En yakn Arkadam kskanr hale geldim

Vallaha bence çok güzel oyuna getirmiş sizi:) sizde o oyuna düşmüşsünüz . adam böyle ce hala ona karşı bişiler hissedip hissetmediğini anlamış oldu seni en zayıf yerinden vurmuş bile.
geçmiş olsun

Eski erkek arkadaşım demişsin zaten...
O da senin damarına basıp seni,dolduruşa getiriyor..
Arkadaşının sana bir yanlışı yoksa..bu fikirleri at kafandan bebeğim..

bu çocukça kıskandırma çabaları beni deli ediyor..gerçi her şakada bir gerçek payı var arkadaşımı beğendiği gözden kaçmıyor bende tamamen ona karşı hislerimi yitirmemişim sanırım..Tek yapmam gereken tüm ilişkimi kesmek mi?

aman canım sakın o cocuga uyupta kız arkadasını kırma... bende unıversıtede böle bısey yasadım ve cok kırıldım... ev arkadasım sevgılısyle bızı ılk tanıstırdıgında cocuk ıclerınde en cok benı samımı ve sıcak buldugunu sölemıs ve 4 yıllık ilişkilerının ardından küsmüşlerdı ve cocuk benım tlfna msj atıp ona ulasmaya calısıyordu ama ben hıcbırsekılde cıkmıyordum dırek ev arkadasıma verıyodum teli ama bırgun dıer ev arkadasım benı cagırdı... meger bu arkadasımın telefonundan erkek arkadasına msj atmıs ve yazdıgı sey nıye benım tlfna msj atıyomus arıyomusta,okadar meraklıysan onunla yat ozaman..vs de neler neler sok oldum ve cokk zoruma gıtmıstı... Neyse eger kıskandırmak ıcınde yapıyorsa def e gıtsın caım,öle ınsanlardan cacık olmaz arkadasından olursun sadece....

seni kıskandırmaya calısmıstır muhtemelen..
bence hiç tepki verme,arkadaşlığını da bitirme..
sen de onu kıskandır..tabi onun yaptıgı gibi onun arkadaşını begendiğini falan söyleme sakın.
baska sekilde kıskandır..
zaten planın işlerse bir konusma olur aranızda.ozaman koyarsın lafı..
ne de olsa intikam soğuk yenen bir yemektir.
sana hala hisleri var madem,kıskandır mutlaka işe yarar.

ayrıca sana hak ta veriyorum.
benim de eski sevgilim böyle bişey dese sinir olurum
her ne kadar ondan vazgeçmiş te olsam,kıskanırım :smiley-cool:
kaldıramam böyle şeyleri hiç

arkadaşını gerçekten beğendiğini hissediyosan bence tamamen uzaklaş.yakın olup arkadaş kalmak isterseniz,bi tarafta sürekli duygular taze kalır.bide ben eski sevgiliden dost olmaz diye düşünüyorum.şahsen yeni bi sevgilin olsa o arkadaşlığı kabullenmez.yada sen bile sevgilinin eski sevgilisiyle dost olmasını kabullenmezsin demi???

Zaman zaman herkes böyle düşünebiliyor ben çok garip bulmuyorum sadece kafana takma belkide seni sinir etmek istemiştir ne kadar eskide olsa insanların çok farklı kendini tatmin edici yanları var sevgiden değil emin ol..

Sadece amaç sinir etmektir.Kız arkadaşın ne kadar güzel olursa olsun..Diğer bir ihtimal belkide gerçekten beğenmiştir aynısını bana eski erkek arkadaşımda yapmıştı ama inan ben hiç kıskanmadım çünkü amacını biliyordum benim hep gördüğüm bir insandı kendisi..

Hem sende eski çıktığının numarası ne arıyor adı üstünde eski erkek arkadaşın sil gitsin numarasını bak ben hala her anaanneme gittiğimde görüyorum kuzenimin halasınınoğlu ama ben ne no'nu bilirim neden selamlaşırım hemde aradan 3 yıl geçti ayrılalı..

Muhatap olma şekerim tek diyebileceğim şey bu..Arkadaşınlada aranı boşuna açma söyleme bu durumu olsun bitsin..
Konunun sonunu gördüm de gerçekten dediğim gibi çıkmış sen söylediklerini duyma çok fazla kafanı boşuna karıştırma ama içinde birşeyler hissediyorsan bilemeyeceğim..

kafam karıştıCADIARZU sizce arkadaşlığı bitircdek kdr büyütülcek bişi değil mi yolsa affedilemez bir hata mı?

kafam karıştıCADIARZU sizce arkadaşlığı bitircdek kdr büyütülcek bişi değil mi yolsa affedilemez bir hata mı?
iyide canım arkadaşın bişey yapmamışkii hadi oda onun ilgisini çekmeye çalışsa falan neyse.bence eski erkek arkadaşın blöf yapmış gerçekte olabilir tanımadıgım için fazla yorum yapamam da sen arkadaşını kırma güzelim hele eski erkek arkadaşın için asla.inan erkeklerin çekip gittiği zaman yada kırdıklarında yanımızda kalanlar dostlarımız oluyo en yakın arkadaşım dediğin birine bunu yapma.güven biraz.arkadaşına güvenmeyeceksinde kime güveneceksin

geçmiş olsun, sana olta atmış sende bu oltaya gelmişsin...
"klawyen" eski yazmış ama bana herşey hala çok canlı we taptaze gibi geldi yüreğinde, yoksa nie hala kıskanasın dimi..
ayrıca ben eski sewgiliyle arkadaş kalınmamalı diyenlerdenim, eğer geri dönmem kesinlikle diosan arkadaşta kalma, çünkü böle kendini yıpratmaya dewam edersin cnmm, seni üzer sadece..

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun, sana olta atmış sende bu oltaya gelmişsin...
"klawyen" eski yazmış ama bana herşey hala çok canlı we taptaze gibi geldi yüreğinde, yoksa nie hala kıskanasın dimi..
ayrıca ben eski sewgiliyle arkadaş kalınmamalı diyenlerdenim, eğer geri dönmem kesinlikle diosan arkadaşta kalma, çünkü böle kendini yıpratmaya dewam edersin cnmm, seni üzer sadece..

tamemen katılıyorum... gerçekten severek hoşlanarak sevgili düzeyinde yakınlaştığın bir insanı ilişki bittiğinde bir daha görmemek,konuşmamak en sağlıklısı ... işte bu tarz sorunlar çıkıyor sonra... iki seçenek var ''eski erkek arkdaştan'' tamemen uzaklaşmak; ya da görmezden gelip gayet relax bir şeklde bu durumları umursamamak gereken neyse işte bundan sonraki hayatının her ayrtıntısına tanık olmak... ama içinde ufakta olsa kırıntısı kalmışşsa bu ikinci seçenek insanı mahveder...

iyide canım arkadaşın bişey yapmamışkii hadi oda onun ilgisini çekmeye çalışsa falan neyse.bence eski erkek arkadaşın blöf yapmış gerçekte olabilir tanımadıgım için fazla yorum yapamam da sen arkadaşını kırma güzelim hele eski erkek arkadaşın için asla.inan erkeklerin çekip gittiği zaman yada kırdıklarında yanımızda kalanlar dostlarımız oluyo en yakın arkadaşım dediğin birine bunu yapma.güven biraz.arkadaşına güvenmeyeceksinde kime güveneceksin

eski erkek arkadaşımla arkadaşlığımdan söz ediyordum..Arkadaşımın bir suçu yok

tamemen katılıyorum... gerçekten severek hoşlanarak sevgili düzeyinde yakınlaştığın bir insanı ilişki bittiğinde bir daha görmemek,konuşmamak en sağlıklısı ... işte bu tarz sorunlar çıkıyor sonra... iki seçenek var ''eski erkek arkdaştan'' tamemen uzaklaşmak; ya da görmezden gelip gayet relax bir şeklde bu durumları umursamamak gereken neyse işte bundan sonraki hayatının her ayrtıntısına tanık olmak... ama içinde ufakta olsa kırıntısı kalmışşsa bu ikinci seçenek insanı mahveder...

:gitme::gitme:
çok zor

eskiyse valla hiç takmam eskide kaldıysa sevmiyorum demektir al senin olsun derim ne takcan bosver

Çok kompleksliyim zaten güzellik konusunda bide arkadaşımı övünce ister istemez düşündüm

bence senı kıskandırmk sinirini bozmak için yapılmış kasıtlı bir davranış

kıskandırmak amaçlı olarak yapma olasılığı yüksek gibi geldi bana.ama böyle bişey olmasada takma kafana hiç salla gitsin kaydirigubbakcemile2

Back
X