Çok bozuk karmaşık yazmışsın zar zor okudum ve anladığım kadarıyla
Sevmiyor Bu Çocuk Seni...
GAYET AÇIK.
Bak artık olumsuz da sonuçlansa iyi bir tecrüben var. Bundan sonra daha sağlam adımlar atmanda cok faydalı olabilir bu durum
Kafana takma bence, çünkü boyle bir karakterler ya daha fazla zaman harcamış olsaydın?
Zararın neresinden dönülse misali
Cok özürdilerim yanlis veya karmasik oldugu icin dedim gibi töfndan girdigim icin ve hizli hizli yazdigim icin kaynaklaniyor. Bilmyiorum iste ben seviyor sanmistim iyi birisine benziyordu beklemezdim ondan böyle bisi soka girdim resimleri incelerken
hmm evet ...durum bu yapcak bişey yok ...bugünün erkekleri....çok yazık
burda senlik bir durum yok ki..tamamen onun salaklığı...kaybetmiş güzelim dürüst kızı...Ben ondan cok kendime kiziyorum nerden cikti da evet dedim nasil inandim. Nasil kapdirdim kendimi ben kendimi bu kadar salak bilmiyordum
burda senlik bir durum yok ki..tamamen onun salaklığı...kaybetmiş güzelim dürüst kızı...
burda senin bir günahın yanlışın var mı? yok...
vicdanın rahat mı ? rahat...
gerisi onu bağlar....
hayatta bazen hayal ettiklerimiz ettiğimiz gibi olmayabilir....Zoruma gidiyor ama cidden hayirlisi böyleymis kurtuldugum icin cok seviniyorum ama zoruma gidiyor sonradan düsününce saf salak yerine koymasi benimde ona inanmam. Güvenmem. Acaba resimi ben cekmesem ve bakmasam kendimi suclu hissedicektim.
hayatta bazen hayal ettiklerimiz ettiğimiz gibi olmayabilir....
gayet doğal bişey....bu da senin minik tecrüben olsun ...bundan sonra göz ardı etmessin...
ama fazla da abartma yoksa çoğumuz gibi paranoyak olursun...
mrb
konuyu fazla uzatmadan yazmak istiyorum.cok fazla detay var oralara girmek istemiyorum. Yazi da yanlislik varsa kusura bakmayin tlfn dan girdim
simdi benim kuzenimmin erkek arkadasinin en iyi akadasi var. Ve kuzenim iste tanisin fln dedi sevgilisinin istememesine ragmen. O kisi de col istiyormus. Bende uzun süre sonra tmm dedim. Demez olaydim cok pisman oldum.
3 kere bulusduk biz onunla. Bende ilk oydu görüstügüm ve herseyi yank herseyle o ilkti bi erkek le konusmam yalniz kalmam vesaire
cok iyi insana benziyordu cok ta komik iyi biri diye tanidim onu. Konusuyoruz iste ama ilk haftalar o yazyior o ediyor sonra bende alistim. Yavas yavas isindim. ıkimizde ciddi bi ilki istiyorduk ona kac kerce dedim msjlsr yazdim ciddiysen konusalim fln die kendinen eminsen. Hep evet fln diyordu sonradan az az yazmaya badliyordu ve konu facden acildi benim yanimda girdi kizlati sil fln dedi bende tmm deyip silmeye balsasim od dediki gerisini ben yaparim 3 hafta gecri hep oyaladi silicem silicem diye. Zatn konumuyorum onlarla diye. Bende ok dedim. ıki gün önce bana dediki sildim kizlari hemde bi kac kez tmm dedim. Benim icin kizlar fln sorun degil silme fln da dememistim. öle seyleri sorun eden birisi degilm cocuk gibi. Dün bulsuduk ben onunla konusmak istedim cünkü bi hafta geciyor hic arayip sormuyor aklina gelince yaziyor hani diycektim böyle devam giderse istemyiorum diye tmm dedi söz degiscrk dedi. Face girdi o ara ve baktim kizlar daha duruyor. Dedim silip silmen önemlidegil ama bana yalan söyledin ne gerek vardi fln al al sil dedi. Silmeye basladim ve msjlara girdim gülüp dedimki sen kesin bana yazmadigin zmm bakla kizlara yaziyosundur bi kac kizli ayakta uyutuyosundur diye hani beklmem onda öyle bisi güldü ve baktim bi kizla yazismislar hemen onumadan sadece cektim resimini neler yazismislar. Evde bakarim diye silmeye balsadim yine. O aa enim kuzen sevgilisiyle tartisti beni cagirdi ayni zmn da bulusduk biz sdece konusmak icin yanlarindan ayrildik. Hemen gittim yanina gidiyoz dedi bularda arkamizdn gelyiorlardi. ıste benim konustugum kisi aslinda bütün gün beraber olucaktik ama donradn arkadasi cagirdi diye erken gitceklermis ztn ona da bozulmustum ekicek diye. Neyse gidiyoz bi arkama baktim gelmiyorlar soka girdim saate gecti. Aradim onu dedim napion niye gelmedin arkamdan sesi yükseldi eve gidicem fln diye halbuki yalan ben senin arkandan kosmam fln diye tmm dedim kapadim yüzüne. Kuzenim arkadasi da aradi onu yanina gelicem gitme dedi benimkini de yaninda oldugnu söyledi. Böylece yalan oldugu anlasildi. Sonra bidaha aradi actim dediki ben simdi napicam bilyiomusun bagriyor. Tlfn kapadigim zmn seni silicem herseyi silicem. Tmm dedi bende ciddi misin tmm oznm dedim kapadim. Neyse eve gittik hayirlidi olmus fln diyom ben. Resimlere girdim bi baktim o kizla hep bizim bulusmamit zmn larda bulusmayi planliyorlar sonra benle bulusum baska umn fln diyo kiza. Saat ler tarihler hep biz bulusdugumuz günlerde. Cok üzüldüm onun öyle yapmadina degil ayrildimiza degil ama beni salak enayi yerine koymasina. Kendi istemisti götüsmek ben degil. Bukadar mi salakim ben ya. Bide düsünün artik gözünde nasil salak gördpyse beni yanimda resmen giriyor face ve mslara baktira bilyior yani anlamiycam mi sandi. Gururuma yediremiyorum ben hc kimseyle bugüne kadar arkadaslik olarak bile bi erkekle konusmadim etmedim o ilkti ve son olsun isterdim simdi böyle birisi bende. ılkimi caldi. Ben buladar salakmiydim ?
hayırlısı olsun canım kötü bi tecrübe olmuş ama her şerde bi hayır vardır. Peki kuzenin ne diyor bu duruma
Canım benim sunu unutma asla hayatta yasadıgın hersey senin tecrübendir.deneyimin olmadan bu hayatta asla dik durarak insanları tanıyamazsın.daha doğrusu kusku ile de yasamazsın.zaman gectiğinde o kişinin de senin hayatında bir sınav hayat sınavı oldugunu anlayacaksın.o sınavı vermen gerekiyormus kendini suclama
bu cocuk bırkac kızı aynı anda ısare edebılecek karakterde adı bı ınsanmıs ,
senın yerınde olsam hıc uzulmem , ararım agzıma ne gelıyorsa sayar dokerım o utansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?