Enan ın Evi (merak edenler buyrun bakalım evime)

Enancım, evin çok ama çok güzel olmuş canım, mutfak ve banya harika,
Ailecek sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirin inşallah..Manzaransa muhteşem,Eşyalarında güzel canım,evin olduya gerisi nasıl olsa olur...
Güle güle otur..

Sağlıkla huzurla mutlulukla ömür ßoyu oturun inşallah

Hepinize çoook teşekkür ediyorum arkadaşlar güzel dilekleriniz için.

Evizin çok güzel güle güle iyi günlerde oturun ınşallah en çokta mutfağı begendim.Metal bulaşıklığı nerden aldığınız ögrenebilirmiyim

Evizin çok güzel güle güle iyi günlerde oturun İnşallah en çokta mutfağı begendim.Metal bulaşıklığı nerden aldığınız ögrenebilirmiyim

teşekküler canımm.a.s. bulaşıklığımı 2 sene kadarr öncee orhangaziden bir züccaciyeciden almıştım yerimseniben

canım güle güle otur evinde opuyorumnanaktan
Bişiy sorcam; mutfakdaki mini fırının üzerinde duran şey nedir merak ettim :uhm: Ben şarjlı el süpürgesi gibi gördüm umarım yanlış görmüşümdür :bbo:

Canım bir önceki sayfada sorumun cevabına rastladım başka bir arkadaşın daha dikkatini çekmiş sanırım. Sen bilirsin tabi ama bence mutfak tezgahının üzerinde el süpürgesi bulundurmasan daha iyi olmazmı nede olsa içinde toz kir filan oluyor... Kızma ama belki sen sadece masa üstü için kullanıyorsundur bilemem ama... Mesela onu bir duvara monte ettirsen daha hijyenik olur. tekrar güle güle otur opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

[/B]

Neden nolmus ki olsa ?

güle güle sağlıklı günlerde oturun cok güzel olmuş banyo ve mutfağınız. diğer eşyalarıda zamanla yenilersiniz artık hepsi aynı anda olmuyo malesef.Ama su halıyle bile güzel eviniz huzurlu görünüyor

teşekkürler canım güzel dileklerin için. o süpürgeyi sadece mutfak içinde kullanıyorum 2 tane var şarjlı süpürgem kırıkları süpürüp hemen boşaltıyorum canım merak etmee. mutfağım küçük pek duvarda yok bu yüzden duvara monte olmuyor maalesef. yerimseniben

Anladım canım evet bazı kişiler mutfak için ayrı şarjlı süpürge kullanıyor. Benim 1 tane var ve heryeri süpürüyorumda ondan bi soruymm dedim şekerim. Evin tertemiz, çocuklarında çok tatlı Güzel günlerde oturun sağlık ve huzurla İnşallah. a.s.

çok teşekkür ederim canım tekrar güzel dileklerin içinn.a.s.
mutfak için şarjlı süpürgeler rahat oluyor hele çocuklar olunca döküntüler kırıklar eksik olmuyor bu yüzden mutfağımada ayrı aldım.sengözlerimebaksanab

evin tertemiz canım maşallah oğluşlarında çok tatlı Allah nazarlardan saklasın inşallah

çokk güzel, güle güle otur.
fotoğraflar içinde en güzel olanı çocuklarının oynadığı foto.
Allah nazardan saklasın.
iznik gölü manzaran harika.
ağız tadıyla oturun inşallah.

sağolun arkadaşlar çook teşekkür ediyorumm opuyorumnanaktan

slm evın cok guzell canım :) altta resimleri görünce burası iznik gölü dedim sonra farkettim ki sende yazmışsın opuyorumnanaktan benim anne tarafım bursalı burası yeniköy mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…