Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar bende 32 haftalık hamıleyım eşim sadece SU ismini koymak istiyor kızımıza sizce nasıl

bence onun yanına mutlaka bi isim daha ekleyin nerden duydum hatırlamıyorum ama tek başına su koymak kötüymüş heralde

Bende bazı arkadaşlarıma katılıyorum isim verme konusunda.Sırf değişik diye anlamsız ve telaffuzu zor isimler koymamalıyız.Bana ilk duyduğumda değişik gelen isim bir arkadaşımın kızının ismi ELVİN idi.Gerçi bir arkadaş da yazmış.Anlamını şu an hatırlayamıyorum ama güzel birşey demişti ama bana ilk elvis presleyi hatırlatmıştı :)) Galiba bende biraz klasikçiyim.Ama Berra ve Serra da hoş bence

Irmak Su düşünüyorum bende..ama daha cinsiyet belli değil sadece düşünüyorum.) .erkek olursa da kaan düşünüyorummm ...

bence onun yanına mutlaka bi isim daha ekleyin nerden duydum hatırlamıyorum ama tek başına su koymak kötüymüş heralde

müftü beyi aradım sordum sakıncası yok dedi,göbek adı kevser ismide su olsun dedim olabılır dedi,ama genede baska bılgısı olan varsa yorum yapsın lütfen?

Safir ismi çok değişik geliyor benim kulağıma hem çok değerli bir anlamı var hemde okunuşu kolay :)

bana da buğlem ismi çok garip gelmişti.

bende 29 haftalık hamişim kızlar ve Öykü ismini koymayı düşünüyoruz. ama aklımda Sahra da var, oda çok hoşuma gidiyor.
Sizce hangisi kızlar?

müftü beyi aradım sordum sakıncası yok dedi,göbek adı kevser ismide su olsun dedim olabılır dedi,ama genede baska bılgısı olan varsa yorum yapsın lütfen?

ben öyle duymuştum valla kafanı karıştırmam istemem tbiki :) bu arada benimde adım kevser

Asel ismi çok güzel geliyor bana.Anlamıda çok ama çok güzel.Cennette bulunan 4 ırmaktan biri olan bal ırmağı.Kişi evladına bu ismi koyarsa evladı da bal gibi olurmuş diye duydum:)

Son düzenleme:
ceylin
ennur
naz
nil
beril
ecren
buğlem
yağmur
sude naz

sanırım en moda isimler bunlar şuann arkadaşlar...

benim hamileliğim çok yeni henüz.
Allah izin verirde kız olursa "Asya" erkek olursa "Metehan" düşünüyoruz.
Mete ismini rüyamda gördm erkk mi olcak neee

bende 29 haftalık hamişim kızlar ve Öykü ismini koymayı düşünüyoruz. ama aklımda Sahra da var, oda çok hoşuma gidiyor.
Sizce hangisi kızlar?

bence öykü de çok güzel benim de düşündüğüm isimlerden biri ama soyadıyla beraber düşün hangisi daha çok yakışıyor? çünkü okunuşları birbirinden baya farklı.

öykü dışında benim sevdiğim diğer isimler miray, yağmur, hayal, azra.

arkadaşlar şu ara duydugum ısımlerden bırını söyleyım sıze:
kız ismi KAYLA: Kötülükten uzak,masum..
erkek ismi KAYRA : Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan..
bir de ZEHRA NAZ çok hoşuma gıdıyor.. fikir vereyım dedim,( kızım olursa düşüneceğim isimler arasında..)
erkek olursa YUSUF, ENES, BAŞER..(başta gelen anlamında) , BESİM (güleryüzlü anlamında) ... v.s
aklıma geldıkce yazarım arkadaşlar..ben bu isimleri cok seviyorum hem de anlamları çok naif ve hoş.. nedersiniz?? :)))

Ben eğer hamile kalmayı başarabilirsem ve bir kız bebeğim olursa adını ya Nisa ya da Sahra düşünüyorum

Nisa: Güzel manalı kadın
Sahra: Çöl ova rüzgar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…