Endişeliyim

Tırnak yeme yada koparma kızımda vardı
17 yaşında hala var.degiştirmek istemiyormuş bu alışkanlıgını bana da karışma diyor.
You tube izliyor mu?
Orda oyunvakları konuşturan videolar dan fikir oluşuyor olanilir.
Kıxımım arkadaşının adı hayal arkadaşı onunla oynar konuşurdu.
Şimdi kendisi gülüyor anlatırken çok güzel oluyormuş
Siz yine de üstüne gitmeyin
Hepimizin hayalleri var onunda bu
Evet izliyor bnde bikac videoda o isimleri duyduğum için öyle düşünüyorum

Hayali arkadaşın sağlıklı olduğunu duymuştum, çocuğun hayal gücüyle alakalı bir durum ama kulaktan dolma bilgi de olabilir. En iyisi pedagog yardımı elbette... Tırnak yeme normal değil ama. Genelde endişe ve stres belirtisi olabiliyor.
Keske yese et tırnak farketmeden boşluğa düştüğünde kopariyor

Lutfen bir psikolga goturun gecer nasilsa kucuk bir sorundur falan deyip gecistirmeyin.kucuk sorunlar eklenir daha buyuklerini dogurur.cozum zorlasir.bu sekilde tirnsk yemesi normal birsey drgil.buyuk bir stres yasadiginin gostergesi.peki bu haysli arkadaslari oyun icinde mi yoksa genel haystinda bahsediyor mu.sinirli bir yspiya sahip midir

Hayalî arkadas normal ama tırnak yemesi kaygılı olduğunu gösterir . Hastalık tabiki degil ama altinda yatan nedeni bulursanız o yönde ilerlersiniz pedagoga götürürseniz daha iyi bilgi alırsanız

Iyi akşamlar arkadaşlar.4 yaşında bi meleğim var ve sorun şu ki kızım el ayak tırnaklarını koparıyor oynuyor kesmeme fırsat vermiyor bazen çok derin koparmış oluyo kızarıp kanıyor.son 1 2 aydır da hayali iki arkadaşı var leyla ve irem diye evde sürekli onların adını kullanıyo oyun oynarken sanki onlarla oynuyormuş gibi ve bana gelip biz arkadaşlarımla suraya gitcez bunu yapcaz falan diye sizce normal mi yoksa pskologa mi götürmeliyim çok endiseliyim uzgunum bunlar disinda sukur bisey yok gayet düzenli eglenceli civil civil ve çok akilli napsam bilemedim
Kızınızın tırnak kopardığı zamanlar hangi zamanlar ?
Evde bi sorun var mı ?
Küçük kardeşi var mı ?

Lutfen bir psikolga goturun gecer nasilsa kucuk bir sorundur falan deyip gecistirmeyin.kucuk sorunlar eklenir daha buyuklerini dogurur.cozum zorlasir.bu sekilde tirnsk yemesi normal birsey drgil.buyuk bir stres yasadiginin gostergesi.peki bu haysli arkadaslari oyun icinde mi yoksa genel haystinda bahsediyor mu.sinirli bir yspiya sahip midir
Oyun içinde kullanıyor evet çok olmasa da sınırlı yapida

Bir yerde okumuştum tırnak yeme ya da benzer durumlar çocuğun ilk kaygılı bir zamaninda yaptığı ve o zaman bir rahatlama geldiği ve bunu her zaman yaparak aliskanlik haline geldiğiydi.heycan,stres ve kaygı anında

Back
X