- 12 Mayıs 2017
- 2.613
- 1.856
- 133
- 35
Hanımlar merhaba. Ben 27 yaşındayım ve iş durumu dolayısıyla doğuya gitmem gerekecek pek yakında. Aslında şehir falan çok önemli değil benim için. Nerde iş bulursam oraya giderim diye düşünürdüm hep. Ancak şu an endişeliyim biraz. Yani hiç kimseyi tanımıyor olacağım evli değilim tek başıma bir düzen kuracağım. Orda arkadaş edinebilecek miyim bunu dahi düşündüm. Yalnızlık beni korkutuyor galiba biraz. Önceleri böyle değildim yani 22 yaşında falan olsam hiç endişelenmezdim alışırım ne var ki derdim. Ama şu an mutsuz olursam yalnız kalırsam diye korkuyorum galiba. Ben zaten hep insanlardan çekiniyorum yani iş ortamı iyi olmazsa ya insanlar beni kabullenmezse gibi. Neden böyleyim bilmiyorum ama düşündükçe üzülüyorum biraz. Bazı yerlerde yeni başlayan insanı zor kabulleniyorlar hatta istemedikleri bile olabiliyor. Yaşlandım mı bilmiyorum ama eskisi gibi enerjim de yok. Sadece huzurlu bir hayat istiyorum. İşime gidip geleyim kafam sakin olsun gibi. Neden böyle oldu bilmiyorum ama kimseyle uğraşmak istemiyorum kimse de benimle uğraşmasın istiyorum. Belki benzer durumda olanlar vardır yazmak istedim öyle