kiraz nasıl kızlar sizce
kiraz kaynanamin ìsmi.ama bz yagmur nisa koyduk.
ben gökçe yada irem düşünüyorum? hangisi daha güzel sizce?
irem daha güzel bence:)
ben kızımın ismini ELİZ BADE koyacam sağ salim doğsun da inşallah.ayrıca RİMA diye yakın bir arkdşm var o ismi de çok severim "ceylan gözü" demekmiş anlamı da...ARYA,DERİN gibi isimler de bence güzel.Gerisi artık sizin beğeninize kalmış :)
Aslında gökçe yerine günce'de düşünebilirsiniz. İrem ismi çok var gökçe daha az günce ondan da az bulunmakda. Örneğin sınıfta 3 veya 4 kişinin ismini taşımaktansa yani irem deyince hangi irem denmesin bence ismi kendine özel olsun. Bu benim fikrim tabii ki ama yine de sizin için bir dipnot olsun istedim. Çünkü isim çok önemli bireyin etiketi diye düşünüyorum.
kızlar bende 26 haftalık hamileyim kızıma doğa eylül ismini koymayı düşünüyorum ama kızçem haziranda doğcak inş. eylül ismini koymak tuhaf mı olur???
kiraz kaynanamin ìsmi.ama bz yagmur nisa koyduk.kiraz anlamsz bì ism bnce
ben o 2 seçeneği söylemiş diye irem dedim:) bana kalsa ben cemre, lara bunları çok beğeniyorum bu ara
Doğa Eylül de çok güzelmiş ama dediğiniz gibi keşke eylül ayında doğsaydı veya nisan ayında doğsaydı doğa nisan isminide düşünebilirdiniz. Ama eylülceren ismi de çok güzel. Eylül ismini bende çok beğeniyorum çok kibar bir isim. Sağlıklı günlerde büyütün kızınızı, bahtı açık olsun inşallah.benim kızımda hazıranda doğdu eylül ceren ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?