- Konu Sahibi yazarhanim35
-
[SUP][/SUP]
Gelisine yada gidisine sallamyrm sekerim, gercekleri gun yuzune ckaryrm sadece :) Ayrica sen niye tartsmaya mudahil oluyosun ki? Senlk bi durum yok soncta, ya da car da bz mi blmyrz acaba
Kasım 2011 de eşim eski eşinden boşanmıştır.
Sebep:eşimin eski eşi eşimin yakınıyla eşimi aldatmıştır.
Biz eşimle 5nisan 2012 tanışmış olup 5 kasımda evlemişizdir.
Madem hukukçusunuz bir insana iftira atmanın ne denli yanlış olacağını bilmelisin..
Bana bu hakareti yapamazsınız,ben asla ve asla EVLİ bi adamla beraber olmadım! Şuandan itibaren sizinle muhatap olmıcam.
An itibariyle Bayan true kendisini ifşa etmem konusunda ısrarda bulundu:
31-05-2013, 20:49 Konu Sahibi : true #1 true - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) true true isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nervous bride
Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyorkeşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?
Yuva ykanin yuvasi olmazms, belki de bu yuzden ALLAHu Teala sana bi evlat vermiyordur..
Kasım 2011 de eşim eski eşinden boşanmıştır.
Sebep:eşimin eski eşi eşimin yakınıyla eşimi aldatmıştır.
Biz eşimle 5nisan 2012 tanışmış olup 5 kasımda evlemişizdir.
Madem hukukçusunuz bir insana iftira atmanın ne denli yanlış olacağını bilmelisin..
Bana bu hakareti yapamazsınız,ben asla ve asla EVLİ bi adamla beraber olmadım! Şuandan itibaren sizinle muhatap olmıcam.
'Biz flörtlesirken esimin eski esiyle cektirdigi opusurkenki fotolar' demissinz, ona istinaden oyle dedim ben.
Eger ben haksz yere birilerini krdysam ozur dilemesini de blrm, zira bu bir erdemdir. Fakat Bayan true ve dger saygszlk boyutunda sert elestriler yqpan hanmlarn da genc arkadasmzdan ozur dilemesi gerektgni dsnyrm. Hosca kaln.
Çok gerildim gerçekten... Ne konu sahibini tanıyorum ne true adlı arkadaşı. Siz belki true adlı yazarı tanıyorsunuzdur bilemem onu. Ancak ne kadar da acımasızsınız yahu. Ne kadar vicdandan muaf bir yorumdur bu? Çocuk sahibi olmak isteyen ancak bunu başaramayan bir kadına ne kadar da rahat bir şekilde "bu yüzden evladın olmuyor belki" diyebiliyorsunuz? Belki iddianız doğrudur onu da bilemiyorum. Ancak insanların geçmişleriyle geleceklerini karşılaştırmak ve akabinde acımasızca eleştirmek... Bunu da anne olmak isteyen bir kadının en zayıf noktasına vurarak gerçekleştirmek...Ne diyeyim hemcinslerimin bu denli acımasız olması kanımı donduruyor! Kim bilir belki günün birinde anne olmak istediğinizde, zamanında anne olmak isteyip olamayan bir kadına bu kadar acımasız bir yorum yaptığınızdan dolayı Yaradan size evlat vermez... Bunu da düşünün olur mu?
True adlı yazarı tanımadığınızı ve bu konusundan dolayı yuva yıkan kadın yaftası yapıştırdığınız ihtimalini düşünmek bile istemiyorum zaten...
Tanımıyorum ve eşimle yazdıklarını okuyoruz...ben kimsenin yuvasını bozmadım.neden neden neden bu çirkin iftira
Tanımıyorum ve eşimle yazdıklarını okuyoruz...ben kimsenin yuvasını bozmadım.neden neden neden bu çirkin iftira
'Biz flörtlesirken esimin eski esiyle cektirdigi opusurkenki fotolar' demissinz, ona istinaden oyle dedim ben.
Eger ben haksz yere birilerini krdysam ozur dilemesini de blrm, zira bu bir erdemdir. Fakat Bayan true ve dger saygszlk boyutunda sert elestriler yqpan hanmlarn da genc arkadasmzdan ozur dilemesi gerektgni dsnyrm. Hosca kaln.
Canım kendini üzme,konularına da bakarsan daha küçük ve farklı yaşam düşüncesinde olduğunu görürsün.bence eşinle okuyup gülmelisiniz
Eşimin eski eşi eşimi aldatınca eşim üzüntüden bikaç resmi yakıp valizinide alıp ameriya gidiyor ve diğer orda burda kalan resimleri farketmiyor haliyle üzüntüden..boşanma oluyor vs..biz tanışıyoruz evine gittiğimde "meraktn" karıştırdım orayı burayı ve eşimin eski eşiyle kalan resimlerini bulmuştum..bahsettiğim oydu..ama öyle büyük bir günaha girdinizki Allah affetsin sizi..belki bir anlık nefsinize uydunuz ama beim gibi bi kadına ahlaksız damgasını yapıştırdnız..hakkım helaldir size yinede..
31-05-2013, 20:49 Konu Sahibi : true #1 true - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) true true isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Nervous bride
Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,bir yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama kafamdan çıkaramadığım ve beni deli eden bişi var..ben eşimin 2. Eşiyim flört zamanında eşimin eski eşiyle olan bütün fotolarını tesadüf eseri buldum,mutluluklarını muck muck öpüşmelerini gördüm yazarken bile elim ayağım titriyorkeşke bulmasaydım o fotoları,en ufak bişeyde onunlada yaptımı? Vs... Düşünüyorum, hala eşimin eski eşiyle kullandığı eşyaları kullanıyoruz ,yattığımız yatak bile onların eski yatağı onu düşünüyormudur acaba benimleyken?? Ailesi acaba eski gelinleriyle beni kıyaslıyormudur?? Eşimin geçmişini çok kıskanıyorum tabi bütün bunlar fotolardan sonra oldu.. Ne yapsamda bu duyguyu törpülesem?
Yuva ykanin yuvasi olmazms, belki de bu yuzden ALLAHu Teala sana bi evlat vermiyordur..
Nervous bride
Giriş tarihi
Feb 2013
I love KK Ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?