Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde kızım olacak bende ona Zeynep Derin adını vermek istiyorum Derin kulağa hoş gelen bir isim ama pek anlamı yok Zeynep hem kulağa hoş geliyor hemde anlamı çok güzel Kolay gelsin size ama bir tavsiye çocuğunuza bence sırf anlamı güzel diye söylenmesi zor isimler seçmeyin .. Çocuklar ileride çok zorlanıyorlar sonra

ben kızımın ismini ELİZ BADE koyacam sağ salim doğsun da inşallah.ayrıca RİMA diye yakın bir arkdşm var o ismi de çok severim "ceylan gözü" demekmiş anlamı da...ARYA,DERİN gibi isimler de bence güzel.Gerisi artık sizin beğeninize kalmış :)

bence hiç duyulmamış isimler olabilir ilkin mesela hem azericede hem bulgarcada anlamı var ben azericedekini biliyorum ; ilkin : ikiz doğumlarda doğan ilk çocuğa verilir, başlangıç,ilk olan demek.

irem daha güzel bence:)

Aslında gökçe yerine günce'de düşünebilirsiniz. İrem ismi çok var gökçe daha az günce ondan da az bulunmakda. Örneğin sınıfta 3 veya 4 kişinin ismini taşımaktansa yani irem deyince hangi irem denmesin bence ismi kendine özel olsun. Bu benim fikrim tabii ki ama yine de sizin için bir dipnot olsun istedim. Çünkü isim çok önemli bireyin etiketi diye düşünüyorum.

Rima ismini ilk kez duydum çok güzel hem anlamıda güzel. Arya ismide nadir bulunan isimlerden. Benim bir arkadaşım kızına Derin Deniz ismini koydu çok hoş isimler. Ama sizin kızınıza koyacağınız isimlerde mükemmel. Allah hayırlısıyla doğum yapmayı kısmet etsin, inşallah sağ sağlim kusursuz olarak dünyaya gelsin en önemlisi de bahtı çok güzel olsun inşallah.

ben o 2 seçeneği söylemiş diye irem dedim:) bana kalsa ben cemre, lara bunları çok beğeniyorum bu ara

kuran krsu hocası var kızının adı liva nur muş ilginç güzel geldi kocasıda imim galiba dinen caiz bir isimdir sanırsam

kızlar bende 26 haftalık hamileyim kızıma doğa eylül ismini koymayı düşünüyorum ama kızçem haziranda doğcak inş. eylül ismini koymak tuhaf mı olur???

benim kızımda hazıranda doğdu eylül ceren ismi

kiraz kaynanamin ìsmi.ama bz yagmur nisa koyduk.kiraz anlamsz bì ism bnce

Kiraz anlamsız bir isim değil ki meyve ismi sonuçda hem şehir ismi bile konurken günümüzde yaşadığımız bu dünyada güzel olan kulağa hoş gelen her şey isim olarak düşünülenilir. Balım örneğin kökü bal'dan gelmekde. Çisil anlamı ince yağmur. İki isimli olacaksa ilk ismi Nar bile olabilir. Bence çoğunlukda olan isim konmasındansa kulağa hoş gelen anlamıyla bütünleşen farklı isimlerin konmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Kızınızın isimleri de çok güzel. Sağlıklı sıhhatli bahtlı olarak büyüsün inşallah.

ben o 2 seçeneği söylemiş diye irem dedim:) bana kalsa ben cemre, lara bunları çok beğeniyorum bu ara

Arkadaşım kusuruma bakma lütfen çünkü yorumumu aslında yanlış yere yazmışsım o arkadaşın kutucuğunu alıntı olarak ekleyeceğime sizinkini eklemişim :) Cemre ve Lara çok güzel isimler.

benim kızımda hazıranda doğdu eylül ceren ismi
Doğa Eylül de çok güzelmiş ama dediğiniz gibi keşke eylül ayında doğsaydı veya nisan ayında doğsaydı doğa nisan isminide düşünebilirdiniz. Ama eylülceren ismi de çok güzel. Eylül ismini bende çok beğeniyorum çok kibar bir isim. Sağlıklı günlerde büyütün kızınızı, bahtı açık olsun inşallah.

yakınımızın kızının adı Besra.. ben beğenmedm

Daha önce yazan varmıydı bilmiyorum ama tüm sayfaları okumadım.. Çok yeni duyulmuş bir isimde değil ama.. İnşaAllah bende kıza 'Ahsen' ismini koyucam.. Hemde Peygamber Efendimiz (s.a.v.) ismi manası da 'en güzel' demek..
Gel artık güzel kızım gel..

Ben ZÜLAL ismini beğeniyorum * herşeyin saf ve temiz olanı katkısız anlamına geliyor aynı zamanda serin ve soğuk su diyede geçiyor. fetva sitesinde hangi aharflerden oluştuğu yazıyor ve bu anlamlar belirtilmiş sakınca görülmemiş.. duyduğumdan beri beğeniyorum ve inş. eşimde kararından dönmezse beğendiğim bu ismi kızıma koymayı istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…