Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amiiinnnn...Allah çocuk sahibi olmak isteyen herkse nasip etsin inşallah.Buarada çocuklara verilen isimlerin karakterlerine yansıması gibi b gerçek varmış.Ben buna inanmıyordum taa ki yğenlerim olana kadar :) 2 yğenm var btanesinin adı ARYA DERİN dğerinin ismi ALİ ASLAN.Arya Derin'in adı gbi uykusu o kdr derin ki çocuğu uyandırmak zorunda kalıyorduk bşy mi oldu hala bu kdr nasıl yatar bir bebek dye...Aslan da harbi aslan gbi daha konuşamıyor btakım sesler çıkarsın dye beklerken 7*24 kükreme moduna grdi sesinin volümünü düşürebilene aşk olsun :)

AYZA:ay gibi güzel yüzlü kız demekmiş. komşum kızına bu ismi koydu ayrıca tiyatro oyuncusu bir bayanda kızına bu ismi koymuş.

insallah canim rabbim kizini sapa saglam kucagina almayi nasip eder. Zülal benim bir kere bile seslenemedigim kizimin adi. icimdeki alev, sizi, acim... canim kizim zülalim karnimda doguma 2 hafta kala öldü... insallah sen kizina bu ismi koyarsin.. saglicakla al bebisini kucagina...

benim kızımın adı NAZ olcak inşlh, kısa ve öz bi isim değişik olsun die anlamsız isimler koymayın bebeklerinize bayanlar sonra garip isimler çıkıyo ortaya çocuklar bile isimlerini söylemekte zorlanıyo...:)

buğlem
miray
toprak
duru lalin
neslişah
elizan
derin

Kısmet olursa kızımın adını Kayra koyucaz :)) her ne kadar çoğu kişi sadece erkek ismi olarak düşünsede :))

bende kayra ismini çok seviyorum anlamı da güzel.25 haftalık hamileyim.dila kayra ahsen betül düşündüğüm isimlerden

Bunu eşime okutmalıyım çoğu kişi erkek ismi dediği için bazen üzülüyor kızı ya sonra üzülürse diye :))) şimdiden Rabbim isimleriyle yaşatsın sağlıklı ömürler versin bebişlerimize :))

müftü beyi aradım sordum sakıncası yok dedi,göbek adı kevser ismide su olsun dedim olabılır dedi,ama genede baska bılgısı olan varsa yorum yapsın lütfen?

müftüye sormaya hic gerek yokki... dinen ismin sadece anlami güzel olmasi yeterli. Illede islami bir isim olmasi gerekmiyor

3 yaşında bir kızım var babasıyla beraber çok severek verdik ismini SUEDA... anlamıda dosdoğru,temizlenmiş olan.. demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…