Enayilik

Yok yok normal degil.. esinde normal degil.. kardesine kiyamiyo olabilir.. yapma yemek filan.. yemek isteme ne ya? Ben kiz kardesimden bile bisey istemedim hamileyken yengemden filan..herkesin isi gucu var benle mi ugrassinlar diye:) ki istesem yaparlar yani..

Esin geri adim atacak baska turlu olmaz

Eşim de bir sey sezdim çok tutarsiz ailesine karsi bir soyledigi bir soyledigini tutmuyor dengesiz yani.. hani şu lafiyla kuyuya inilmeyecek olanlardan...

Bazen diyorki gelmesin işe hergun alsin parasini gelmesin ise... diger gun gelsin ben yoruluyorum diyor.

Ne yapacagimi sasirdim..

Benim zaten 4 senedir cocugum olmuyor. Yemin ederm kaynim ve eltim yzuunden hamilelikten sogudum. Her gun mesaj atiyor kaynim x in cani istedi yapsana diye

Şöyle düsünün eşim her işi bilen , kaynim ise vasifsiz eleman o yuzden isyerine gitsede oturuyor. Eşim deffalarca kez işi ogren uzerimden yukumu al demesine ragmen hicbir sey ogrenmedi.

Hasta olsa bile o gun aksama kadar defalarca kez ararlar o da kalkar hasta haliyle ise gider..

benim eşim de uzun bir süre sabah 8:30 akşam 21:00 gitti iş yerine
hatta yaz aylarında 21:30 - 22:00 ye çıktı
c.tesi de işteydi, bazı pazar günleri de işteydi
gerçi lazım olduğunda gelirdi o ayrı ama
sonunda ben rest çektim
ben böyle yaşayamam kusura bakma dedim, ya bu çalışma saatleri değişecek ya da ben yokum dedim
tüm hayatım akıp gidiyor ve ben eşimle hiçbir şey paylaşamıyorum, gezemiyorum, doya doya tatil yapamıyorum vs vs
evlilik sadece aynı yatağı paylaşmak değil ki
eşim ciddiyetimi anladığında değişmeyi seçti

Sizin tepkiniz maalesef yeterli degil boyle durumlarda is esinizde bitiyor.
Ben evime erken gitmeliyim, beni evde bekleyen bir esim var, sen parani gelip almalisin diyebilmeli.
Keza arkadasin dedigi gibi tatil alip, sizinle vakit gecirmeli.

Bunlari esinize soylerken guzel bir dil kullanirsaniz o da kullanildiginin farkina varir, sana kiyamiyorum deyin, bir agirligin olsun ayakcilik niye yapiyorsun, gidip geldigin o 5 dakika da seni daha fazla gorurum vs. diyerek ikna edebilirsiniz.

Esiniz disini gostermedikce kervan boyle gider.

Eşim tutarsiz defalarca kez konuştuk kendisi anlatti ben dinledim.. sonra cozum onerisi sundum. Verme para dedim evlerine bisey goturme sen onlarin kocasimisin sen calis onlar yesin dedim. Hak verdi evet dedi. Sonra baktim yine yapmiş bu sefer kavga cikardm bir dedigin bir dedigini tutmuyor diye. Hayir diyemiyormuş...!

Eşim tutarsiz defalarca kez konuştuk kendisi anlatti ben dinledim.. sonra cozum onerisi sundum. Verme para dedim evlerine bisey goturme sen onlarin kocasimisin sen calis onlar yesin dedim. Hak verdi evet dedi. Sonra baktim yine yapmiş bu sefer kavga cikardm bir dedigin bir dedigini tutmuyor diye. Hayir diyemiyormuş...!

çünkü siz de ona hayır diyemiyorsunuz
yani her seferinde önce kızıp sonra normale dönüyorsunuz
o yüzden o da diğer tarafa hayır diyemiyor, demiyor

Allah Allah çok mu zor bir hamilelik geçiriyor?
öyle değilse neden yemekleri siz yapasınız ki?
iki hamileliğimde de 9 ay şiddetli midem bulandı, yine de doğuma gideceğim güne kadar çalıştım
yemeğimi de yaptım, gezdim de
kusura bakmayın da manyak mı onlar ya

Canim başlarda ben dusundum midesi bulaniyordu yapayim cagirayim birkac gun dedim. Bir baktim ki mesajlar basladi xin cani istiyor yap. Ne yemek yaptin gelicem almaya , bize kavurma yap cagir, kahvaltiya gelicez x kahvalti hazirlayamiyor. Xin midesi bulaniyor makarna yap... ve bu insan benim kaynim ve bizim cocugumuz olmadigini biliyor normalmi bu yaptiklari.. !!!

Icim siser oyle adamlardan tek diyebileceginiz madem yapiyor size soyleyip, sizi rahatsiz etmesin. Bilmek istemiyorum, boyle pasif bir adamla evli oldugumu deyin belki gucune gider, ezik ezik hayir diyemiyorum demez.

Senin boyle oldugunu bilmek sana olan saygimi azaltiyor farkina var deseniz acaba anlar mi?
Size kolayliklar diliyorum.

Canim başlarda ben dusundum midesi bulaniyordu yapayim cagirayim birkac gun dedim. Bir baktim ki mesajlar basladi xin cani istiyor yap. Ne yemek yaptin gelicem almaya , bize kavurma yap cagir, kahvaltiya gelicez x kahvalti hazirlayamiyor. Xin midesi bulaniyor makarna yap... ve bu insan benim kaynim ve bizim cocugumuz olmadigini biliyor normalmi bu yaptiklari.. !!!

pes ya
tam ruh hastası bildiğin
şeytan diyor bir gün yap o makarnayı
içine de tuzu bas
ver afiyet olsun diye

benim eşim de uzun bir süre sabah 8:30 akşam 21:00 gitti iş yerine
hatta yaz aylarında 21:30 - 22:00 ye çıktı
c.tesi de işteydi, bazı pazar günleri de işteydi
gerçi lazım olduğunda gelirdi o ayrı ama
sonunda ben rest çektim
ben böyle yaşayamam kusura bakma dedim, ya bu çalışma saatleri değişecek ya da ben yokum dedim
tüm hayatım akıp gidiyor ve ben eşimle hiçbir şey paylaşamıyorum, gezemiyorum, doya doya tatil yapamıyorum vs vs
evlilik sadece aynı yatağı paylaşmak değil ki
eşim ciddiyetimi anladığında değişmeyi seçti

Kaliteli zaman geçirmek çok cok onemli eşler arasinda..

Biz tedavi oluyoruz cocuk icin esiminde benimle gelmesini istedim 2 kere onun işine gore randevu degistirdim. Yine de benimle gelemedi... kaynim işe gelmemis isyerinde kimse yokmuş...!!!

Haksizmiyim ben çok mu abartiyorum..!

Biz tedavi oluyoruz cocuk icin esiminde benimle gelmesini istedim 2 kere onun işine gore randevu degistirdim. Yine de benimle gelemedi... kaynim işe gelmemis isyerinde kimse yokmuş...!!!

hayır tabi ki
az abartıyorsun
tepkini az veriyorsun bence de bir arkadaşın dediği gibi
az derken, şiddeti anlamında söylemiyorum, devamlılığı anlamında söylüyorum
bir parlayıp bir sönersen olmaz, bir süre sonra ciddiye alınmazsın
parlayıp, sönmeyip, istikrarlı davranmalısın bence, ta ki problem çözülene kadar

çünkü siz de ona hayır diyemiyorsunuz
yani her seferinde önce kızıp sonra normale dönüyorsunuz
o yüzden o da diğer tarafa hayır diyemiyor, demiyor

Biz uzun zamandir kavga etmiyoruz aslinda birazda huzur bozulmasin diye buyutmedigim dogrudur. Ama sanirim o beni sindirdi diye kavga etmiyoruz saniyor.

Eşim de bir sey sezdim çok tutarsiz ailesine karsi bir soyledigi bir soyledigini tutmuyor dengesiz yani.. hani şu lafiyla kuyuya inilmeyecek olanlardan...

Bazen diyorki gelmesin işe hergun alsin parasini gelmesin ise... diger gun gelsin ben yoruluyorum diyor.

Ne yapacagimi sasirdim..

Benim zaten 4 senedir cocugum olmuyor. Yemin ederm kaynim ve eltim yzuunden hamilelikten sogudum. Her gun mesaj atiyor kaynim x in cani istedi yapsana diye
Belki adamin kafasi atiyor gelmesin istemez diyo bazende salak yerine o da konmak istemio bilemem. Sen daha iyisini bilirsin cnm kocani taniyan sensin. Neyi ne niyetle soluyor bilirsin.

Yapma istediklerini.. 1 olur 2 olur.. her yerde hersey var artik.. cani bise istiosa alsinlar yani.., ins. Sag saglim seninde kuzularin olur cnm

Icim siser oyle adamlardan tek diyebileceginiz madem yapiyor size soyleyip, sizi rahatsiz etmesin. Bilmek istemiyorum, boyle pasif bir adamla evli oldugumu deyin belki gucune gider, ezik ezik hayir diyemiyorum demez.

Senin boyle oldugunu bilmek sana olan saygimi azaltiyor farkina var deseniz acaba anlar mi?
Size kolayliklar diliyorum.

Mesajlari silmiyor ordan goruyorum. Mesajlar soyle

Kaynim : Abi eve gecmeden para birak

Esim : para yok

Kaynim: abi var biliyorum uzatmada birak acmi kalalim

Esim : tamam aradigimda in asagi

uzatma da bırak mı???
eşinde ya peygamber sabrı var, ya da ne yaptığının farkında değil

Hayir abartmiyosun.. insan esini yaninda istio o ilk zmnlar heleki.. benim ilk bebegimde esim geliyodu sonrakilerde gelemedi calistigi icin.. ee gun asiri randevu oluyo gelmesine bile gerek olmuyo ztn ama... iste oluyodu..bizimki elin isi.. sirf kaynim yuzumden esim gelemiyck olsa o zmn sinirlenirdim bende.

hayır tabi ki
az abartıyorsun
tepkini az veriyorsun bence de bir arkadaşın dediği gibi
az derken, şiddeti anlamında söylemiyorum, devamlılığı anlamında söylüyorum
bir parlayıp bir sönersen olmaz, bir süre sonra ciddiye alınmazsın
parlayıp, sönmeyip, istikrarlı davranmalısın bence, ta ki problem çözülene kadar

Biz esimle zamaninda cok buyuk kavgalar ettik. Sonra torpuledik bu kavgalari. Onceden istedigim olana kadar kavga eder kavgayi devam ettirirdim. Sonunda da hep istedigim olurdu. Simdi yapamiyorum sinirlenemiyorum. Hep guzellikle konuşasim geliyor. Oof bana ne oldu boyle ya

Belki adamin kafasi atiyor gelmesin istemez diyo bazende salak yerine o da konmak istemio bilemem. Sen daha iyisini bilirsin cnm kocani taniyan sensin. Neyi ne niyetle soluyor bilirsin.

Yapma istediklerini.. 1 olur 2 olur.. her yerde hersey var artik.. cani bise istiosa alsinlar yani.., ins. Sag saglim seninde kuzularin olur cnm

Sagol canim amin. Esimle son kez konuşacam

Esinizin mesajlarini okumayin, kendi sinir sagliginiz icin. Tek suclu esiniz, once para yok diyor sonra in asagi diyor, hem suclu hem tutarsiz. Bari bir yalan soyluyorsun arkasinda dur.

Siz hic muhattap almayin, birakin ne hali varsa gorsun.

uzatma da bırak mı???
eşinde ya peygamber sabrı var, ya da ne yaptığının farkında değil

Çooook sabırlıdır. Ben bile hayret ederim sabrına...

Bu mesajlari gorunce daha cok sinirleniyorum. Şimdi bu mesajlari eltim gorse benim kendi kocasiyla gururlanacak ben ise utaniyorum. Pasiff resmen pasiiifff...

Ben ki karakterimle o kadar guclu bir yapiya sahibimki birseye hayir dediysem onu evete asla ve asla cevirmem. Eltim bile eşimi azarlamaya basladi son zamanlarda ve eltim 6 yas kucuk eşimden...

Ne yapim bunu ben çok soguyorum esimden boyle olunca

Hayir abartmiyosun.. insan esini yaninda istio o ilk zmnlar heleki.. benim ilk bebegimde esim geliyodu sonrakilerde gelemedi calistigi icin.. ee gun asiri randevu oluyo gelmesine bile gerek olmuyo ztn ama... iste oluyodu..bizimki elin isi.. sirf kaynim yuzumden esim gelemiyck olsa o zmn sinirlenirdim bende.

Işine sahip cikmasi beni cok mutlu ediyor. Ama boyle enayi yerine konulunca gururlanamiyosun

Back
X