatı ayrı devam etmekteyse bence sorun olarak görme bunları..Arkadaşınla eski erkek arkadaşın beraber olabilirler yada olmazlar;bunun seni rahatsız etmemesi lazım;ikinizde yolunuzu ayırdıktan sonra ;kimse kimseye bağlı kalmak durumunda değil diye düşünüyorum ben.Canınıda sıkma;işe ii yönünden bakarsak;eski erkek arkadaşınıda kız arkadaşınıda ne zaman nerede yanında tutman gerektiği ortaya çıkmış oluyorCADIARZU bu yüzden boşver gitsin:sm_cool:

canim eski erkek arkadasinla neden görüsüyorsunki hala:olmaz:

kesin seni kizdirmak icin söylemis vede amacina ulasmis

görüsme ve sinirini bozmasina izin verme

arkadasinin sucu neki, izin verme aranizi bozmasinazemuszemus

tam olarak ayırmamıştık yollarımızı iyi bi arkadaşlığımz vardı arkadaş olarak devam edicektik..

Bence ilgünççç bir durum .. O na karşı olan hislerin körelmemiş galiba . Yoksa neden kıskanasın ki ..

bittiyse ilişkiniz arkadaş kalmaya da gerek yok... üstelik onu sevmemen gerektiğini düşünüyorsun ; kişiliğinde eksiklikler olduğunu da söylüyorsun... o zaman hayatında olmasına hiç ama hiç gerek yok...

arkadaşınla ilgili fiziksel bir yorumda bulunmuş... bence dikkate bile alma... üstelik bunun için arkadaşını da kendini de üzme... arkadaşının bir suçu yok... sadece seni sinirlendirmek için söylemiş ama hoş olmamış... kıskandırmak istiyorsa da en yakın arkadaşını kullanması evet eksilerinin olduğunun kanıtı...

bittiyse ilişkiniz arkadaş kalmaya da gerek yok... üstelik onu sevmemen gerektiğini düşünüyorsun ; kişiliğinde eksiklikler olduğunu da söylüyorsun... o zaman hayatında olmasına hiç ama hiç gerek yok...

arkadaşınla ilgili fiziksel bir yorumda bulunmuş... bence dikkate bile alma... üstelik bunun için arkadaşını da kendini de üzme... arkadaşının bir suçu yok... sadece seni sinirlendirmek için söylemiş ama hoş olmamış... kıskandırmak istiyorsa da en yakın arkadaşını kullanması evet eksilerinin olduğunun kanıtı...

ısrarla dalga geçtiğini ciddi olmadığı falan söylüyor..sözde beni kaybetmek istemiyormuş ne yapçaımı bilmiyorum ve şu anda ailevi sorunlarda yaşıyorum gerçekten birilerinin şefkatine sevgisine ihtiyacım varken kıskançlık öfke gibi duyguları tattırması çok daha moralimi bozuyor

ısrarla dalga geçtiğini ciddi olmadığı falan söylüyor..sözde beni kaybetmek istemiyormuş ne yapçaımı bilmiyorum ve şu anda ailevi sorunlarda yaşıyorum gerçekten birilerinin şefkatine sevgisine ihtiyacım varken kıskançlık öfke gibi duyguları tattırması çok daha moralimi bozuyor

gerçektende ciddi olmayabilir bencede.kıskandırmak amaçlı ama sonuçları düşünülmeden yapılmış bişey olabilir.bence seninde kafan karışıksa biraz zamana bırak ve sadece şefkate ihtiyacın varsa uzak dur zarar görme derim ben..

Back
X