endişelerim var... yardımcı olun lütfen

ya bu tasarım dedikleri şeyle tıpatıp aynını mı yapıyor doktorlar ya ortaya hokka gibi minik kalkık bişey çıkar ve yüze hiç yakışmazsa

hayır ya sonuçta tasrım bilgisayar düzeltmesi ortalama nasıl bir burun çıkacağı gösteriliyor, yani nasıl olacağı yani makaslada yapılmıyoki gerçkteufak tefek değişiklik olablir ama hat budur diye gösteriyor doktor işte

canım bence olma ameliyat derim .. cünkü göze batan bir burnun yok derim .. bunu asla unutma hiç bişi orjınali ğibi olmuyor ..

yüzün kesinlikle değişmeyecek diye bişey yok. sonuçta kemik, kıkırdak gidiyor yani tabiki yüzün değişecek. eğer ameliyat olacaksan bunlara hazırlıklı ol. benim 25. günüm burnumu herkes beğeniyor bende beğendim ama hala alışamadım. güzel olması ayrı, burnuna alışman ayrı bi olay. bide artık hayatın eskisi gibi rahat olmuyor tabiki. her gün bin defa aynaya bakıyosun. sonra hergün yok burnuma darne almıyayım burnumu çarpmıyayım kimse burnuma dokunmasın, acaba burnum ilerde çöker mi yamulur mu diye de tedirgin oluyorsun. ameliyat çok çok kolay bi haftada iyileşiyorsun ama sonrası çok sabır işi...

doktorlar genelde yandan tasarım yapıyorlar. ama önemli olan önden görüntüsü bence. zaten yandan bütün burunlar süper

kızlar bnmde merak ettigim birşey var
ameliyat olduktan sonra mesela makyaj olsn
en önmlisi yıkamak yıkarken ben kese olsn lif olsun onlar olmadan yapamam
Bu tür şeyler ne kadar bi süre sonra rahatlikla yapilabiliniyor?

kızlar bnmde merak ettigim birşey var
ameliyat olduktan sonra mesela makyaj olsn
en önmlisi yıkamak yıkarken ben kese olsn lif olsun onlar olmadan yapamam
Bu tür şeyler ne kadar bi süre sonra rahatlikla yapilabiliniyor?

evet bende bunu merak ediyorum.

işte burnum yorumları beekliyorum

Aslında o kadarda kötü değil ama yan profil seni rahatsız edebilir benimde aynı senin gibi kemikli bir burnum vardı kemiğiim törpülettim, ama riskli bi ameliyat yaptırırsan sadece burun kemiğini törpület derim ucuna dokundurma

desenize ameliyat olsam bi dert olmasam bi dert yandan da herkesin burnu birbirine benziyor sanki.Yapılan burnun çok yapay durma ihtimali de var değil mi kararsız kaldım iyice

kızlar resimleri görmek için arkadaş mı olunması gerekiyor profilde resimlerim var diyen arkadaşların resimlerini göremiyorum

işte burnum yorumları beekliyorum

Merhaba Seda

senin burnunu biraz egri olmasi bir baska güzel yapiyor seni. Sakin estetik yaptirma burnuna. Estetik yaptiranlarin burunlarini gördünmü hic? icine plastik takmislar ve cok yapmacik cirkin oluyor sonrada soruyorlar "nasil burnum beyendinmi" diye insan kirmamak icin "güzel" demek zorunda kaliyor.

Bazi burunlar var üst dudaga degiyor neredeyse öyle burnun yok

sana yaptirmani tavsiye etmem

:))))))))))))) hepsi mi oylee????

çok haklısın gerçekten birde yapılan burun yakışmadığında yada sorun çıktığında asla telafisi olmayan bir durum bende kesinlikle vazgeçtim.

Bu nasıl bir genellemedir böyle, milleti paranoyak mı yapmak maksadınız?! Beğenmediyseniz beğenmedim diyebilirsiniz, kimse alınmaz gücenmez, zevk meselesidir, ayrıca yapılı her burun yapmacık ve çirkin duruyorsa, baktığınız kişilerin sayısını ve baktığınız burunların çeşidini çoğaltın derim.

Bir de afedersiniz ama mesaj sayınız 6 iken burda kaç kişinin burnunu, nasıl gördünüz de bu şekilde bir yorum yapabiliyorsunuz? Ben doğallıktan yanayım diyebilirsiniz saygı gösteririm ama burnunu yaptıranlardan mutant gibi söz ederseniz kızarım, burda herkes sadece dış görünüş için estetik de yaptırmıyor, ha yaptıradabilir o kişinin kendi problemidir, sağlık sadece nefes alamamak değildir, ruh haliyle de alakalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…