endişelerim var... yardımcı olun lütfen

senin burnun hakkinda yorum yapmadim, yorumumu istersen bir kere daha oku, gördügüm plastik takili burunlar hakkinda yorum yaptim. Eger senin burnuna plastik taktirdiysan ve cok beyeniyorsan resmini koy burnun hakkinda yorum yaparim ama burnunu göstermeden senin burnun hakkinda konusmusum gibi yorum yapman sacma.

Sedanin cok güzel bir burnu var ve o burnu onu daha da güzel yapiyor, burun ameliyati yaptirsa ve yapan doktor burnuna plastik taksa ve seda da bu burnu beyenmese, eski güzel burnunu geri getirebilecekmi?
Burun ameliyati yapmis, plastik taktirmis kac kisi gördüm hic güzel görünmüyor, tabi o insanlar alinmasin diye güzel olmus demek zorunda kaliyor insan!

estetiğe karşıysanız, beğenmediğiniz burunları beğenmiş gibi yapmak zorunda kalıyorsanız forumun bu bölümünde ne işiniz var onu anlamadım. bu foruma estetik olanlar ve estetik olmayı düşünenler bilgi edinmek için yazıyor da..

estetige karsi oldugumu yazilarimin hangi bölümlerinde yazdim kanitla! eger kanitlayamazsan o zaman okuyup anlamasini görenmeyi tavsiye ederim sana

estetige karsi oldugumu yazilarimin hangi bölümlerinde yazdim kanitla! eger kanitlayamazsan o zaman okuyup anlamasini görenmeyi tavsiye ederim sana

''estetik yaptiranlarin burunlarini gördünmü hic? icine plastik takmislar ve cok yapmacik cirkin oluyor sonrada soruyorlar "nasil burnum beyendinmi" diye insan kirmamak icin "güzel" demek zorunda kaliyor. ''

estetik yaptıranların bazıları demiyorsun tüm estetik yaptıranların burunlarının içine plastik takıldığını ve yapmacık çirkin olduğunu söylüyorsun. ne anlamamız lazım bu cümleden. eğer boyle düşünüyorsan demekki burun estetiğine karşısındır.

plastik takili baska bir burun.

Bu kisiler burunlarini en taninmis doktorlara yaptiriyorlar, bu doktorlar devamli burun ameliyati yapiyorlar böyle güzel olmayan burun ortaya cikiyor, birde ara sira burun ameliyati yapan taninmamis doktorlari düsünün!

Seda nin burnu ameliyat gerektirmiyor güzel burnu var, ama bazi burunlar varki üst dudaga degiyorlar o kisiler ameliyat yaptirmak istese kendileri bilir!

yazimi biraz eksik vermissin ve anlamamissin. Eger anlamadigin bir sey varsa, yorum yapmadan önce sörmayi ögren!
"senin burnunu biraz egri olmasi bir baska güzel yapiyor seni. Sakin estetik yaptirma burnuna. estetik yaptiranlarin burunlarini gördünmü hic? icine plastik takmislar ve cok yapmacik cirkin oluyor sonrada soruyorlar "nasil burnum beyendinmi" diye insan kirmamak icin "güzel" demek zorunda kaliyor. §

Yazimda bu sekil yazdim ve bu yazimin hic bir bölümü estetige karsi oldugumu göstermiyor, estetige GEREK OLMADIGINI gösteriyor!
Konumu devam okudugunda üst dudaga degen burunlar oldugunu yaziyorum, öyle burun yok diyorum.

Estetige karsiyim ile Estetige gerek yok arasindaki fark su
Estetige karsiyim= tamamen estetige karsiyim
Estetige gerek yok= su halinle burnun güzel yaptirma gerek yok

umarim simdi anlamissinizdir. Anlamadiginiz bölümler varsa söyleyin daha da kolay sekilde aciklamalar yaparim özellikle sizin anlamaniz icin!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))galiba bi burun estetiği kurbanısın sen. geçmiş olsun

Gördüğüm plastik takılı burunlar dememişsiniz estetik yapılmış tüm burunlar demişsiniz, şükür ki ne gördüğümü, ne okuduğumu iyi biliyorum arkadaşım, resmim var zaten, ama yorumun 25 olmadığı için göremezsin, plastik takılma diye bişey yok, başarılı ameliyat başarısız ameliyat diye birşey var, buraya herkes bilgi almak ve karar vermek amacıyla geliyor, beğenmeyebilirsiniz bişey diyemem ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak insanları etkilemeye çalışmanızı biraz tuhaf buldum, belki seda nikli arkadaş için diyorsunuz ama genelleme yaparak estetik yaptıran herkese atıfta bulunuyorsunuz, bazı kişiler demiyorsunuz, genel olarak estetik yaptıranlara söylüyorsunuz, bence orda yazdıklarınızı önce siz okuyun. Ayrıca bu sitede kimse beğenmediği buruna ahhh çok güzel olmuş demez, bu sitede beğenmeyenler kırıcı olmayan bir dille problem olduğunu kendince anlatır, bence şöyle olabilirdi, bence biraz büyük gibi, bence çok kalkık gibi sözlerle kendilerini ifade edebiliyorlar emin olun. Haa beğenmediğiniz bir burun olursa yorum yapmaktan kaçınadabilirsiniz kırmamak adına , kimse silah doğrultmuyor illa yorum yapın diye :) böylece beğenmediğinize beğendim diyerek ne kendinize ne de karşınızdakine kötülük yapmamış olursunuz. Bence cümlelerinizi doğru seçerseniz problem kalmaz, böylece yanlış anlaşılmamış olursunuz.

Gördüğüm plastik takılı burunlar dememişsiniz estetik yapılmış tüm burunlar demişsiniz.."

bir sayfa geriye git ve oradaki tartisma yaratan yazimi 4. kez yine oku ve orada, senin de anlayabilmen/görebilmen icin icin kirmizi ve büyük yaziyorum

simdi senin anlaman icin daha ne yapmaliyim? suclama yaparken en azindan alintiyi dogru yapin, nasil alinti yapilir diye aslinda 5. sinifta ögretiliyor!

üst kisimde cikik burun kemigi ezilip alininca orada bos duran delikleri etle mi dolduruyorlar yoksa plastikle mi kapatiyorlar?
Burunlari üst dudaga degen insanlarin burunlari kesilip kisaltildiginda burun diregini kendi kendine mi bitiyor yoksa plastik mi takiyorlar?

buraya herkes bilgi almak ve karar vermek amacıyla geliyor,
Evet, nasil, burada "illaki yaptir ama sakin su doktordan baskasina gitme en iyisi o" deyip övmek serbestse, gereksinim olmayan amaliyatlardan uzak durma önerileri de serbesttir.

beğenmeyebilirsiniz bişey diyemem ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak insanları etkilemeye çalışmanızı biraz tuhaf buldum,
Fikir sahibi insanin bilgi sahibi olmadigini idda edip ama daha bir sayfa geride yazan konuda gecen kelimeyi yazmadi diyerek, ve daha alinti yapamayip hayallerini süsleyen yazilarla camur atmasini tuhaf bulmuyorum, normal buluyorum!

Sizin burnunuza yorum yapmadim, görmedigim bir sey hakkinda konusan birisi degilim, bilmedigim bir konu varsa da susarim. Burnunu göster sana acikca ictenlikle düsüncemi belirtirim.
1. Benim yazim seda icin gecerli
2. Gördügüm burunlar icin gecerli
3. Estetige karsi degilim
4. bir daha yargilarsan yazimdan alinti yaparak yargila yazmadin felan deme sansin kaybolmus olur

Son düzenleme:

Arkadaşım ben sana ne desem burnun dikine dikine gideceksin, sana tepki göstermemizin nedenini halen anlayabilmiş değilsin sanırım, orada gördüğüm estetikli burunlar desen amenna bişey demem zaten, ama sen orda tüm estetikli burunları yazmışsın, illaki alıntı alıntı deme yazdığın yazıyı lavanta da ben de alıntıladık kabul etmemek de direniyorsun, neyse amacım ortamı germek değil hayır mübarek gün, susuyorum, büyüklük bende kalsın diyorum.

ilk bunu yaziyorsun
Gördüğüm plastik takılı burunlar dememişsiniz estetik yapılmış tüm burunlar demişsiniz,
simdi de bunu
...orada gördüğüm estetikli burunlar desen amenna bişey demem zaten, ama sen orda tüm estetikli burunları yazmışsın,

celiski icindesin karar ver artik :)

"neyse amacım ortamı germek değil hayır mübarek gün, susuyorum, büyüklük bende kalsın diyorum."

zaten gerekli olanda buydu

Son düzenleme:
Rüyacim, lavantacim siz yazılanları gayet güzel anlamışsınız da galiba arkadaşın kendi yazdığı yazıdan haberi yok. O heralde tekrar tekrar alıntılarla, kırmızı-mor renklendirmelerle falan bence kendi yazdığını kendi idrak etmeye çalışıyor :)

diger arkadaslarla konu tartisildi kapandi ve yagmurlu senin yazinin önünde bir uyarida bulundu, istersen sana da yardimci olayim?

konu acip sunmak istedigim ama ne olduysa konu kayboldu,

belki isinize yarar
Bu programla kendi resminizin üzerinde cok kolay degisimler yapabiliyorsunuz amaliyattan önce ve sonraki hallerinizi.

Bu program böyle calisiyor

[video=youtube;PF1Pdk2dLqc]http://www.youtube.com/watch?v=PF1Pdk2dLqc[/video]

buradanda indirebilirsiniz

Photo Warping

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…