- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bu arada soz konusu hoca bekar, en azndan milletin kocasyla flört etmesi gibi cirkin bi durumu yok Elif'in.. Sanrm anladn sen ne demek istedgmi
Anlamadım??? Kim kimin kocasıyla flört ediyormuş??
Evli barklı adamlarla flört edip onlarn yuvasini bozan kimseleri kastediyorum. Saf ayagina yatma bence..[/
Konuyla ne ilgisi var diye düşünüyorum şuanelif bekar hocasıda bekar ee mutluluklar o zaman herkes mutlu ne güzel
Evli barklı adamlarla flört edip onlarn yuvasini bozan kimseleri kastediyorum. Saf ayagina yatma bence..[/
Konuyla ne ilgisi var diye düşünüyorum şuanelif bekar hocasıda bekar ee mutluluklar o zaman herkes mutlu ne güzel
Diger kadin mutlu mudur acaba??
Gecenlerde cocuk icin tedaviler yaptrdgnzi gordgmde sze o kadar icten dua etmstm ki 'Rabbim onlara da evlat versn' seklnde.. Nyse ya devamini yazarsam cok agir olacak. İyi aksamlar sze !
Evli barklı adamlarla flört edip onlarn yuvasini bozan kimseleri kastediyorum. Saf ayagina yatma bence..
Yani diyo ki arkadaş,konu sahibi hiç olmazsa evli birine aşık değil bekar birine aşık.Anlamadım??? Kim kimin kocasıyla flört ediyormuş??
Yani diyo ki arkadaş,konu sahibi hiç olmazsa evli birine aşık değil bekar birine aşık.
Konuya nasıl atladım bilemedmcevap veresim geldi
Yok canım ya tedaviye başlamadık henüz..biraz daha beklicez bu arada duaların için saol.. Diğer kadın kim yaw??bilmece gibisin yeminleDiger kadin mutlu mudur acaba??
Gecenlerde cocuk icin tedaviler yaptrdgnzi gordgmde sze o kadar icten dua etmstm ki 'Rabbim onlara da evlat versn' seklnde.. Nyse ya devamini yazarsam cok agir olacak. İyi aksamlar sze !
Yani diyo ki arkadaş,konu sahibi hiç olmazsa evli birine aşık değil bekar birine aşık.
Konuya nasıl atladım bilemedmcevap veresim geldi
Bi genc kzi duygularndan oturu rencide ettkleri icin bunlari yazdm ben :) elifle bz burada tanstk 2hafta once, siyasi ve dini dsncelermz pek uyusmasa da guzel bi arkadslk kurduk. Ama o deil de baska bri daha aybi durumda olsa onu da ayni seklde savnrdm. Cunku ben hem hukukcuyum hem de herseyden once humanst biriyim. Bayan true'yu da ifşa etmek istemem daha fazla, kendsi buna sebebiyet verirse ayri tabi :)
Bi genc kzi duygularndan oturu rencide ettkleri icin bunlari yazdm ben :) elifle bz burada tanstk 2hafta once, siyasi ve dini dsncelermz pek uyusmasa da guzel bi arkadslk kurduk. Ama o deil de baska bri daha aybi durumda olsa onu da ayni seklde savnrdm. Cunku ben hem hukukcuyum hem de herseyden once humanst biriyim. Bayan true'yu da ifşa etmek istemem daha fazla, kendsi buna sebebiyet verirse ayri tabi :)
Anladığım kadarıyla trueyla gerçek anlamada tanışmışlığınız var
Anladığım kadarıyla trueyla gerçek anlamada tanışmışlığınız var
Tanımıyorum kendisini
Benm tansklgm yok ama sen onu kolladgna gore ondan farksz saylmazsn :)
Tanımıyorum kendisini
Benm tansklgm yok ama sen onu kolladgna gore ondan farksz saylmazsn :)
Benim kimseyi kolladığım yok canım :) merak ettim ve sordum. Gelişine sallıyosun herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?