• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endişeliyim

Tatammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.613
1.856
133
35
Hanımlar merhaba. Ben 27 yaşındayım ve iş durumu dolayısıyla doğuya gitmem gerekecek pek yakında. Aslında şehir falan çok önemli değil benim için. Nerde iş bulursam oraya giderim diye düşünürdüm hep. Ancak şu an endişeliyim biraz. Yani hiç kimseyi tanımıyor olacağım evli değilim tek başıma bir düzen kuracağım. Orda arkadaş edinebilecek miyim bunu dahi düşündüm. Yalnızlık beni korkutuyor galiba biraz. Önceleri böyle değildim yani 22 yaşında falan olsam hiç endişelenmezdim alışırım ne var ki derdim. Ama şu an mutsuz olursam yalnız kalırsam diye korkuyorum galiba. Ben zaten hep insanlardan çekiniyorum yani iş ortamı iyi olmazsa ya insanlar beni kabullenmezse gibi. Neden böyleyim bilmiyorum ama düşündükçe üzülüyorum biraz. Bazı yerlerde yeni başlayan insanı zor kabulleniyorlar hatta istemedikleri bile olabiliyor. Yaşlandım mı bilmiyorum ama eskisi gibi enerjim de yok. Sadece huzurlu bir hayat istiyorum. İşime gidip geleyim kafam sakin olsun gibi. Neden böyle oldu bilmiyorum ama kimseyle uğraşmak istemiyorum kimse de benimle uğraşmasın istiyorum. Belki benzer durumda olanlar vardır yazmak istedim öyle

Merak etmeyin,yalnız kalmaz muhakkak iki laf edeceğiniz insanlar bulursunuz.
Hangi şehire gidiyorsunuz?
Van aslında şehirle alakası da pek yok yani benle alakalı biraz. Yani urfa antep de olsa aynı endişeyi taşırdım. Yaşım büyüdükçe daha cesaretli olmam gerekirken tam tersi oldu daha endişeli oldum. Kaygılar içindeyim. Geçen hafta hastaneye gittim denk geldi orda bir mühendisle tanıştım. Konuştuk biraz ben kamuya atanmıştım ama insanların hiçbirini sevemedim orda bunaldım işe gidesim gelmedi istifa ettim en sonunda dedi. Başka bir şehire atanmış bu arada. Benim için de insanlar önemli galiba.

Gidip de alışamazsam aynısını yaşarsam diye çekiniyorum aslında Allah yardım eder bir şekilde diye sakinleştiriyorum kendimi ama tuhag duygular içindeyim. İlk defa böyle oluyor bana.

Van güzel şehir çok küçük değil.
İş yerinizi sevmeseniz sosyal aktivite kurslara falan katılırsınız,en kötü sahiline falan gidersiniz sizi çok bunaltmaz.
Birde endişe duymayın,endişe duydukça olmayacak şeyleri bile öyle bir şartliyoruz ki oluyor,nasip kısmet, güzel olur inşallah sizin için.

Her sey senin kafanda bitiyor. Azimle asilirsan ise de ortama da alisirsin. Bir arkadasim sen yaslarda memur olarak gitmisti. Gayet tutundu. Gorev suresi dolunca da memleketine dondu.

Van güzel şehir çok küçük değil.
İş yerinizi sevmeseniz sosyal aktivite kurslara falan katılırsınız,en kötü sahiline falan gidersiniz sizi çok bunaltmaz.
Birde endişe duymayın,endişe duydukça olmayacak şeyleri bile öyle bir şartliyoruz ki oluyor,nasip kısmet, güzel olur inşallah sizin için.
İnşallah güzel olur. Yani yeter ki huzurlu olayım. Gezmesem bir aktivitem olmasa günlerim evde geçse bile olur yani. Kimseyle mücadele etmek istemiyorum artık. Sadece akşam huzurlu yatıp sabah huzurlu kalkmak bu

Her sey senin kafanda bitiyor. Azimle asilirsan ise de ortama da alisirsin. Bir arkadasim sen yaslarda memur olarak gitmisti. Gayet tutundu. Gorev suresi dolunca da memleketine dondu.
Bazen yapabilirim benim gibi olan bir sürü insan var diye düşünüyorum bazen işte bu saatlerde biraz karamsarlık çöküyor.

Yeni baslangiclar guzeldir,yeni bir sehir yeni insanlar:KK16:Daha gitmeden olumsuz seyler dusunmeyin.Bir sans verin zamanla alisir seversiniz.

Yeni baslangiclar guzeldir,yeni bir sehir yeni insanlar:KK16:Daha gitmeden olumsuz seyler dusunmeyin.Bir sans verin zamanla alisir seversiniz.
Aslında genel olarak insanlara verebilecek sevgim fazlaca var. Ama işte hiç sevgi kırıntısı bile göremezsem bu beni üzecek

Bazen yapabilirim benim gibi olan bir sürü insan var diye düşünüyorum bazen işte bu saatlerde biraz karamsarlık çöküyor.
Elbette yaparsin. Oralarda uygun fiyata genis evler de oluyormus. Alirsin bir spor aleti bir tv. Aksamlari guzel programlar takip eder sıkılasirsin. Dikis resim gibi hobi edinirsin. Yapacak cok sey var.

Elbette yaparsin. Oralarda uygun fiyata genis evler de oluyormus. Alirsin bir spor aleti bir tv. Aksamlari guzel programlar takip eder sıkılasirsin. Dikis resim gibi hobi edinirsin. Yapacak cok sey var.
Ben aslında bir çay yapıp onu içip mutlu olabilen biriyim. Huzurum olsun yeter ki çok büyük beklentilerim yok. Ama annemi babamı ailemi de çok özleyeceğim. Yaşım ilerledikçe daha çok bağlandım onlara. Zaten gerçek olan sevgi aile sevgisi diye düşünüyorum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum o zaman böyle düşüncelere pek kapılmadım da. Ama şimdi böyle işte

Baslangiclar endise,kaygi ve merak duygusunu tavan yaptiriyor.
Isiniz nedir memurmusunuz.siz gidin ise merhaba der iisnize yogunlasirsiniz emin olun kokrtugunuz gibi olmaz.
Van a gitmistim cok guzel bir segir is cikisi gidip van golu kenarinda bir cay kahve icersiniz yorguunlugu atarsiniz hersey honlunuzce olsun

Ben aslında bir çay yapıp onu içip mutlu olabilen biriyim. Huzurum olsun yeter ki çok büyük beklentilerim yok. Ama annemi babamı ailemi de çok özleyeceğim. Yaşım ilerledikçe daha çok bağlandım onlara. Zaten gerçek olan sevgi aile sevgisi diye düşünüyorum. Üniversiteyi de ailemden ayrı okudum o zaman böyle düşüncelere pek kapılmadım da. Ama şimdi böyle işte
Gorev suren beli mi? 2-3 sene falansa cabuk geciyor ve ucakla her yer maksimum bir bucuk saat. Bir manileri yoksa gelirler yanina onlar da. Biraz duygusal gordum seni yasina gore.

Baslangiclar endise,kaygi ve merak duygusunu tavan yaptiriyor.
Isiniz nedir memurmusunuz.siz gidin ise merhaba der iisnize yogunlasirsiniz emin olun kokrtugunuz gibi olmaz.
Van a gitmistim cok guzel bir segir is cikisi gidip van golu kenarinda bir cay kahve icersiniz yorguunlugu atarsiniz hersey honlunuzce olsun
Evet memurum o yüzden devam etmem çok önemli bir daha bu fırsatı yakalamam zor olabilir. İnşallah alışırım

Gorev suren beli mi? 2-3 sene falansa cabuk geciyor ve ucakla her yer maksimum bir bucuk saat. Bir manileri yoksa gelirler yanina onlar da. Biraz duygusal gordum seni yasina gore.
2 yıl olacak ben aslında çok duygusalım üzüldüğümü pek belli etmem bazen insanların söylediği ve gülüp geçtiğim şeylere bile içimden üzülüyorum. İnsanlar kırılmasın gerginlik olmasın diye düşünüyorum ama hep ben kırılıyorum

Evet memurum o yüzden devam etmem çok önemli bir daha bu fırsatı yakalamam zor olabilir. İnşallah alışırım
Soyle duaun ilk unv e gittiginiz zaman endise kaygi duymadinizmi sonrasinda nasil alistiniz belki suan ozlemle hatirliyorsunuz bende oyle yani.
Emin olun ilk gunler adaptasyon sureci ile gecer sonrasinda oranin bir parcasi olursunuz hem onunuz yaz orasi serin pufur pufur eser.
Insanlarada alisirsiniz merak etmeyin insnalri cok sicak kanli bir donem bulundum van da insanlik olmemis dedim oradaki insnalarin sicak kanliligini gorunce

Canım bende vanda yaşadım hiç endişen olmasın gönül rahatlığıyla gelebilirsin doğuda yaşamak medyada çok zor ve kötü gösterliyor ama ben sadece şunu söyliyeyim buraya gelen geri dönmek istemiyor çok arkadaşlarımız var öğretmen polis vs. Korkuyla endişeyle ağlayarak geliyor ama bir kaç ay kaldıktan sonra gitmek istemiyorlar burdaki halk yabancıya çok sahip çıkıyor çok güzel karşılıyor inşallah gelince kendin göreceksin. Benim komşularım hepsi öğretmen ve öğrenci evimde ne pişirsem onların annesi babası yanlarında yok düşüncesiyle gönderiyorum allah yardımcın olsun tekrar söylüyorum gözün kapalı gelebilirsin benimde ailem akrabalarım hepsi vanda

Soyle duaun ilk unv e gittiginiz zaman endise kaygi duymadinizmi sonrasinda nasil alistiniz belki suan ozlemle hatirliyorsunuz bende oyle yani.
Emin olun ilk gunler adaptasyon sureci ile gecer sonrasinda oranin bir parcasi olursunuz hem onunuz yaz orasi serin pufur pufur eser.
Insanlarada alisirsiniz merak etmeyin insnalri cok sicak kanli bir donem bulundum van da insanlik olmemis dedim oradaki insnalarin sicak kanliligini gorunce
Aslında bazen bana çok iyi görünen şeylerin kötü sonuçlandığı oldu başta kötü görünen şeylerde iyi sonuçlanabilir diye düşünüyorum belki de çok iyi insanlarla karşılaşırım bilemiyorum ama sadece huzur istiyorum evleneyim arabam olsun evim olsun çok param olsun gibi dertlerim yok sıradan huzurlu bir hayat tek isteğim

Canım her yeni başlangıç böyle endişelendirir bazen. Bana da çok olur. Mesela yeni bir işe başlarken falan hep bu duyguları yaşarım ama sonra hep güzel ortamlarım olur. Çok yakın dostlarım olur her iş yerimde böyleydi. Merak etme senin de öyle olacak.

Back
X