canım bence olma ameliyat derim .. cünkü göze batan bir burnun yok derim .. bunu asla unutma hiç bişi orjınali ğibi olmuyor ..
hayır ya sonuçta tasrım bilgisayar düzeltmesi ortalama nasıl bir burun çıkacağı gösteriliyor, yani nasıl olacağı yani makaslada yapılmıyoki gerçkteufak tefek değişiklik olablir ama hat budur diye gösteriyor doktor işte
kızlar bnmde merak ettigim birşey var
ameliyat olduktan sonra mesela makyaj olsn
en önmlisi yıkamak yıkarken ben kese olsn lif olsun onlar olmadan yapamam
Bu tür şeyler ne kadar bi süre sonra rahatlikla yapilabiliniyor?
evet bende bunu merak ediyorum.
doktorlar genelde yandan tasarım yapıyorlar. ama önemli olan önden görüntüsü bence. zaten yandan bütün burunlar süper
işte burnum yorumları beekliyorum
işte burnum yorumları beekliyorum
Merhaba Seda
senin burnunu biraz egri olmasi bir baska güzel yapiyor seni. Sakin estetik yaptirma burnuna. Estetik yaptiranlarin burunlarini gördünmü hic? icine plastik takmislar ve cok yapmacik cirkin oluyor sonrada soruyorlar "nasil burnum beyendinmi" diye insan kirmamak icin "güzel" demek zorunda kaliyor.
Bazi burunlar var üst dudaga degiyor neredeyse öyle burnun yok
sana yaptirmani tavsiye etmem
Merhaba Seda
senin burnunu biraz egri olmasi bir baska güzel yapiyor seni. Sakin estetik yaptirma burnuna. Estetik yaptiranlarin burunlarini gördünmü hic? icine plastik takmislar ve cok yapmacik cirkin oluyor sonrada soruyorlar "nasil burnum beyendinmi" diye insan kirmamak icin "güzel" demek zorunda kaliyor.
kızlar resimleri görmek için arkadaş mı olunması gerekiyor profilde resimlerim var diyen arkadaşların resimlerini göremiyorum
Kızlar ben de resimleri göremiyorum. Yardım edin
Merhaba Seda
Merhaba Seda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?