Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende 26 haftalık hamileyim kızıma doğa eylül ismini koymayı düşünüyorum ama kızçem haziranda doğcak inş. eylül ismini koymak tuhaf mı olur???

herkes bu ismi koyuyor ya

Ebrar : hayir Sahipleri anlamina geliyor bildigim kadariyla. Isim olarakta koyuyorlar. Ebrar Nisa gibi...

ben yeni isimleri hicte begenmiyorum manasi bile belli degil hep uyduruk... anne baba olarakta iyi düsünmeliyiz... kuranda geciyor diye türlü türlü isim cikti... illa kuranda gecmesi gerekmiyor... sahabe isimleri.. peygamber isimleri cooook güzel bence....

slm kızlar diğer sayfada yazdım kimse cevap vermedi bu sayfayı gördüm baya yorumlar yapılmış belki banada yardımcı olursunuz diye sizede sormak istedim. benim doğumuma çok az kaldı kız bekliyoruz. önce özden isminde karar kılmıştık ancak kimseden olumlu tepki alamadık o erkek ismi diyende oldu ve benim isme karşı hevesim soğudu.şimdide simge, simay, nilda üzerinde düşünüyorum sizin bu isimler hakkında düşünceleriniz nedir.nildanın anlamını kesin bulamadım ama bi sitede italyanca diyor başka bi sitede arapça diyor bilginiz varsa onuda paylaşırsanız sevinirim.

canim öyle bir isim koyki o isimdeki insanlar geride iz birakanlardan olsun. ben sahabe isimlerini cok begeniyorum... hergün duydugumuz isimler alisik oldugumuz isimler en güzeli bence. ayse, hatice, cemile, amine, fatima, betül, zeynep, ne bileyim cok hosuma gidiyorlar. hepsi cennet kadini.. ne kadar güzel.. rabbim bana bir tane daha kiz evladi nasip ederse adini Meryem koymayi düsünüyorum....insallah...

saol önerin için seninde bebeğini Allah bağışlasın.zor bir karar isim işi sen beğensen eşin beğenmiyor eşin beğense sen beğenmiyorsun.Hakkında hayırlısı neyse onu koymayı nasip etsin Allahım inşallah.

sagol canim. cokta düsünme bence onun ismi hazir... dogsun hayirlisiyla gerisi kolay bence.. cocuklar tasidiklarin isimlerinin özelliklerinide tasirlar.. o yüzden güzel isim secmede rabbim hepimize yardim etsin...

en güzel isim zeynep hep bu ismi çok sevmişimdir şimdi incik cıncık sylenmesi tuhaf isimler koyuluyo ben zeynep ismini koymak isterdim

ben de HAVVA ismini çok seviyorum. Nazik geliyo bana :)

Kız evlat bekleyen bir anne adayı olarak bu başlık ilgimi çekti ve baştan beri okudum. Çok şükür yanlış kullanılan isimler konusunda bilinçlenme var gibi.
Geçen gün bir arkadaşta kızına "süheyla" ismini vermiş, keşke daha basit bir isim verseydim kimse ismi söyleyemiyor dedi. Dikkate değer bence. Fonetik açısından insanların doğru söylemesi önemli, sonra -cık,-çik, -zoş, -oş, gibi eklerle isimler söylenmeye çalışılıyor. Ayrıca çocuğun ismi taşıyabilmesi, yaşlandığında da kullanabilmesi vs. gibi durumlar devreye giriyor.

Tam karar vermemiş olmakla birlikte; Nesibe, Necibe güzel isimler diye düşünüyorum.

çok ağır isimler değil mi bunlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…