Doğuma Hazırlık en yeni kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tabii ki tercih meselesi ama klasik, bilinen isimler de çok güzel ve çok hoş. sırf farklı olsun diye garip garip isimler üretilmiş. hiç gerek yok bence. ilerde çocuğum olduğunda inşallah normal güzel bir isim düşünüp koyacağım inşallah. hele öyle ağır ağır isimler hiç düşünmeyin bence. yazık çocuğa.

isimler kişilerin hayatında büyük rol oynarlar,yani yaşantıları anlamlarıyla ilişkilidir,
o yüzden yeni ve değişik yerine anlamlı,güzel isimleri tercih edin.
bir örnek vereyim size yakın çevremden, Komşumuzun iki kızı var, birinin adı Çilem, diğerinin adı Gülem..
Çilem olan çileli,
Gülem olan da çok rahat bir hayat sürüyor...

isimler kişilerin hayatında büyük rol oynarlar,yani yaşantıları anlamlarıyla ilişkilidir,
o yüzden yeni ve değişik yerine anlamlı,güzel isimleri tercih edin.
bir örnek vereyim size yakın çevremden, Komşumuzun iki kızı var, birinin adı Çilem, diğerinin adı Gülem..
Çilem olan çileli,
Gülem olan da çok rahat bir hayat sürüyor...

o yüzden çocuklarınızın hayatını birazda sizler şekillendiriyorsunuz.

selam annecikler bende kızımın adını eyşan ela (şanlı güzel anlamında) koymayı düşünüyorum sizce nasıl? ailede olmasa ece büşra elif ve beril isimlerini düşünüyordum olmadı :) kısmet eyşan nasıl sizce?

benmde aklımdan eyşan geçior ama eşim beğenmedi yaaa of

benimde eşim eyşan istiyordu ama ben begenmıyorum hep aklıma cansu dere geliyor :))
elvin e karar verdik kızımızı beklıyoruz :)

bence en güzel kız isimleri,

defne

elif

özge

arya

sena

eda

beril

damla ve ecem i de unutmamak lazım:))

kargacık burgacık isimleri sevmiyorum ben:))

Bende en çok bunları beğeniyorum...

Masal

Ada

ILgın

Doğa

Irmak

Öykü

Erva

Su

ecrin de çok yeni diil ama benm kızım olursa ecren,oğlum olursa eymen düşünüoruz..tabi bi de hamile kalırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…