Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eylül nisa, eylem nida, asya, evren,miray, meriç bende hamileyim ama cinsiyet belli değil kız olursa bunlardan birini koycam sizce nasıl

eylül nisa, eylem nida, asya, evren,miray, meriç bende hamileyim ama cinsiyet belli değil kız olursa bunlardan birini koycam sizce nasıl

eylülde doğacaksa eylül hoş bi isim.eylem de kulaga hoş geliyor.ama derin anlamlara sahip gelmiyorlar bana.türklerin anayurdu orta asya diye mi asya? evren mükemmel bir isim ama bana kız ismi gibi gelmiyor.miray ve meriç hoş. hayırlı ömürlü bir bebek olsun.ailesini hiç üzmesin.sevgiler... :)

Alas ismini çok sevıyorum ılerde bir gün kızım olursa koymayıda düşünürüm kulağa çok hoş gelıyor fakat tereddüt söz konusu olabılır malesef anlamı pek hoş değil.
Alas: Eyvah,yazık

Erva isminin anlamıda cok cok güzelmiş Cennet çiçeği.... Ervada koyabılırsınız bence

değişik bi isimmiş gerçekten

bende 18+5 hamileyim.kızım olacak.SERRA olacak ismide Rabbimin izniyle..kendi adımda SARE

en yeni ; esila ,eflin,ceylin,berra,ahsen,buğlem, gibi.. eflal,alara, da düşünülebilir..:44:

berra ismini begenmiştim ama sonra arastırınca anlamının bır ınsanın tasıması zor oldugu ve bu sebeple konulmaması gerekn ısımlerden oldugunu ogrendim.

belis aşkın ilk meyvesı
melis bal arısı
pelın
bu ısımler hosuma gıdıyor.

Bende allahın izniyle ilerde bir kızım olursa adını MISRA koymak istiyorum.. Benim adımda Esra..
Nasıl bir isim sizce?

Eğer Allah nasıp ederde bır kız cocuguna hamıle kalırsam adını Sukeyna koymak ıstıyoruz esımle. Hz. Huseyın ın kızının ısmıymıs. cok hosuma gıttı bu ısım. sakın agır baslı onurlu kadın anlamına gelıyormus.

kalas denılır ılerde alay ederler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…